Ziua Logo
  12:31, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-09-08
Ratacitul (...@lycos.com, IP: 96.21.218...)
2008-09-07 22:37
Mai flacai,

Eu inteleg ca s-au primit ordine, ca ele trebuie executate, dar ce n-aiba, nu puteti sa puneti niste flacai cu IQ peste 80 sa scrie articole de discreditare?

Nu e de mirare ca Ziua e in cadere libera. Pacat de formatul forumului, poate cel mai bun din presa romaneasca.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.130...)
2008-09-08 19:57
Lui Ratacila cel generos si lui Gigel cel recunoscator !!!

Ratacila, vad ca ai inceput sa ma imiti cu privire la "welcome"-area noilor veniti pe forum ... Da' vaz ca o faci dupa ce te asiguri ca ala de-l gratulezi este pe aceeasi lungime de unde cu tine !!! Pai cum vine treaba asta tovarasi ?!!!

In alta ordine de idei, Gigel ala asa de mititel cum este si tocmai de acolo din "Osetia Centrala" (care ar fi trebuit deci sa fie impartial dar nu este !) nu a incercat numai o dezinformare rautacioasa cu privire la Antonov-ul 225 dar a adus in discutie o "gasca" nascuta moarta de pe timpul razboiului ... Avionul ala Spruce (sau nu stiu cum ?!) Goose o fi mai mare dar nu este functional si nu a zburat decat o data sau de doua ori la firul apei ca sa ma eSprim asa ... Este foarte adevarat ca a fost facut in niste conditii speciale (dar sa nu uitam totusi ca SUA desi era in razboi ea desfasura - asa cum face mai mereu ! - ostilitatile pe teritorii straine !!!) din niste materiale vai de mama lor, lucru de care si-au dat seama toti in fara de "tatucul" lui care l-a tot consevat in speranta cine stie la ce (o fi fost la inceput spalarea pe creier) sau mai tarziu in virtutea senilitatii ! Acum ca veni vorba de senilitate si mai ales de spalarea pe creier, trebuie mentionat ca din acest avion (?) s-a facut muzeu in timp ce AN-225 nu numai ca a zburat si a dus Buran-ul de cateva ori parca dar mai zboara si acum cand este nevoie de el. Ceea ce au trimis rusii in Germania (pe apa !!!) nu cred ca este Buran-ul adevarat ... Sau oricum or fi scos de pe el tot ce era mai important !

Cat priveste paternitatea Antonov-ului nu iti trebuie absolut niciun fel de minte sa intelegi ca este un proiect rusesc ... Numai daca iti repeti in gand numele lui !!! Oricum rusii au un alt Antonov, Ruslan, si am inteles ca folosind 2 astfel de avioane se rezolva problema mai economic si chiar mai simplu ! De ce oare nemtii nu au luat Buran-ul cu AN 225 ?!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00597 sec.