Ziua Logo
  09:30, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-04-14
Cezar (, IP: 67.68.202...)
2005-04-14 03:40
Pentru Smultron - Se Va Citi Cu Atentie




Nu e prima oara acum cand iti spun (cu "marturia") -- ca salvezi pe computer aceleasi si aceleasi convingeri pe care te-ai bucura sa le poti impune, fiindca observ ca le repostezi din nou a doua zi.... Iar in ziua de azi daca inca nu te-ai obisnuit, "testimonials" exista la toate junk-urile. Dar nu despre asta o sa dezbat cu tine.
-----------------------------------------------------------------------




Eu am venit sa iti spun altceva. Eu vreau sa iti arat o stare generala de suparare apasatoare care o manifesti cand vii sa scrii. - uite-te si tu, acele cuvinte agresive in titlu ...

Modul tau agresiv reveleaza ca ai fost un "bully", un copil agresiv neacceptat in 'societatea copiilor' cand era mic. De obicei "bully-ul" agresiv, daca il intrebi, are o parere buna despre el - a fost temut de cei respinsi de la polul opus, slabi, care stiu ca sunt slabi. Si neacceptat de restul copiilor. Dpdv psihologic e rezultatul Fara Exceptie a acestor temperamente, si nu ca sa te pun jos. (Aceasta nu a fost constatata pe moment de "o comisie de psihologi binevoitori" ci ele sunt rodul a nenumarate studii facute in ani.) De asemenea, in timp ce remarc la cei cu care discuti aprins o anumita neimplicare chiar atunci cand ei te contrazic, la tine transpare o suparare care se manifesta dizarmonios. Tu vii deja cu aceste stari cultivate dinainte. Fiindca asta e singurul mod in care le poti manifesta atat de impetuos.



Doar ca, din atitudinea asta nu are nimeni de pierdul cu exceptia ta ... si aici e problema, ca porniri ca cele de limbaj ordinar carora le dai frau cand vii pe forum, N U te lasa neschimbat ....

Daca ai sa urmaresti atent la unii oameni in jurul tau, astea rezulta mai tarziu in viata in lucruri destul de nedorit ... in mare parte cancere la ficat de exemplu ... ... ... culese ca urmare a starilor inferioare exprimate din nou si din nou. Uite-te si tu ... calm si detasat ... ce limbaj violent si mizerabil folosesti inca din titluri. Si nu esti catusi de putin constient ca ele iti sunt numai tie o carte de vizita. Ele nicidecum nu pot tine loc de cartea de vizita altcuiva. Tu poti sa imi raspunzi frumos la asta dar cu toate astea mesajele tale anterioare raman postate ...

Acum poti sa zici ca suna prea sumbru. Dar stii tu ce zic in momentele crancene -- cand se afla la ananghie - toti acei nefericiti care sfarsesc cum ti-am spus? Ei zic ca ei meritau ceva mai bun / ca ei nu au fost chiar atat de violenti cu altii / ca oare ce au facut de primesc asta - nevazand ca ispasesc in timp relativ rapid - consecinta unor actiuni lente cum iti spuneam. (Ce e un cancer de cativa ani ... in comparatie cu actiunile si vorbele lor (vezi limbajul inacceptabil, de-a dreptul ordinar ... pe care esti singurul de aici ce il folosesti neintrerupt, Smultron.)

Deci astea terminale ... doar asa se petrec. Din nefericire. Terenul favorabil e creat si apoi corpul reactioneaza Fara Exceptii. Sunt reactii naturale ale organelor interne si sper ca ma urmaresti ... nu le pun pe seama pedepsei, karmei etc.

Uite-te putin si tu .... ca esti singurul care injura bestial ... il pecetluieste in mod execrabil pe fiecare ce spune si el ceva - chiar daca la randul lor unii nu pun mult pret ca vine unul in spatele unui nick si ii injura ordinar. (Acum esti violent fiindca doresti putere, dar nu o ai. Cand ai vrea sa o manifesti constati ca iti fuge de sub picioare - te afecteaza ce iti spun altii, raspunzi inapoi. Doar in cazul in care reusesti sa iti cristalizezi si intaresti personalitatea intr-atat, vei reusi sa nu mai cazi in capcana de a lovi inapoi si sa te scapi de asta.) Doar atunci vei constientiza plenar ca ai fi detinatorul unei stari de forta imensa.

