Ziua Logo
  09:22, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-04-14
Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-14 15:18
Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia

In sinea sa , desi e un tip cu putere de intelegere redusa , Bivolaru stie exact ca masonii nu-l vor baga in seama . Niciunul din cei care il sustin nu va recunoaste asta.
Activitatea ifractionala MISA e ampla . Pe fiecare capitol in parte putem dezbate zile in sir . Si cu toate astea nu lor le apartine vina integral .
O mare parte de vina o poarta autoritatile romane care au lasat lucrurile sa se inatmple . Inca din 1992-1993 au aparut primele plangeri privind activitatile MISA venite , in principal , din partea familiilor cursantilor care semnalau fapte grave .
Cu toate astea , autoritatile au decis sa ia masuri numai dupa ce MISA a facut cateva incercari de infiltrare in structurile lor , Ministerul de Interne , politie , justitie, vama ....etc. Pana la acest moment infractiunile care aduceau atingere persoanei mergeau nestingherite .
Ei cauta acum un pretext pentru toate cele intamplate . Dusmania masoneriei e unul cu care incearca , pentru ca stiu ei foarte bine ca din partea masoneriei nu vor fi nici un fel de reactii .
Daca va mai aduceti aminte , dupa retinerea sa la Nadlac , in urma episodului penibil cu peruca in cap , Bivolaru urla de dincolo de gratii ca Adrian Nastase ar fi ordonat sa fie persecuat . Probabil ca s-a bazat pe faptul ca amandoi provin din aceiasi comuna Tartasesti .

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-14 15:36
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia

Numai "adevaruri" vechi stii, Arcasule. Avea dreptate fotbalistul ala cand spunea: nimic nou sub soare.
Stii tu cate controale oficiale s-au facut asupra MISA? Stii tu cate controale financiare s-au facut in 15 ani de existenta ?
Toate plangerile au fost "onorate" de autoritatile romane. Nu degeaba SRI monitorizeaza MISA de peste 10 ani, pentru ca pe cai obisnuite nu s-a reusit. Poate reusesti tu, Arcasule, "dashtept" asa cum te stiu.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-14 15:40
CONCLUZIE: Toti dusmanii MISA& Bivolaru se oftica.

Toate reactiile voastre conduc spre aceasta concluzie. Va aruncati in lupta cu tot cu minciunile cele mai abjecte, care nu pot fi dovedite, nici macar intre persoane particulare, darmite in fata unor instante. L-ati pierdut pe Grieg, iar noi yoghinii ne bucuram ca a scapat de securitate.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-04-14 16:55
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia

Ce atata agitatie? Omu se afla acuma in ograda unora unde Justitia n-are de ce sa fie suspectata.
Justitia in Romania(sa vedem ce va fi de acum incolo) nu a fost Justitie. Deci toti cei care fac apel la "lege", uitand de circumstante si fapte concrete, o fac ca sa se afle in treaba, si dupa cum se vede, din frustrari personale. Cazul lui Bivolaru a fost clar o mizerie, iar pe fondul de primitivism al romanului, presa a speculat sursa de scandal legata de sex, de multa vreme. Nu-l baga nimeni in seama, nu era nici o problema. Sa-l mai aduca si pe Hancu din cand in cand ca se plictiseste prostimea.
In rest, daca Bivolaru e sau nu guru, nu intereseaza pe nimeni. Unii dau bani si se inchina la popa, si nu scrie pe el daca are har sau nu. Prostia nu se vindeca. Deci mai usor cu galagia ca se va lamuri curand.

