Ziua Logo
  10:23, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Alegeri

2008-06-09
Rams (...@hotmail.com, IP: 81.246.227...)
2008-06-09 14:36
S-ar parea si ca "Boc face poc"

"Duminica trecuta, la miezul noptii, un apel pe mobil i-a stricat lui Emil Boc bucuria victoriei categorice de la Cluj. La telefon era Traian Basescu.

Urechile lui Boc au ascultat timp de mai multe minute un potop de acuzatii din partea lui Basescu. Presedintele il acuza pe Boc de esecul PD-L la locale. In principal Basescu i-a reprosat lui Boc faptul ca nu poate conduce partidul de la Cluj. De parca nu el a fost acela care a avut ideea de a trimite pe liderii partidului in teritoriu.Basescu l-a avertizat pe Boc ca va veni la Cluj. Zis si facut si asa Basescu s-a transformat in mare cinefil si a ajuns la festivalul de film Tiff.
Pare-se ca este posibil in curand ca Emil Boc sa lase fraiele partidului. Imediat dupa potopul de acuzatii din partea lui Basescu, luni dimineata Boc s-a urcat in avion si a venit la Bucuresti pentru a "proclama" victoria in alegeri a PD-L, o gluma care a fost tratata cum se cuvine de toata lumea, si a vedea pe cine se poate baza in partid. Vizita s-a petrecut atunci cand Basescu era la Frankfurt. Problema este ca "tovarasii" lui Stolojan sunt si ei in asteptare. Vor si ei sa preia fraiele partidului. Adriean Videanu si el. Blaga vrea si el sa dea lovitura finala in PD-L cu conditia sa il invinga pe Sorin Oprescu la Primarie. Ca atare, in PD-L, lupta pentru putere intra in linie dreapta. Sa urmarim, deci, cu atentie, culisele...
BOC A MAI FACUT POC O DATA. O INTAMPLARE PE CARE NU I-O MAI DORIM:"

http://www.badin.ro/2008/06/poc-cu-boc.html


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00615 sec.