Ziua Logo
  23:15, marti, 16 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-05-25
Alex2003 din USA (...@att.net, IP: 12.75.142...)
2007-05-25 17:51
Nu este coruptie, este CIA si inteligenta Israeliana

Oradea este foarte putred. Multi au fost inlocuiti de CIA cu alti falsi inca pe timpul lui Ceausescu, si tinuti in America cu cine stie ce amenintari.
Mie mi-au trebuit 10 ani ca hirtiile avansate pentru recuperarea casei sa ajunga la tribunal, si de vre-un an, nu mai pot contacta avocata care m-ia luat jumatate din honorariu inca de la inceput.
Toate acestea din cauza ca CIA-ul a furat din muzeul din Oradea picturi ale noastre confiscate prin "donare obligatorie", picturi in valoare de zici de milioane de dolari, si cind am incercat sa obtin martori despre existenta lor, telefonul mi-a fost conectat in Israel cu ceva persoane care doar pretindeau ca sint cei chemati. Asa mi-am dat seame ca si inteligenta Israeliana face perte din hotia respectiva. Martorul din Oradea un fost coleg care "nu plecase din tara" desi is amintea perfect de geamurile mari din casa noastra, nu-si amintea picturile, picturi pentru insasi care l-am invitat special la noi in casa, fiindca era pe atunci intr-o scoala de arta.
Asa ca, daca nu semnezi contractul de secret cu CIA-ul, (si de obicei si o scrisoare de sinucidere in caz ca CIA-ul va avea nevoie de ea, si o spitalizare in casa de nebuni tot pentru eventualul viitor) nu poti obtine nimic de valoare din Oradea).
O suta de milioane de dolari nu e gluma, cam atit este valoare picturilor, una de Goya si alta de Thorma. Cea de Goya nu este in catalog, dar titlul apare, nestiind ce s-a intimplat cu pictura, titlul a fost desemnat unei alte picturi, care in prezent are 3 titluri diferite. Titlul picturii noasre a fost "Taranii".


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00670 sec.