Ziua Logo
  21:31, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2008-11-20
ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2008-11-20 05:28
consecintele crizei financiare mondiale in Romania se vor marca prin rabufniri nationaliste

de strada. Scandalurile sunt la ordinea zilei, mai este un pas numai pana la rabufnirea totala a populatiei care in 1989 nu a dorit sub nici o forma schimbarea
sistemului comunist. Romanii au iesit in strada sa demonstreze pentru alungarea familiei Ceausescu si inlocuirea ei cu o alta, dar cel mai mult au dorit ca magazinele sa fie pline cu mancare, nu au dorit libertati politice, nu si-au dorit libertate in religie sau a cuvantului. Nu ! Cei care au iesit in strada au dorit carne in magazine si paine.
Romania de fapt a fost luata in trenul libertatii mai mult ca un val-vartej si urcandu-se in trenul libertatii populatia Romaniei nu isi da seama ce pas a facut, mai nasol este ca nici conducatorii Romaniei nu prea inteleg ce s-a intamplat cu Romania nici astazi.
Populatiei Romaniei ii lipsesc organizatiile de partid comunist de cartier, securistul de cartier si sedintele de partid. Este posibil astazi ca patronul sa te oblige sa lucrezi opt ore pe zi si nici macar o sedinta de partid sa nu-ti organizeze- fie ea macar de o ora!!!!!!!! este inadmisibil.
Dar Ceausescu este mort si putini vor fi cei care vor incerca sa restaureze comunismul in Romania- numai ca exista solutia. Cine vrea comunism sa se uneasca cu "republica" Moldova- romaneste se vorbeste si si sedinte de partid au - asa ca drum batut catre Nistru si la mai mare....dragi tovarasi si pretini.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00717 sec.