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 17:46
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia

La 2005-04-14 16:55:11, Sobru a scris:

> Ce atata agitatie? Omu se afla acuma in ograda unora unde Justitia
> n-are de ce sa fie suspectata.
> Justitia in Romania(sa vedem ce va fi de acum incolo) nu a fost
> Justitie. Deci toti cei care fac apel la "lege", uitand de
> circumstante si fapte concrete, o fac ca sa se afle in treaba, si
> dupa cum se vede, din frustrari personale. Cazul lui Bivolaru a fost
> clar o mizerie, iar pe fondul de primitivism al romanului, presa a
> speculat sursa de scandal legata de sex, de multa vreme. Nu-l baga
> nimeni in seama, nu era nici o problema. Sa-l mai aduca si pe Hancu
> din cand in cand ca se plictiseste prostimea.
> In rest, daca Bivolaru e sau nu guru, nu intereseaza pe nimeni. Unii
> dau bani si se inchina la popa, si nu scrie pe el daca are har sau
> nu. Prostia nu se vindeca. Deci mai usor cu galagia ca se va lamuri
> curand.
> 

Aiurea sobrule , nu ca Bivolaru isi zice guru intereseaza pe lume ci cum se foloseste acesta de titlul lui de guru. Nu mai politiza un caz de drept comun , Bivolaru nu are nimic cu politica. A fugit exact atunci cind avocatii lui i-au suflat ca justitia are acum probe valabile. A incercat un azil in Danemarca a tatonat in Germania , i s-a dat cu flit si acum a ajuns in Suedia ca sa-i prosteasca pe astia cu drepturile omului si cu "motivele lui politice " pe care nu le are. Si pentru stinta ta , cazurile de drept comun se judeca in tara care il acuza si are probe impotriva sa. Terminati cu postulatul ca Bivolaru este nevinovat , acesta are aceeasi valoare ca cel cu Bivolaru vinovat. Numai in urma analizelor probelor si dovezilor se poate judeca daca cineva este sau nu vinovat. Bivolaru insa vrea sa isi tranfere procesul intr-o alta tara unde nu sint probe si martori. Ceea ce este neconstitutional si reprezinta o ofensa pentru romani. Bivolaru sigut isi ride de tine sobrule si isi zice in sinea lui : "Le-am tras-o alora ,eu sint deasupra legilor" Ca doar eu sint guru !!!!

bunulsimt (...@delsyne.ro, IP: 85.186.54...)
2005-04-14 18:13
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia


> Bivolaru insa vrea sa isi tranfere procesul intr-o alta tara unde nu sint probe si martori.

Procesul nu e transferat, continua in Romania. Acolo se judeca cererea de extradare. Omul a cerut azil politic!

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-14 18:29
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia AZIL SEXUAL, NU POLITIC A CERUT!!!!!!!!!

La 2005-04-14 18:13:02, bunulsimt a scris:

> 
> > Bivolaru insa vrea sa isi tranfere procesul intr-o alta tara unde nu sint probe si martori.
> 
>  Procesul nu e transferat, continua in Romania. Acolo se judeca
> cererea de extradare. Omul a cerut azil politic!
> 
> 
> 

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 18:45
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia

La 2005-04-14 18:13:02, bunulsimt a scris:

> 
> > Bivolaru insa vrea sa isi tranfere procesul intr-o alta tara unde nu sint probe si martori.
> 
>  Procesul nu e transferat, continua in Romania. Acolo se judeca
> cererea de extradare. Omul a cerut azil politic!
> 
> 
> 


Gresit domnule , romanii inainteaza suedezilor cererea de extradare pe care de fapt o judeca suedezii nu romanii. Suedezii nu au drept de a acorda azil politic unei persoane urmarite penal pentru fapte de drept comun. Bivolaru nu are motive politice pentru ca nu s-a ocupat cu politica , ci cu activitati in cadrul MISA. MISA nu este o miscare politica ci de asa zisa meditatie , dar care ascunde fapte banuite de incalcarea legii. Bivolaru prin fuga sa incearca sa se sustraga cercetarilor penale folosindu-se de false motive politice. In Romania nu mai exista dizidenta politica decit pentru miscarile cu caracter fascist care oricum sint condamnate de lege. In rest toate activitatile politice se desfasoara in parlament sau in afara parlamentului dar in cadrul unor partide politice sau organizatii neguvernamentale ,miscari dar care nu incalca normele si legile unui stat de drept.
Acordarea de azil politic lui Bivolaru creeaza un precedent periculos de sustragere de la urmarirea penala. In viitor tot mai multi din cei certati cu legea vor incerca sa fuga din Romania si , invocind false motive politice sa se sustraga raspunderii in fata justitiei. Aceste acte ar reprezenta in viitor un afront adus poporului roman si ideii de justitie in Romania. Un astfel de act ar fi complet contraproductiv pentru ideea de stat de drept la care tinteste Romania. O justitie care face greseli dar e perfectibila este preferabila lipsei totale de justitie.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-04-14 19:57
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia-katty

