Ziua Logo
  19:29, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-08-02
Farimitza Lambru (...@yahoo.com, IP: 66.98.152...)
2005-08-02 01:56
Doua editoriale


Ce editorial bun a scris Miruna Munteanu astazi (si cam intotdeauna, pe probleme interne mai ales, cu exceptia datilor cind conspecteaza din fituicile socialisto-islamice occidentale)!! Miruna Munteanu si indraznetele sale aluzii la coruperea presei sunt intruchipate la perfectiune de paradoxul unui Adrian Severin, reflectie convingatoare si organica a gastilor de capuse aduse pe tancurile moscovite, contribuind un numar mare, mult prea mare de editoriale la Ziua. Editoriale care incep sa semene pina la identitate cu cele mizgalite de celebrul Julius Streicher, conducatorul lui Der Sturmer spinzurat dupa marele proces de la Nurnberg.

Tupeul pseudo-marxist cripto-fascist post-comunist intrece orice imaginatie. Mai nou, se demonstreaza prin aluzii rasiste si talimbe vena si veninul de extrema dreapta ale adunaturii de veleitari agramati si nesatui din care se compune Partidul Securitatii Desantate.

"Tatarul Basescu"?!? Hoarde de alogeni de toate culorile... politice, timp de o mie de ani si mai bine, nu au reusit sa distruga aceasta tarisoara fara aparare cu eficienta mafiei care ne-a condus timp de unsprezece ani din cincisprezece si incearca sa ne conduca si acum, mafie compusa din paminteni si alogeni deopotriva.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00630 sec.