Ziua Logo
  02:11, miercuri, 17 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2007-05-03
catalin_mattei din bucuresti (...@caramail.com, IP: 217.10.222...)
2007-05-03 09:24
Greseala...

Domnul Mihaies ca si alti distinsi oameni de cultura au dreptul la propia lor opinie politica si acest drept nu le poate fi luat de nimeni. Ideile lor politice pot fi sau nu in concordanta cu ceea ce gindim noi, cei nestiuti. Adeseori idealisti dar rar reprezentind asa numitele si celebrele grupuri de interese de substanta economica, oamenii de cultura performeaza in cultura!!! Este interesant de cunoscut modul in care acestia vad structurarea unei societati, in care simt fenomenul politic dar nimic nu spune ca sunt reprezentantii elitei politice, ca aceste idei sunt alfa si omega gindirii politice si ca trebuie urmate cu sfintenie ideile ce le promoveaza... de aceea cred ca a zabovi mai mult timp asupra ideilor promovate de Mihaies este o greseala jurnalistica si forteaza intrarea domnului Mihaies in lumea "ginditorilor politici".
Cred ca oamenii de cultura trebuie respectati si in masura in care ideile promovate de acestia nu concorda cu ale noastre sa polemizam in limita bunului simt, a civilizatiei ,"a normalului democratic"...
Nu sunt adeptul ideii promovate de domnul Mihaies, chiar o consider o gluma, dar consider ca domnul SRS greseste inaintind in aceasta polemica gazduita de editorialul ziarului ZIUA.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00655 sec.