Ziua Logo
  12:29, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul Comunismului

2008-06-25
Daniela Rolea din Canada (...@yahoo.ca, IP: 88.198.63...)
2008-06-24 22:58
la mintea voastra...

Dupa biata voastra minte rechini imobiliari erau prin urmare amaratii aia de batrani chiriasi, care erau dati afara de prin case de toti escrocii, iar napastuitii soartei sunt aia gen Constanda care cumparau drepturi litigioase si castigau procese mituind judecatori.
Cati adevarati fosti proprietari credeti ca mai traiesc si cati dintre mostenitori credeti ca mai au la tolba acte beton care sa le dovedeasca dreptul de proprietate?
Fiti seriosi... felul in care ati scris articolul nu va recomanda ca ziaristi, ci eventual ca aparatori ai revendicatorilor de profesie cu care tara voastra s-a procopsit dupa `90. Samsari de case si terenuri.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.128...)
2008-06-25 01:15
La mintea ta ...

Danielo, batranii aceia "amarati" pe care ii plangi tu acum au copii si nepoti ('oi fi si tu intr-o astfel de ipostaza !?), oameni care au fost invatati sa fure lucrurile altora, sa stea in casele pentru care altii au muncit si au facut sacrificii in timp ce ei au lins unde trebuie si cum trebuie ... "Mostenitorii" astia vor mosteni lucruri furate in detrimentul celor indreptatiti ! Nu ca ar fi singura si cea mai mare nedreptate din lumea asta dar este totusi o nedreptate ...

In loc sa te ratoiesti la autorii articolului ai face bine sa incerci sa judeci lucrurile corect si sa identifici niste solutii mai corecte. Tu singura scrii "Cati adevarati fosti proprietari credeti ca mai traiesc si cati dintre mostenitori credeti ca mai au la tolba acte beton care sa le dovedeasca dreptul de proprietate?". Deci pe asta va bazati voi ? Pe faptul ca nu mai exista acte ? Pai exact pe asta se bazeaza si smecherii si samsarii de care scrii ... Proprietarii nu mai traiesc ca i-a consumat viata prin jafurile la care au fost supusi dar in schimb mai traiesc "batraneii" ipocriti care au lins unde trebuie si acum sunt cumparatori de buna credinta !!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00724 sec.