Ziua Logo
  00:34, marti, 23 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-10-27
Nikon din Romania (...@yahoo.com, IP: 87.69.128...)
2007-10-26 22:14
Pe scurt

Nu ii vreti pe Americani?????
Ii veti avea mai mult ca sigur pe Rusi.......
Ne intoarcem la vremurile frumoase ale marelui stapan si fiara flamanda Rusia.....

Huhurianu din Tara lui Papura voda chel, chior si viclean (...@yahoo.com, IP: 195.245.214...)
2007-10-27 00:09
Re: Pe scurt / Bagasi spaima-n noi!

La 2007-10-26 22:14:25, Nikon a scris:

> Nu ii vreti pe Americani?????
> Ii veti avea mai mult ca sigur pe Rusi.......
> Ne intoarcem la vremurile frumoase ale marelui stapan si fiara
> flamanda Rusia.....
>

CID (...@yahoo.com, IP: 89.137.241...)
2007-10-27 03:54
Re: Pe scurt / Bagasi spaima-n noi!

Dar de ce sa nu-i vrem pe mongoli sau pe eschimosi? Canta la alta masa refrenu asta cu americanii si rusii.

NormanFinkel5 din Te$uland (...@mailforce.net, IP: 75.126.3...)
2007-10-27 04:05
Re: Pe scurt/ Unde vezi ca ameninta rusul Romania?

Dragul meu ce o fi bun pentru Israelul nostru drag, n-o fi bun si pentru oamenii acestia. Si de ce tot trebuie sa atatam pe altii in loc sa rezolvam noi problemele ce le avem sau ni le facem cu de-a sila din infatuare prosteasca? Shalom!

La 2007-10-26 22:14:25, Nikon a scris:

> Nu ii vreti pe Americani?????
> Ii veti avea mai mult ca sigur pe Rusi.......
> Ne intoarcem la vremurile frumoase ale marelui stapan si fiara
> flamanda Rusia.....
>

arsenic (...@lycos.com, IP: 89.123.175...)
2007-10-27 16:03
Adio, Putin!

Romania este membru NATO! De aici pleaca disperarea unora de a-si pastra privilegiile si functiile odata cu abandonarea "Mamei Rusii". Disperarea este atat de mare incat acestia sunt dispusi (asa cum s-a si intamplat) sa scoata la mezat insusi tara care i-a hranit. Eu sper ca in aceasta tara se va gasi o mana de romani cu adevarat patrioti care sa inlature aceste lichele de la conducere si sa salveze, ce mai e de salvat din Romania.

Mos_Tautu din Paris,Franta (...@yahoo.com, IP: 86.107.253...)
2007-10-27 23:12
Re: Sa fie vorba de tradare ?

La 2007-10-26 22:14:25, Nikon a scris:

Sa fie vorba de tradare ?
Dupa prostia "subalternilor" dlui Cioroianu cu "Limba Moldoveneasca" la Bruxelles (se astepta cineva la mai mult de la un yesman), sau, se pare, o prostie comisa intr-un scop nobil, din punct de vedere fianciar bineinteles, liberali, dle, ce vrei (Tariceanu zice lumea "se are din ce in ce mai bine cu rusii"), e randul altor partide sa isi bata joc de Basarabia.

Preluam o stire a Romanian Global News:


"Tradatorii!"

Acestea au fost cuvintele pe care au mai reusit sa le rosteasca cativa tineri basarabeni care muti de uimire au asistat la aranjamentul ticalos dintre PSD si PD pentru a face sa cada amendamentul care recunostea ca sub denumirea de romani de pretutindeni se regasesc si cei care se denumesc sau sunt denumiti :vlahi, valahi, aromani, macedo-romani, istroromani, meglenoromani, moldoveni, etc.
Ieri in Camera Deputatilor s-au votat varianta Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni, adoptata de Senat, si unul din amendamentele pe care Traian Basescu le ceruse a fi introduse in corpul legii si anume categoriile de conationali care ar trebui definite de sintagma « romanii de pretutindeni ».

Amendamentul nu era numai al lui Basesecu, ci a fost cerut in repetate randuri de reprezentantii de marca ai comunitatilor romanesti din jurul frontierelor si Balcani si a fost sustinut in cadrul Comisiei pentru Drepturile omului si de reprezentantii PRM, PSD si PD.

Dupa interventia lui Mihai Gheorghiu, seful DRRP, care a sustinut ramanerea acestui departament in MAE pentru diverse motive, care de fapt pledau pentru statutul de diplomat al gastii formate in jurul sau la acest departament si incercau sa acopere incompetenta sa manageriala, a luat cuvantul deputatul PLD Horatiu Buzatu, care intr-un discurs de exceptie a sustinut trecerea DRRP la Guvern si adoptarea amendamentului cu denumirile romanilor de pretutindeni.

Un discurs de asemenea exemplar prin coerenta si reflectarea intereselor romanesti a avut deputatul Olguta Vasilescu de la PRM, care a fost inca de la inceput o sustinatoare a acestor modificari in cadrul legii.S-a declarat impotriva amendamentului Costica Canacheu, cel care sub umbrela PD desfasoara de ceva timp o campanie antiromaneasca de recunoastere, in Romania, a minoritatii aromane. Daca ii auzeau argumentele aberante, Gojdu si Saguna s-ar fi intors in mormant. Tot in aceeasi nota a respingerii amendamentului au mai luat cuvantul Cristian Radulescu, liderul PD din Camera si Vasile Puscas de la PSD.

Deputatul PSD Titus Corlatean care in cadrul Comisiei pentru drepturile omului declarase ca lasa la libera alegere a deputatilor PSD votarea amendamentului (care a si fost votat de deputatii PSD din comisie), de data aceasta, probabil la presiunile facute de cine stie ce baieti cu ochii albastri, si-a schimbat parerea si a pledat impotriva amendamentului, adica impotriva votului PSD-ului din comisie.

Cum se va vota, adica impotriva amendamentului propus de Basescu s-a hotarat la pupitrul lui Vasile Puscas unde alaturi de Titus Corlatean a venit si liderul PD Cristian Radulescu si dupa o scurta sueta care semana izbitor cu o sueta intre smenarii din Obor, s-a trecut la vot. La primul vot deputatii PSD care nu mai intelegeau nimic, in ciuda gesturilor disperate ale lui Corlatean care arata cu degetul in jos, au votat amendamentul. Vazand ca amendamentul trece deputatii PSD la imboldurile lui Corlatean si la privirile disperate ale lui Cristian Radulescu de la PD, au invocat faptul ca nu functioneaza bine aparatele de vot si au cerut reluarea votului. In final la indemnul gesturilor largi si furioase ale lui Corlatean care arata cu degetul in jos(semn de vot negativ), amendamentul a fost respins cu 64 de voturi si numai 59 « pentru », sase fiind abtineri.

Jocurile ticaloase care s-au facut in Parlamentul Romaniei, pe spatele a milioane de romani care si asa sunt supusi unor procese de deznationalizare agresive, carora li se schimba numele si care nu sunt lasati sa-si vorbeasca limba sau sunt tarati prin tribunale pentru ca isi fac biserici, demonstreaza abjectia in care se scalda o buna parte a clasei politice din Romania.Si mai demostreaza ceva. Ca o institutie ca Parlamentul Romaniei este infiltrata de interese straine intereselor romanesti. Si ca uneori aceste interese domina si i-au decizii in numele romanilor.


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00747 sec.