Ziua Logo
  00:22, miercuri, 17 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-15
xray (...@yahoo.com, IP: 72.52.142...)
2007-02-15 03:17
Ce verde e incinta Parlamentului EU!

Parlamentarii EU au concluzionat, dupa un an de investigatii, ca guverne europene si servicii secrete au acceptat zboruri ale unor avioane US care transportau suspecti de terorism.

Rezolutia condamna "extraordinary rendition as an illegal instrument used by the United States in the fight against terrorism".

Rezolutia condamna "the acceptance and concealing of the practice, on several occasions, by the secret services and governmental authorities of certain European countries".

Rezolutia nu face nici o referire concreta asupra rolului presupus al unor state membre EU si nu aduce nici o dovada care sa-i sprijine acuzatiile.

Rezolutia nu obliga pe nimeni la nimic, deoarece Parlamentul EU nu are puteri legale in acest domeniu si poate sa faca doar recomandari.

Votul a urmat unei dezbateri in care socialistii, liberalii, verzii si stingistii au condamnat un "dirty war" dus cu complicitatea Europei, in timp ce conservatorii au sustinut ca ancheta nu a produs dovezi clare si ca a fost alimentata de anti-Americanism.

p.s.
Ce verde e incinta Parlamentului EU!
Or fi frunzulitze de menta...

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2007-02-15 03:56
Re: Ce verde e incinta Parlamentului EU!

Si ce conserva conservatorii aia?

xray (...@yahoo.com, IP: 72.52.142...)
2007-02-15 06:17
Re: Ce verde e incinta Parlamentului EU!

La 2007-02-15 03:56:09, Sobru a scris:

> Si ce conserva conservatorii aia?
>

CULTURA, Sobrule, cultura (mostenirea europeana, limba, religia crestina si valorile protestante, catolice etc.), pentru ca e baza unitatii si a prosperitatii nationale .

Ceilalti (progresistii!) pun in discutie existenta si legitimitatea culturilor dominante, sperind sa realizeze unitatea europeana pe baza unui set abstract de principii politice. Desi ideea a mai fost experimentata pe spinarea a sute de milioane de cobai si a condus sistematic la esecuri rasunatoare, dupa cum se vede stinga nu se multumeste cu esecuri partiale. Stinga sinucigasa vrea sa puna totul la pamint.

Acum, ca ti-am explicat ce conserva conservatorii, sa te lamuresc cam ce sint alea valori, ca te vad curios din fire si setos de invatatura.

Uite o lista cu 10 valori sau principii, cel mai pregnant subliniate in Biblie, dupa care sa-ti conduci viata :
1. Worship only God
2. Respect all people
3. Be humble
4. Be honest
5. Live a moral life
6. Be generous with time and money
7. Practice what you preach; don't be a hypocrite
8. Don't be self-righteous
9. Don't hold a grudge
10. Forgive others

Cu valorile astea in minte au ajuns occidentalii, in 2000 de ani, unde sint. Progresistii zic ca nu mai e cazu', ne descurcam si fara. Si fara institutia familiei, si fara copii...

E evident ca exista un sens al istoriei, ca Europa hedonista e la capat de drum si ca nu se mai poate face absolut nimic pentru ea. Prin urmare, vorba lui Mark Steyn,

AMERICA ALONE: The End of the World as We Know It.


p.s.
In cazul romanilor, nu e serios sa vorbim despre cultura. Intreaba-l pe unul pe strada care sint Cele Zece Porunci. Dupa ce o sa-si increteasca fruntea a gindire adinca, o sa-l umfle risul si, eventual, o sa-ti zica: "sa nu preacurvesti". De asta isi amintesc cu totii, mai departe...

Ma uit la circul cu maimutze din asa-zisa politica dimbovitzeana si ma intreb cam in ce masura alesii neamului isi conduc viata in respectul nu a tuturor celor 10 principii de mai sus, dar macar a doua-trei. Exista macar unul care sa fie si umil, si cinstit, si moral, si respectuos?

Sobru (...@yahoo.com, IP: 89.137.60...)
2007-02-15 21:55
Re: Ce verde e incinta Parlamentului EU!

Valori protestante, ha, ha, ha! Nu ti se pare ca sint cam "noi" valorile alea protestante? Se vede in ce hal sint.


« Rezultatele cautarii

     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00697 sec.