Ziua Logo
  18:14, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-06-02
C.D. din UK (...@homecall.co.uk, IP: 80.41.39...)
2007-06-03 11:43
Dle Rogojan, vrem lucruri noi si nu batutul apei in piua!!!

In episoadele trecute ati afirmat ca in timpul evenimentelor din decembrie 1989 nici-un securist nu a tras nici-un glont; ca a fost contabilizata toata munitia si nimic nu a fost lipsa??? Atunci cum explicati aparitiile frecvente la TV"libera" in decembrie '89 a lt.col.-lui Stan (fost prim adjunct al gen Emil Macri) impreuna cu Virgil Magureanu care au facut apeluri repetate la toti securistii sa depuna armele si sa se puna la dispozitia noii puteri, FSN???
In una din cartile lui Alex Stoienescu se afla afirmatia ca Iulian Vlad a fost condamnat pentru faptul real de a fi refuzat sa faca apel public la TVR"L" catre securistii subordonati sa depuna armele si sa se puna la dispozitia noii puteri; se sustine ca Gen Iulian Vlad nu a cazut in capcana "apelului" pentru a nu incriminata Securitatea oficial, asa cum si-ar fi dorit KGB-istii.
Se cunoaste ca fostul lt.col Stan a locuit in aceeasi vila cu gen Militaru. In ce priveste aparitia lui Stan alaturi de Magureanu la TVR"L", in zilele fierbinti din dec '89, nu a fost o surpriza pentru cine a cunoscut legatura dintre cei doi ( Stan a fost desemnat de catre gen Macri sa se ocupe de KGB-istul Magureanu dar si-a tradat seful si a trecut de partea complotistilor KGB-isti).
Dle gen Rogojan, daca tot v-ati hotarat sa vorbiti despre Moscova si agentii ei, nu credeti ca este timpul si chiar nevoia de a nominaliza pe fiecare dintre tradatorii in slujba tatucilor de la rasarit?

ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2007-06-03 15:58
ce lucruri noi vrei sa stii ? Ca republica voastra de 6 decenii este falimentara ? asta vrei sa stii

Asta o stie si tzatza Frusina a lui nea Gheorghe din Bailestii de Padure, catun al satului Mociorla de pe malul mlashtinei.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00644 sec.