Ziua Logo
  04:25, luni, 8 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-05-10
Budapestanul din Ungaria (...@fw.hu, IP: 78.92.174...)
2008-05-10 21:54
Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba. JMJ-Aladin


Da' oare la suedezi, finlandezi,danezi, germani,francezi, olandezi, englezi, luxembughezi, elvetieni, austrici, spanioli toti politicienii umbla la beserica:???????

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-05-10 22:42
Re: Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba. JMJ-Aladin

La 2008-05-10 21:54:04, Budapestanul a scris:

>
> Da' oare la suedezi, finlandezi,danezi, germani,francezi, olandezi,
> englezi, luxembughezi, elvetieni, austrici, spanioli toti
> politicienii umbla la beserica:???????
>
Pai noi ne orientam dupa premianti nu dupa ai mai din urma. Si chair dupa lista matale, afara de francezi si spanioli, toti ceilalti sunt cunoscuti ca oameni ce au studiat Biblia de secole. Poate acum or fi lasat-o mai moale dar consecintele nu vor intarzia sa apara - cum vazuram cu austriacul ce si-a sechestrat copii in pivnita. Cand se inmultesc astfel de fapte vin si cataclismele, molimele si foametea, duap cum promite Dumnezeu si vedem ca se intampla.
Iar spaniolii si fancezii oricum au fost mai mult dusi la biserica , catolicii avand slujbe zilnic, iar cei care s-au dus au scris opere prin care au indrumat si restul popualtiei spre moralitate, dreptate, egalitate, etc.
Chestie de ascultare de parinti si Dumnezeu. Cine nu este educat sa asculte, prin invataturile divine , va fi educat cu nuiaua. Dar si cu nuiaua e mai bine decat sa moara in iad - zice Dumnezeu in Proverbe.
Citeam despre locuitorii din Pontmain - Franta, la 1871, cand le-a aparut Fecioara Maria de i-a scapat de atacul armatei prusace, ca erau copii lor asa de ascultatori incat numai dintr-o incruntare intelegeau sa se corecteze. Dar recitau cu toti Rozariul zilnic, mergeau la biserica si aveau in sat o multime de cruci (cu Iisus rastignit) si statui ale Sfintei Fecioare. Practic Iisus si Fecioara Maria erau educatorii si pazitorii lor. Avem de ales intre a plati mafiotii sau sfintii.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00588 sec.