Ziua Logo
  19:18, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-08-02
laur (, IP: 218.18.74...)
2005-08-02 09:59
Ar fi asa daca ...

Daca tambalagii lui basescu n-ar fi si criticii lui Nasty

Dar daca vedem ca esti "moral" cand sa ii dai la cap lui Nasty in presa si sunt numere care probeaza asta si e "imoral " sa ii dai la cap lui Bashi ramanem cam confuzi .

Adica vorba lui Dinescu de azi:

Cei care s-au folosit de prestatia spadasinulor cu pixul pt a-l darama pe Nasty-Ilici vor acu ca acesti sa se transforme in niste tambalagii pt pardalnicul de chef al celor ce au insfacat ciolanul .

Adica l-a cuprins pe locatarul de la Coroceni si ai sai lautari as o scarba de preasa ca s-au pus la tranta dreapta cu aceastia uitand ca de fapt ei , politicienii , sunt un prods de presa , realiataile economico-sociale moshite sub ei nedandu-le dreptul inca la o existenta independenta in Ro .

Ca daca un Tiriac , Piersic sau Hagi & co ar veni in politica de pe piedestalul gloriei sportive sau artistice ai nostri politruci de la inaltimea caror realizari sa aibe tupeul a ne zice CREDETI-MA CA VA SPUI DREPT ?

De la inaltimea trompetei celor 5 apartii zilnice comadate pe sticla sau a pogonului de mascari aruncate in hartie asupra dusmanilor de catre editorialistii "pretenari" ?

Si daca tot postamentul lor e cladit din fum si efecte de lumni , de ce se mira daca dispare la prima adiere de vant .

Asa ca ce sa faca si ei .... fac ce stiu .
Scuipa mascari in opozitie .
Iliescu la naimit pe Vadim ca sa acceada la inaltimea de salvator al democratiei in 2000

Acuma si Mirunica se minuneaza ca randurile portocaliilor se subtiaza si corul carcotasilor se ingroasa .

Procesul e firesc si se cheama erodarea celor de la putere atunci cand realizarile economice ale guvernarii sunt sub asteptari sau promisiuni. si cam asa sunt .

Cat despre faptul ca presa e pe bani si nu doar pe afinitai politice o poate demonstra faptul ca PPCD nu a reusit ca de altfel nici-un partid sa isi angajeze full time un ziar de partid .

Tot ceea ce se incearca si reuseste e deturnarea muncii unei redactii (sectia investigatii sacandal si santaj in special ) si a unor agentiui de publicitate prin plamtarea unor editorialisti - propagandisti favorabili .

Si cand numarul lor se reduce fierbe gasca ca nu mai are cine le ciugului gargara conferintelor de prese din cioc ad-literam si cu evlavie .

Si situatia e valabila cu dublu sens ce deosebire ca mafiotii stiu macar ca sunt mafioti si ca lautarii trebui platiti ca sa iti cante la ureche muzica de-i pe gustul tau si nu se mira ca atunci cand nu-i malai se canta dupa partitura si nu pa pohta ce-a pohtit .

Deh frate frate da branza-i pe bani .

Ca aplicatie parctica listati va rog 3 editoriale cu orientare liberal-democrata din Cristian Science Monitor si apoi sa mai vorbim despre
obiectiviatea impartialitatii jurnalistice si dreptul la libera opinie in presa .


Farimitza Lambru (...@yahoo.com, IP: 66.98.168...)
2005-08-02 10:48
Laur, PSDist ipocrit



Laurule, ce Dumnezeu, ca te-a angajat PSDul se vede de la o posta. Sper ca te-a platit cu 1.1 centi pe zi, ca mai mult un agramat incoerent ca dumneata n-ar trebui sa fie platit nici macar in republicile bananiere.

Mi-e mila de dumneata, dar mi-e mai mila de prostimea romaneasca de se lasa prostita de sfertodocti ca dumneata.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00732 sec.