Ziua Logo
  18:16, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2007-06-27
C.D. din UK (...@homecall.co.uk, IP: 80.43.5...)
2007-06-26 23:36
Cosma recunoaste ca a fost complice

"Dan Voinea a sustinut ca, in timpul cercetarilor, Miron Cozma a relatat ca in noaptea de 14 iunie 1990 a stat la Sala Polivalenta, alaturi de mineri, iar in cursul acelei nopti veneau, pe rand, civili care spuneau ca au nevoie de cinci, de zece sau de mai multi mineri, ii luau cu ei si nu se stie unde-i duceau si la ce-i foloseau." Pai cui ii spuneau "civilii" ca au nevoie de mineri si cine a dat aprobarea ca minerii sa urmeze acei "civili"? Evident ca Miron Cosma. De fapt nu este pentru prima oara cind Cosma se autoacuza. Tot el a mai declarat ca a fost plimbat de catre criminalul Virgil Magureanu (fost Director al SRI-lui de atunci) cu masina prin Bucuresti pentru a i se arata "distrugerile legionarilor". Cosma nu este strain nici de imbracarea minerilor in haine militare si cazarea lor in unitatile armatei. Daca luam in considerare si comunicatele politice ale Ligii Sindicatelor Miniere despre Piata Universitatii, Miron Cosma este candidatul ideal la complicitate in dosarul Mineriada din iunie 1990.
Pana acum am crezut ca Miron Cosma este nevinovat. M-am inselat si imi cer scuze pentru postarile mele anterioare, aparandu-l.
Criminalul complice, Miron Cosma, este si v-a ramane un simbol al rusinii nationale si o pata de nesters pe imaginea minerilor din Valea Jiului.


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00569 sec.