Acum spus asa, vei spune ca pare sumbru. Dar din experienta a ceea ce am vazut iti spun - si daca ai prieteni in domeniul medical ma poti verifica, ei au sa iti confirme - ca oameni cu astfel de temperamente se aleg inevitabil cu afectiuni crunte. Astea de obicei la norocosi se vindeca (total sau partial) o data .. si rar de doua ori ... pana nu se mai vindeca ...

Iti spun ca sa nu mai traiesti cu iluzia de pana acum - ca poti sa te exprimi zi de zi de zi intr-un mod execrabil ... si organele tale interne o sa reziste eroic in deplina pace si armonie (absurd), si o sa traiesti violent si in situatia in care esti acum, pana la adanci batraneti. Cei care au ales avenue-ul asta pana acum, fara exceptii au infirmat -- si au aratat ca din pacate nu e asa ... Ca sa iesi din iluzia asta, poti: doar daca devii constient ca asta te afecteaza direct. Iti pot spune impartial ... fiindca sunt o multime de comentarii pe care le ai postate.

In conditiile astea nu e folositor nici macar sa vorbim ce credem fiecare de bivolari si alte minunatii - cu care, retine, orice s-ar intampla ... tu nu poti schimba. Insa poti cu adevarat sa Faci - Un Singur Lucru: sa iti schimbi radical starea ta interioara intr-una puternica si armonioasa. Acelasi lucru ti l-as scrie si daca ai discuta pe orice alte teme. Tema nu ma intereseaza.

Retine, eu nu sunt interesat catusi de putin de opinii. Doar la calitatea starilor tale interioare ma refer - si la oglindirea inferioara a lor in scris. Dar o poti face doar cand pricepi ca numai pe tine te afecteaza ce alegi sa faci.

Daca o sa zici ca eu dramatizez ori ca situatia ta acum in pofida a ce se vede intr-o puzderie de comentarii e cu mult mai buna, eu ti-am expus atat cat de frumos s-a putut. Tu nu se poate sa fi vazut cum se termina socurilie astea in retur fiindca nu esti deloc constient de ele. Nici nu am scris nimic si e si imposibil sa le redau, fiindca ele sunt mult mai crunte, decat vazute din afara.

M-am gandit ca e bine sa iti spun. Daca alegi sa nu schimbi nimic ci perseverand asa, pe termen lung sa Experimentezi Drama ... atunci poti sa alegi empiric! E mai putin inteligent. Si la agonie vorbele mele or sa te ajunga. Chiar daca ti-am scris fiindca nu imi doresc asta, ci ca tu din contra sa reusesti sa schimbi ceva inspre armonie. Si sa dobandesti forta interioara. Pe care cand o vei avea, un rand scris de tine va arata mult diferit. Iti doresc numai bine.

Cel putin eu te-am vazut acum, si la timpul sau nu am trecut pe langa asta ci ti-am spus. Si vei gandi ca "___ ______ (depinde cum ma vei numi atunci --- a avut dreptate" - dar ca ai fi preferat sa auzi acel lucru mai frumos in alt context, si poate ai fi ascultat. Eu imi doresc doar sa schimbi ceva radical acum.

Depinde doar de tine. Aici e Frumusetea, de fapt, ca tu ai un liber arbitru.






paraipan (...@rogers.com, IP: 69.196.53...)
2005-04-14 08:35
Si care-i pointu'?

Articolu' se refera la un infractor - Bivolaru- nu la ... Shotron ala. Ce'avetzi'm?


paraipan

Smultron (, IP: 193.227.212...)
2005-04-14 11:55
"Evoluatului" Cezar Iovi - trimis special in Canada sa adune banuti pt. bivo


Cu greu ti-am citit aceasta lunga ciorba de vorbe.

Esti plictisitor, banal, inteligenta - de-oi fi avut-o cândva - s-a topit in jetu' de mijloc.

Ciudat ca niciodata nu ti-ai admonestat colegii de "suferinta" pentru aparitiile lor de o idiotenie cronica. Aici - pe forum. Eu (constient de colcaiala misa - ti-am zis doar ca va cunosc din interior) am simtit nevoia sa-l pun rapid la coltz (cred ca bâzâie pe undeva acum) pe "genialul" tau coleg rom.antimason.

