Ziua Logo
  23:22, luni, 22 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-11-20
ARP din Vaslui (...@rdslink.ro, IP: 86.127.120...)
2007-11-20 12:41
Nu se leaga

Fascistii si comunistii uniti in cuget si simtiri impotriva romanilor.

As zice mai degraba ca este vorba de o supapa pentru revolta impotriva multiculturalismului. Pentru a nu se putea ridica acuza de "rasism" au fost alesi romanii iar confuzia roman-rrom exploatata. Acelasi lucru se intampla si in UK. Nemultumirile impotriva asiaticilor si africanilor au fost ricosate de laburisti impotriva polonezilor si din nou a romanilor. Se pare ca violenta de pe stadioane nu mai este suficienta.

Ca este vorba de mana lunga a Moscovei si a prietenilor acestora din partidele de stanga si mass-media (care numai de simpatii de dreapta nu poate fi acuzata) incepe a fi evident.

Interesul Romaniei ar fi recuperarea propriilor cetateni (avand in vedere problema demografica din ce in ce mai spinoasa - recente studii indicand posibila disparitie a poporului roman in actualul secol) impreuna cu sumele imense varsate la bugetul italian de muncitorii romanii (sume pe care Italia nu se considera obligata sa le reinvesteasca si in beneficiul romanilor din Italia).

Interesul Italiei pare a fi mai degraba amutirea romanilor de acolo, scaderea dramatica a salariilor, mentinerea romanilor in teroare si servitute pentru evidente castiguri materiale. Evident romanii isi vor turna cenusa in cap si barbateste vor astepta mila italienilor si oprirea micilor persecutii.

Pe acest fond Rusia are un castig extraordinar de imagine - vreti Ioropa? uite cat va iubeste fascista ioropa!!!! Semnal destul de atractiv pentru multi romani. Nu mai vorbim de ucrainieni.

Interesant ca presa din Romania se bate cu fascistii italieni dar nu scoate o vorba despre maoistii din specia Veltroni. Numai despe m-me Mussolini cea fascista care bineinteles nu vorbeste de capul ei cel vopsit-blond. Ah, doamna asta e o arma bacteriologica pe doua picioare la cat "botox" are injectat.

Totodata nimeni nu remarca distrugerea Romaniei sau Italiei prin emigratie necontrolata. Aplicand principiul darwinist cum ca indivizii asemanatori se incaiere cel mai adesea, cele doua popoare suficient de asemanatoare s-au incaierat cu dor si drag.

In acest timp migratia asiatica si africana continua - cu efecte dezastruoase si pentru Europa dar si pentru Asia, Africa (Africa in mod cu totul special).

Nationalistii au fost amutiti, salariile au scazut, afacerile merg bine acum, nu putem fi acuzati de rasism, combatem fascismul, Romania devine un mare penitenciar pe banii ultimilor platitori de taxe romani, deci totul e MINUNAT.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00568 sec.