Aiurea ce? Ca n-am inteles. E la suedezi, deci o sa rezolve ei problema mai bine.
Despre cat si cum se foloseste el de titlul de "guru", eu n-am auzit asta decat la presa, ca el neaga. Daca Justitia are acum probe valabile(se vede treaba ca 15 ani s-au scremut degeaba), o sa rezolve suedezii.
Pentru stiinta mea ce? Vad ca tu centrezi tu dai cu capul. Iti spun si tie ca si altora, ca realitatea nu se potriveste cu dorinta. Ca vrei tu sa fie adus in tara ca sa fie bagat in puscarie nu intereseaza.
Eu n-am postulat nimic. Toti sint pacatosi. Tu pornesti de la premiza ca e vinovat, se vede, eu pornesc insa de la certitudinea ca autoritatile sint vinovate. Dar tu esti cu dorintele...
Cat despre cum rade Bivolaru, ce spui e de-a dreptul ridicol. Daca rade ce? Nu poti sa dormi noaptea?

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 20:39
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia-katty

La 2005-04-14 19:57:37, Sobru a scris:

> Aiurea ce? Ca n-am inteles. E la suedezi, deci o sa rezolve ei
> problema mai bine.
> Despre cat si cum se foloseste el de titlul de "guru", eu
> n-am auzit asta decat la presa, ca el neaga. Daca Justitia are acum
> probe valabile(se vede treaba ca 15 ani s-au scremut degeaba), o sa
> rezolve suedezii.


Asta nu vrei tu sa intelegi ca un inculpat nu trebuie judecat in alta tara decit in cea in care este banuit. Nu poti obliga martori din Romania sa compare in procese din Suedia. Nu vezi ca nu ai dreptate ? Cine le plateste martorilor cheltuielile cu deplasarea si zilele pierdute in calatorii prin strainatate ? Asta imi aduce aminte de cazul lui Teo Peter , la fel de ilegal , omorit de american pe teritoriul Romaniei si in care inculpatul s-a sustras judecatii din tara unde a comis infractiunea. Tu chiar nu vezi aberatia pe care o sustii.? Tu crezi ca un roman daca este prins cu droguri in USA sau daca omoara pe cinva pe teritoriul american il lasa americanii sa-l judece romanii cind probele si martorii de la locul faptei le au americanii.? Ce naiba sobrule aveam pretentii la tine !

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-04-14 20:55
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia-katty

Omul a cerut azil pentru ca nu are incredere in Justitia Romana. Iar Justitia Romana e departe de ceea ce trebuie sa fie. Ultimul capitol pentru care se tot codesc astia sa ne bage in UE este Justitia.
Nici eu n-as avea incredere in asa sistem, si sint foarte multi nevinovati bagati in puscarii degeaba. E usor sa vorbesti asa, din avion. Doamne fereste sa pici pe mana procurorilor in Romania, si sa n-ai spate. Sau mai rau, sa existe pregatita si atmosfera de linsaj, cum a fost cazul lui Bivolaru. Nu stiu deci ce-ai inteles ca am sustinut. In cazul asta nu exita victime care sa ceara ceva. Exista doar procurori. Singurul martor a depus plangere impotriva procurorilor. Eu sustin ca suedezii vor vedea daca in baza probelor ce vor fi trimise de partea romana, omul este sau nu victima unui abuz. Nu stiu ce-ai inteles.
Comparatia cu cazul Teo Peter e complet deplasata.
Iar daca un roman ar fi prins in SUA, si ar reusi sa ajunga in Romania, ar trebui aparat de sistemul american care permite "pedeapsa" cu moartea spre exemplu. Dar cu Bivolaru e alta treaba, nu exista paralela cu Teo Peter.