Se pare ca nu ai reusit sa-ti faci o cultura ca lumea. Confuzia este mama ta. De unde timp ?. Intre adoratia oligofrenului, citirea unor opuscule pentru retardati mintal, orgii cu faimoasele shakti ... nu mai ramâne prea mult.

Ai mai bine grija pe-acolo pe unde te-a trimis oligofrenu' sa nu cumva sa intri in gheara politiei. Pedofilia se pedepseste aspru. O sa platesti rapid. Astepti tu degeaba (ca orice semidoct misa) alte vieti. Stiu ca faci eforturi sa pricepi. Tãmâie. Asta e. Dar - mai ai o sansa. Vezi sa nu cazi in "astral" când treci strada. Organele tale interne n-ar suporta (pe lânga jetu' auriu ingurgitat cu lacomie) si tonaju' unui camion.

Ceva ceva ai inteles. Pe astia ca tine trebuie sa-i pocnesti rapid. Poate le dai o sansa sa deschida ochii. (nu te bucura ...glumeam: tu halesti o pâine buna din ineptiile astea ...dar atentie la MINORE iti zic).

Ce sa-ti mai zic.
As vrea sa te ajut. Tragedia este ca unu' ca tine este deja mult prea implicat. Deja - pentru a evita sinuciderea (atentie nu reincepi alta viata puisor !) - unu' ca tine ziceam :) - trebuie sa-si auto_modifice câmpul (sub)constientului pentru a rezista. Adevarul si minciuna impreuna. "Trairea"(sau ...ma rog ...ratacirea in propriile-ti "imagini") impreuna cu infractiunea pura. Nu se stie cât poti rezista. Cu ce pretz.

Când vezi ca nu mai rezisti da un semn. Poate nu e inca prea târziu.

p.s. roaga-te (pentru salvarea mintii tale) ca oligo-gurul tau sa infunde puscaria.

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-14 20:20
Re: Pentru Smultron - Se Va Citi Cu Atentie NU TE LSA SPALAT LA CREIER DE CEZAR!!!!!!!!!!!!!

La 2005-04-14 03:40:08, Cezar a scris:

> 
> 
> 
> Nu e prima oara acum cand iti spun (cu "marturia") -- ca
> salvezi pe computer aceleasi si aceleasi convingeri pe care te-ai
> bucura sa le poti impune, fiindca observ ca le repostezi din nou a
> doua zi.... Iar in ziua de azi daca inca nu te-ai obisnuit,
> "testimonials" exista la toate junk-urile. Dar nu despre
> asta o sa dezbat cu tine.
> 
> -----------------------------------------------------------------------
> 
> 
> 
> 
> Eu am venit sa iti spun altceva. Eu vreau sa iti arat o stare generala
> de suparare apasatoare care o manifesti cand vii sa scrii. - uite-te
> si tu, acele cuvinte agresive in titlu ...
> 
> Modul tau agresiv reveleaza ca ai fost un "bully", un copil
> agresiv neacceptat in 'societatea copiilor' cand era mic. De obicei
> "bully-ul" agresiv, daca il intrebi, are o parere buna
> despre el - a fost temut de cei respinsi de la polul opus, slabi,
> care stiu ca sunt slabi. Si neacceptat de restul copiilor. Dpdv
> psihologic e rezultatul Fara Exceptie a acestor temperamente, si nu
> ca sa te pun jos. (Aceasta nu a fost constatata pe moment de "o
> comisie de psihologi binevoitori" ci ele sunt rodul a nenumarate
> studii facute in ani.) De asemenea, in timp ce remarc la cei cu care
> discuti aprins o anumita neimplicare chiar atunci cand ei te
> contrazic, la tine transpare o suparare care se manifesta
> dizarmonios. Tu vii deja cu aceste stari cultivate dinainte. Fiindca
> asta e singurul mod in care le poti manifesta atat de impetuos.
> 
> 
> 
> Doar ca, din atitudinea asta nu are nimeni de pierdul cu exceptia ta
> ... si aici e problema, ca porniri ca cele de limbaj ordinar carora
> le dai frau cand vii pe forum, N U te lasa neschimbat ....
> 
> Daca ai sa urmaresti atent la unii oameni in jurul tau, astea rezulta
> mai tarziu in viata in lucruri destul de nedorit ... in mare parte
> cancere la ficat de exemplu ... ... ... culese ca urmare a starilor
> inferioare exprimate din nou si din nou. Uite-te si tu ... calm si
> detasat ... ce limbaj violent si mizerabil folosesti inca din
> titluri. Si nu esti catusi de putin constient ca ele iti sunt numai
> tie o carte de vizita. Ele nicidecum nu pot tine loc de cartea de
> vizita altcuiva. Tu poti sa imi raspunzi frumos la asta dar cu toate
> astea mesajele tale anterioare raman postate ...
> 
> Acum poti sa zici ca suna prea sumbru. Dar stii tu ce zic in momentele
> crancene -- cand se afla la ananghie - toti acei nefericiti care
> sfarsesc cum ti-am spus? Ei zic ca ei meritau ceva mai bun / ca ei nu
> au fost chiar atat de violenti cu altii / ca oare ce au facut de
> primesc asta - nevazand ca ispasesc in timp relativ rapid -
> consecinta unor actiuni lente cum iti spuneam. (Ce e un cancer de
> cativa ani ... in comparatie cu actiunile si vorbele lor (vezi
> limbajul inacceptabil, de-a dreptul ordinar ... pe care esti singurul
> de aici ce il folosesti neintrerupt, Smultron.)
> 
> Deci astea terminale ... doar asa se petrec. Din nefericire. Terenul
> favorabil e creat si apoi corpul reactioneaza Fara Exceptii. Sunt
> reactii naturale ale organelor interne si sper ca ma urmaresti ... nu
> le pun pe seama pedepsei, karmei etc.
> 
> Uite-te putin si tu .... ca esti singurul care injura bestial ... il
> pecetluieste in mod execrabil pe fiecare ce spune si el ceva - chiar
> daca la randul lor unii nu pun mult pret ca vine unul in spatele unui
> nick si ii injura ordinar. (Acum esti violent fiindca doresti putere,
> dar nu o ai. Cand ai vrea sa o manifesti constati ca iti fuge de sub
> picioare - te afecteaza ce iti spun altii, raspunzi inapoi. Doar in
> cazul in care reusesti sa iti cristalizezi si intaresti
> personalitatea intr-atat, vei reusi sa nu mai cazi in capcana de a
> lovi inapoi si sa te scapi de asta.) Doar atunci vei constientiza
> plenar ca ai fi detinatorul unei stari de forta imensa.
> 
> Acum spus asa, vei spune ca pare sumbru. Dar din experienta a ceea ce
> am vazut iti spun - si daca ai prieteni in domeniul medical ma poti
> verifica, ei au sa iti confirme - ca oameni cu astfel de
> temperamente se aleg inevitabil cu afectiuni crunte. Astea de obicei
> la norocosi se vindeca (total sau partial) o data .. si rar de doua
> ori ... pana nu se mai vindeca ...
> 
> Iti spun ca sa nu mai traiesti cu iluzia de pana acum - ca poti sa te
> exprimi zi de zi de zi intr-un mod execrabil ... si organele tale
> interne o sa reziste eroic in deplina pace si armonie (absurd), si o
> sa traiesti violent si in situatia in care esti acum, pana la adanci
> batraneti. Cei care au ales avenue-ul asta pana acum, fara exceptii au
> infirmat -- si au aratat ca din pacate nu e asa ... Ca sa iesi din
> iluzia asta, poti: doar daca devii constient ca asta te afecteaza
> direct. Iti pot spune impartial ... fiindca sunt o multime de
> comentarii pe care le ai postate.
> 
> In conditiile astea nu e folositor nici macar sa vorbim ce credem
> fiecare de bivolari si alte minunatii - cu care, retine, orice s-ar
> intampla ... tu nu poti schimba. Insa poti cu adevarat sa Faci - Un
> Singur Lucru: sa iti schimbi radical starea ta interioara intr-una
> puternica si armonioasa. Acelasi lucru ti l-as scrie si daca ai
> discuta pe orice alte teme. Tema nu ma intereseaza.
> 
> Retine, eu nu sunt interesat catusi de putin de opinii. Doar la
> calitatea starilor tale interioare ma refer - si la oglindirea
> inferioara a lor in scris. Dar o poti face doar cand pricepi ca numai
> pe tine te afecteaza ce alegi sa faci.
> 
> Daca o sa zici ca eu dramatizez ori ca situatia ta acum in pofida a ce
> se vede intr-o puzderie de comentarii e cu mult mai buna, eu ti-am
> expus atat cat de frumos s-a putut. Tu nu se poate sa fi vazut cum
> se termina socurilie astea in retur fiindca nu esti deloc constient
> de ele. Nici nu am scris nimic si e si imposibil sa le redau, fiindca
> ele sunt mult mai crunte, decat vazute din afara.
> 
> M-am gandit ca e bine sa iti spun. Daca alegi sa nu schimbi nimic ci
> perseverand asa, pe termen lung sa Experimentezi Drama ... atunci
> poti sa alegi empiric! E mai putin inteligent. Si la agonie vorbele
> mele or sa te ajunga. Chiar daca ti-am scris fiindca nu imi doresc
> asta, ci ca tu din contra sa reusesti sa schimbi ceva inspre armonie.
> Si sa dobandesti forta interioara. Pe care cand o vei avea, un rand
> scris de tine va arata mult diferit. Iti doresc numai bine.
> 
> Cel putin eu te-am vazut acum, si la timpul sau nu am trecut pe langa
> asta ci ti-am spus. Si vei gandi ca "___ ______ (depinde cum ma
> vei numi atunci --- a avut dreptate" - dar ca ai fi preferat sa
> auzi acel lucru mai frumos in alt context, si poate ai fi ascultat.
> Eu imi doresc doar sa schimbi ceva radical acum.
> 
> Depinde doar de tine. Aici e Frumusetea, de fapt, ca tu ai un liber
> arbitru.
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-14 20:25
Re: "Evoluatului" Cezar Iovi - trimis special in Canada sa adune banuti pt. bivo MINUNAT RASPUNS!!!!!!!!!!!!!!!!!

