Ziua Logo
  18:51, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-29
ionescu (...@yahoo.com, IP: 65.217.159...)
2007-12-29 03:03
Raspuns lui Tutu

"Oare preotii ortodocsi sunt vinovati de saracia din tara, de coruptia endemica, institutionalizata, de subminarea programatica a economiei si furtul resurselor naturale ale tarii, de ingenuncherea demnitatii nationale, de atacul dus impotriva sufletelor copiilor, de atentatele concertate la morala, de coruptie, inclusiv prin intentia de legalizare a prostitutiei sau prin crimele avorturilor pe banda, de distrugerea din exterior si interior a institutiilor fundamentale ale statului, de lipsa unei strategii nationale, sau de razboiul dus impotriva identitatii romanesti intr-o Europa Unita si puternica?"

"Oare preotii sunt vinovati de instaurarea comunismului, la care au aderat in majoritate actualii postcomunisti, fosti comunisti, securisti, spioni, friptiristi, corupti si teroristi mascati?"

Rusine celor care "preaslavesc" impostorii. Nu se pot numara printre cetatenii cinstiti ai tarii. Mos Tutu este unul dintre impostorii care incearca sa perverteasca sufletul romanilor, sa faca din alb negru, mintind cu nerusinare! Feriti-va de el ca "miroase" a Secu dela distanta.

Cititi BISERICA INTEMNITATA si vedeti cati preoti au putrezit in inchisori!

Este dovedit ca Raportul Tismaneanu este un fals istoric, un act diabolic, intocmit de nespecialisti in istorie, care la comanda s-a tranformat intr-un act propagandistic tocmai pentru "lupii comunisti" degizati in piele de "oaie."




.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00608 sec.