Katty (, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 21:37
Re: Bineiteles ca sunt masoni si in Suedia-katty

La 2005-04-14 20:55:23, Sobru a scris:

> Omul a cerut azil pentru ca nu are incredere in Justitia Romana. Iar
> Justitia Romana e departe de ceea ce trebuie sa fie. Ultimul capitol
> pentru care se tot codesc astia sa ne bage in UE este Justitia.
> Nici eu n-as avea incredere in asa sistem, si sint foarte multi
> nevinovati bagati in puscarii degeaba. E usor sa vorbesti asa, din
> avion. Doamne fereste sa pici pe mana procurorilor in Romania, si sa
> n-ai spate. Sau mai rau, sa existe pregatita si atmosfera de linsaj,
> cum a fost cazul lui Bivolaru.

De ce linsaj vorbesti sobrule ? Crezi ca strada sau multimea o sa-l judece pe Bivolaru ? Nu conteaza ce zice presa ci ce probe are partea acuzatoare. Daca ar fi asa cum spui tu , toti borfasii ar declara ritos , eu nu am incredere in justitie si apoi ar fugi la altii. Uiti ca acum sefa la justitie este madam Macovei al carei partid l-ai votat ? Sau nici in astia pe care i-ai votat nu ai incredere.?

Nu stiu deci ce-ai inteles ca am
> sustinut. In cazul asta nu exita victime care sa ceara ceva. Exista
> doar procurori. Singurul martor a depus plangere impotriva
> procurorilor. Eu sustin ca suedezii vor vedea daca in baza probelor
> ce vor fi trimise de partea romana, omul este sau nu victima unui
> abuz. Nu stiu ce-ai inteles.

De unde stii tu ce probe are partea acuzatoare acum ? Nici nu sint obligati sa dezvaluie presei martorii pina la proces pentru ca acestia sa nu fie intimidati. Nimeni nu dezvaluie probele inaintea procesului , asta nu o stiai ?


> Comparatia cu cazul Teo Peter e complet deplasata.

De este deplasata sobrule ? A omorit americanul pe Teo Peter in Romania ? De ce sa nu fie judecat in Romania ? Mai mult americanul s-a sustras si prelevarii de probe de dupa accident pe motiv ca romanii nu au tehnica adecvata ! Nici ca se putea un afront mai mare. Si tu accepti asta ca fiind normal iar comparatia mea ca deplasata si nicidecum atitudinea americanilor ca deplasata ! Oare cind vom invata sa avem coloana vertebrala ?

> Iar daca un roman ar fi prins in SUA, si ar reusi sa ajunga in
> Romania, ar trebui aparat de sistemul american care permite
> "pedeapsa" cu moartea spre exemplu.

Daca romanul ar fi prins cu droguri in USA , romanii trebuie sa lase justitia americana sa isi faca datoria. Asta imi aduce amintede un roman de aici cetatean suedez prins cu droguri in USA. Ei bine suedezii au lasat lasat justitia americana sa isi faca datoria si romanul-suedez a fost condamnat la 15 ani inchisoare.
In caz de judecare de crima , dat fiind ca americanii au pedepasa cu moartea , aici iti dau dreptate ca romanul ar trebui protejat si nu lasat sa fie condamnat la moarte. Un caz similar s-a intimplat cu o suedeza. Tipa a fost de fata cind amicul ei a impuscat un politist american care tocmai ii somase sa se predea cind ii prinsesera in flagrant. Nu suedeza l-a impuscat pe politistul american ci amicul ei. Ei bine fiind caz de ucidere a unui politist , pedepsele la americani merg pina la cea capitala. Eu zic ca nu este dreapta pedeapsa cu moartea. Suedezii au intervenit spunind ca tipa a fost doar martora la crima si a scapat cu inchisoare pe viata. Asta s-a intimplat acum 30 de ani , caz relatat de presa si televiziunea suedeaza. De 30 de ani se chinuie suedezii sa o aduca ca sa faca inchisoare in Suedia insa americanii nici acum nu au aprobat asta. ca sa vezi si tu de ce sint altii in stare. Romanii sint mici copii pe linga justitia altora.




     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00747 sec.