La 2005-04-14 11:55:48, Smultron a scris:

> 
> Cu greu ti-am citit aceasta lunga ciorba de vorbe.
> 
> Esti plictisitor, banal, inteligenta - de-oi fi avut-o cândva -
> s-a topit in jetu' de mijloc.
> 
> Ciudat ca niciodata nu ti-ai admonestat colegii de
> "suferinta" pentru aparitiile lor de o idiotenie cronica.
> Aici - pe forum. Eu (constient de colcaiala misa - ti-am zis doar ca
> va cunosc din interior) am simtit nevoia sa-l pun rapid la coltz
> (cred ca bâzâie pe undeva acum) pe "genialul"
> tau coleg rom.antimason.
> 
> Se pare ca nu ai reusit sa-ti faci o cultura ca lumea. Confuzia este
> mama ta. De unde timp ?. Intre adoratia oligofrenului, citirea unor
> opuscule pentru retardati mintal, orgii cu faimoasele shakti ... nu
> mai ramâne prea mult.
> 
> Ai mai bine grija pe-acolo pe unde te-a trimis oligofrenu' sa nu cumva
> sa intri in gheara politiei. Pedofilia se pedepseste aspru. O sa
> platesti rapid. Astepti tu degeaba (ca orice semidoct misa) alte
> vieti. Stiu ca faci eforturi sa pricepi. Tãmâie. Asta e.
> Dar - mai ai o sansa. Vezi sa nu cazi in "astral" când
> treci strada. Organele tale interne n-ar suporta (pe lânga jetu'
> auriu ingurgitat cu lacomie) si tonaju' unui camion.
> 
> Ceva ceva ai inteles. Pe astia ca tine trebuie sa-i pocnesti rapid.
> Poate le dai o sansa sa deschida ochii. (nu te bucura ...glumeam: tu
> halesti o pâine buna din ineptiile astea ...dar atentie la
> MINORE iti zic).
> 
> Ce sa-ti mai zic.
> As vrea sa te ajut. Tragedia este ca unu' ca tine este deja mult prea
> implicat. Deja - pentru a evita sinuciderea (atentie nu reincepi alta
> viata puisor !) - unu' ca tine ziceam :) - trebuie sa-si auto_modifice
> câmpul (sub)constientului pentru a rezista. Adevarul si minciuna
> impreuna. "Trairea"(sau ...ma rog ...ratacirea in
> propriile-ti "imagini") impreuna cu infractiunea pura. Nu
> se stie cât poti rezista. Cu ce pretz.
> 
> Când vezi ca nu mai rezisti da un semn. Poate nu e inca prea
> târziu.
> 
> p.s. roaga-te (pentru salvarea mintii tale) ca oligo-gurul tau sa
> infunde puscaria.
> 
> 
> 


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00841 sec.