Ziua Logo
  06:28, miercuri, 17 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-07-03
Daniela Duran din Romania (...@yahoo.com, IP: 89.136.136...)
2007-07-03 07:53
As vrea doar sa stiu

As vrea doar sa stiu daca sef de promotie trebuie sa ajunga cel care doreste acest lucru sau cel care merita cu adevarat asta?! Intreb acest lucru daca tot "VORBIM" despre ONESTITATE...

Ratacitul (...@lycos.com, IP: 74.57.191...)
2007-07-03 17:35
Re: As vrea doar sa stiu

La 2007-07-03 07:53:03, Daniela Duran a scris:

> As vrea doar sa stiu daca sef de promotie trebuie sa ajunga cel care
> doreste acest lucru sau cel care merita cu adevarat asta?! Intreb
> acest lucru daca tot "VORBIM" despre ONESTITATE...

Doamna, am impresia ca, precum guvernarile de trista amintire PNTCD, aveti o lista de valori si niste standarde total in paralel cu realitatea. Probabil ca intrebarea dumneavoastra se refera la disputa privind sefia promotiei din anul xxxx intre A. Severin si V. Ciorbea. Din cate stiu, povestea e cam asa (si va rog sa ma corectati daca gresesc): pentru a deveni sef de promotie, Victor Ciorbea a preferat sa repete ultimul an de facultate. In anul cu pricina, sef de promotie a fost A. Severin, de unde speculatiile ulterioare ca acesta i-ar fi luat locul lui Ciorbea. Nu am fost coleg cu ei, deci nu-mi pot da cu presupusul privind perioada studentiei acestora, dar urmarind evolutia publica ulterioara (cu suisurile si coborasurile ei) a celor doua personaje nu-mi pot retine niste intrebari referitoare la prea cinstitul Ciorbea:

-Cand a spus adevarul V. Ciorbea, atunci cand a afirmat ca datorita PCR a ajuns A. Severin sef de promotie sau atunci cand el insusi s-a inscris in PCR devenind unul din procurorii Republicii Socialiste Romania?

-Care-i orientarea politica a lui V. Ciorbea, cea de cand era lider de sindicat (de stanga) sau cea ulterioara (zisa de dreapta) cand a reusit performanta demolarii publice a valorilor dreptei prin absurdul manipularii lor?

-De ce oare singura "recunoastere" a lui V. Ciorbea vine de la alegatorii bucuresteni (recunoscuti ca ar alege si o capra impotriva unui candidat PSD, indiferent cine ar fi acela) in timp ce A. Severin a fost doi ani presedintele OSCE si NU A FOST INVIZIBIL in toata aceasta perioada?

-Dupa ce nu a mai avut de-a face cu sferele puterii, in afara unor patetice lupte pentru putere in partidul la care a muncit sa-l aduca la nivelul de marime a unei mese tovarasesti, care-i contributia acestui "sef de promotie", V. Ciorbea la mersul societatii romanesti?

-In sfarsit, o ultima intrebare: daca ar fi fost ca Ciorbea sa plateasca anul de facultate "suplimentar", ar fi repetat intentionat ultimul an?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00474 sec.