Ziua Logo
  04:31, miercuri, 17 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-05-08
plongeur.alpin (...@yahoo.fr, IP: 87.91.117...)
2007-05-08 14:47
Abea acuma ati ajuns la aceasta concluzie?

De la inceputul actiunii ceva sondaje de opinii se pare ca au oferit date corecte. Ba chiar si eu am scris ceva despre punerea carului inaintea tractiunii si ca e greu la deal cu aceasta montare. Cat si despre entuziasmul
(foarte eufemistic spus) lansarii actiunii. Pe cat s-a criticat, pe forum inclusiv, ca presedintele nu a facut nimica impotriva coruptiei, cel putin pe atata nu a realizat marea coalitie pentru suspendare in etalarea actelor anticonstitutionale ale suspendatului. Dupa furia aruncarii cu calomnii si cuvinte dincolo de uzanta unei enciclopedii s-a ales Academia cu suspendarea termenului de tigan din DEX, ca posibil subiect de legiferare pentru singurul for democratic, pentru a avea ce face imediat dupa 19 mai. Dl. SRS ajunge acuma, spre sfarsit, spre neutralitatea dubiului. Dl. filozof-ideolog de marti, Severin, gaseste inca indemnuri de constientizare a maselor si explicatii inalte pentru eventualul esec. Calomnii gogonate se mai vantura, cum amuzat a citat alwis46 cateva, de tip umor grotesc, daca nu negru. De inca una sunt aproape 100% sigur ca va mai apare, chiar pe forum. Inceputuri neconturate precis s-au afisat deja, chiar de dl. Severin, chiar daca nu a batut direct inca tinta. O spun eu, presedintele (cum vreti sa-i spuneti) Basescu are si marea vina de a pagubi statul cu cheltuielile inerente unui referendum. In plus, foarte probabil ca a dat dovada si de cel putin de intentie de corupere cu aceasta ocazie, a platit agentii cei mai influenti din parlament pentru realizarea suspendarii. Ca jucator a intuit c-ar putea sa-i iasa treaba. O singura si relativa nedumerire am. Dle. Stanescu, de ce nu ati delegat de la inceput pe dl. Severin sa se ocupe de problema, cadru cu bogata experienta si inflexibil, dvs. sa fi ramas la dezvoltarea ziaristicii optimizante incepute? . Iar dl. Severin ramanea la treaba lui, deja in rutina, chiar daca a ajuns sa impinga ideile, nu sa le tracteze.
Nu stiu cu ce am sontacait de zac randurile de azi noapte. Totusi, alloooo, nu am spus cu cine voi vota, daca. Si daca a emanat palamentul atata democratie de ce sa nu ma bucur si eu ca cetatean?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00667 sec.