Ziua Logo
  13:28, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-04-27
ysaro (, IP: 211.126.47...)
2005-04-27 15:31
Gasesc cu totul neamuzante...

... si de prost gust o mare parte din comentariile postate pe acest forum, si ma intreb daca acest lucru imbunatateste cu ceva situatia. Banuiesc ca ar putea-o influenta: asta daca cei care ii tin ostateci pe cei trei stau si urmaresc dezbaterile si "parerile" de pe forumul Ziua. Improbabil.

Ni se pare normal sa scriem doar asa, ca sa ne aflam in treaba, nu?! Ba e urzeala diavolului, ba e man(i)a vreunui dumnezeu; in alte locuri, mai aproapiate poate de realitate, se intrezaresc conspiratii KGB-iste la nivel mondial, vizand institutia prezidentiala romaneasca. De alte luari de pozitie cu totul si cu totul pe alaturi nu mai pomenesc.

Ei bine, eu cred ca nu prea ne pasa cu adevarat. E vreunul dintre noi care ar schimba locurile cu unul dintre cei trei? E vreunul dintre noi care ar fi cu adevarat in masura sa faca ceva care sa cantareasca in balanta? Solidaritate... asta ar insemna reala solidaritate si, ca orice alt lucru pretios, este pretios pentru ca se gaseste cu greu. Restul e plictis, bagare in seama, vorbarie goala si multa, multa autoamagire.

Zona in care s-au aventurat cei trei ziaristi este o zona de conflict. Conflictul nu prea cunoaste reguli. Daca au fost "dusi" ori si-au urmat "buna credinta", rezultatul e acelasi. Au aterizat intr-o zona nu tocmai propice sanatatii si integritatii. Pacat. Posibil ca cele "15 minute de faima" sa se incheie tragic pentru ei. Nu-i asa ca veti petrece un timp bun comentand si rezultatul acestui eveniment?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00695 sec.