Ziua Logo
  09:29, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-04-14
Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 10:44
Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

EUROPARLAMENTAR DANEZ, FAN BIVOLARU
ROMANIA AR PUTEA FI RECLAMATA LA BRUXELLES PENTRU ABUZURI FATA DE MISA

Autor: SIMONA FILIP

Parlamentarul european Ulla Sandbek anunta ca va interveni pe langa oficialitatile de la Bruxelles daca abuzurile in cazul MISA vor continua. Sandbek este o buna cunoscatoare a sexului tantric, participand in trecut la cursurile lui Gregorian Bivolaru.
Pe langa inalta functie de reprezentant al Parlamentului European, Ulla Sandbek este si pastor la Congregatia de Nord din Copenhaga. Intr-un interviu acordat Prima TV, femeia a declarat ca „Grig are o personalitate foarte puternica“, motiv pentru care multa lume il crede clarvazator. Mai mult, ea este „foarte sigura ca Grig nu a profitat de Madalina“, adaugand ca „daca fata mea nu ar fi vrut sa stea cu mine, m-as fi simtit mult mai bine ca ea sa fie intr-o organizatie ca MISA“. Referitor la adoratia adolescentelor fata de Bivolaru, parlamentarul este de parere ca „este ca si cum niste fete tinere ar sta cu Richard Gere.“

CU JALBA-N PROTAP
Doamna Sandbek a luat legatura de mai multe ori cu ambasadorul Romaniei la Bruxelles, de la care a cerut lamuriri despre cazul MISA. „Am cerut sa aflu care sunt acuzatiile“, a spus ea, amenintand ca „daca oamenii (n.n. - adeptii MISA) nu primesc scuze si despagubiri pentru defaimarea adusa“ va lua masuri.
………………………………………..

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, vrea azil politic în Danemarca
Desi urmarit de politisti, liderul spiritual, Gregorian Bivolaru, este asteptat sa soseasca pâna pe data de 27 august, în tabara membrilor MISA organizata la Costinesti. Atunci este programata Spirala Yang, organizata cu ocazia asa-numitului hiatusului astrologic, adica începutul anului astrologic, când se alinieaza planetele. Totodata, se pare ca Gregorian Bivolaru se pregateste sa fuga din tara, în acest sens dorind sa ceara azil politic în Danemarca. În cadrul MISA, a fost demarata o campanie intensa pentru gasirea unei tari unde liderul spiritual s-ar putea refugia....mai multe....
…………………………………………
BIVOLARU UMBLA SA OBTINA AZIL POLITIC IN DANEMARCA GURU IN EXIL
Liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, se pregateste sa fuga din tara. Bivolaru intentioneaza sa ceara azil politic in Danemarca. Gregorian Bivolaru se ascunde in continuare de politistii care il vaneaza pentru a pune in aplicare mandatul de arestare emis pe numele sau, pentru coruperea sexuala a unor minore. Surse demne de incredere sustin ca, in cadrul MISA, a fost demarata o campanie intensa pentru gasirea unei tari unde liderul spiritual s-ar putea refugia. Campania ar fi coordonata de Lacramioara Visterneanu, care se ocupa in prezent de administrarea fondurilor banesti ale miscarii.
OPTIUNI
Aceasta s-ar fi interesat in Germania si Olanda de conditiile in care Bivolaru ar putea obtine azil politic. Sustinatorii gurului au ales insa Danemarca, tara unde exista o puternica filiala MISA si de unde un parlamentar a luat atitudine asupra „abuzurilor“ la care au fost supusi Bivolaru si MISA de catre organele de cercetare penala. Daca informatiile primite din aceasta tara vor arata o situatie favorabila pentru Gregorian Bivolaru, acesta va fi trecut ilegal, noaptea, peste granita, pe fasie, si va iesi la lumina doar dupa ce-si va formula cererea de azil.

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 10:52
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

Bivolaru a incercat inca din august 2004 sa negocieze obtinerea unui azil in Danemarca dar si in Germania si Olanda. Ca nu a obtinut raspunsuri incurajatoare se vede din faptul ca a ajuns in Suedia. Din articolul de mai jos se vede clar ca adeptii lui au urmarit inca din august sa il scoata pe Bivolaru ilegal din tara. Ceea ce au si facut pina la urma dat fiind ca pasaportul i-a fost retras lui Bivolaru inca de la incecarea de trecere ilegala a frontierei din martie anul trecut. Nu inteleg de ce mai insistati sa aparati un om certat cu legea.Asta nu are nimic in comun cu apararea drepturilor omului. Cine incalca legile sa compara in fata justitiei. Vedeti ca Romania a fost accepata in UE si asta s-a facut si pe baza faptului ca i-a fost recunoscut sistemul juridic ca fiind compatibil cu cel european . Deci Bivolaru nu are motive sa ceara azil politic si sa puna la zid Romania care de fapt nu vrea sa il judece decit pentru niste fapte penale de drept comun. Astazi in Romania oricine poate critica pe oricine si nu mai face nimeni inchisoare pentru opozitie fata de putere. Intre timp cred ca ati vazut ca nu mai este la putere Nastase ci opozitia. Impotriva cui este de fapt Bivolaru ? Impotriva tuturor ? Cind Europa a negociat si cu Nastase si cu Tariceanu.? Bivolaru prin atitudinea lui face un rau Romaniei caci pentru a-si scapa pielea si a se sustrage pedepsei este in stare sa minta ca este tracasat politic si viata ii este in pericol sau ca nu are incredere in justitia romana. Bivolaru nu are de ce sa se teama , caci azi in Romania exista o gramada de organizatii care apara drepturile omului. Prin atitudinea sa Bivolaru neaga Romania si tot ce este bun in ea. Eu nu pot avea respect pentru un astfel de om egoist si lipsit de simtul raspunderii.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-14 10:58
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

Katty draga, recunosc ca ai o colectie mare de articole de specialitate, dar incearca sa te raportezi macar pentru o secunda la ceea ce a spus Traian Basescu ieri 13.04.2005 despre criza ziaristilor ostateci din Irak, vis-avis de presa: "presa a provocat foarte multe dificultati in demersurile facute de oficialitati si a dat dovada de multa inconstienta". Aceasta remarca este valabila si pentru acest caz, nu 100%, ci 1000%.

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-14 11:05
Schimbare de atitudine la MISA cumva ?

Pana ieri aveati nevoie de presa . Azi , gata ? S-a trezit Grig cu fatza-n perna si a zis ca nu mai vrea presa ?



La 2005-04-14 10:58:35, enzo a scris:

> Katty draga, recunosc ca ai o colectie mare de articole de
> specialitate, dar incearca sa te raportezi macar pentru o secunda la
> ceea ce a spus Traian Basescu ieri 13.04.2005 despre criza
> ziaristilor ostateci din Irak, vis-avis de presa: "presa a
> provocat foarte multe dificultati in demersurile facute de
> oficialitati si a dat dovada de multa inconstienta". Aceasta
> remarca este valabila si pentru acest caz, nu 100%, ci 1000%.
>

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-14 11:06
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

Te grabesti cu afirmatiile, iar ceea ce propagi sunt numai presupuneri si arata multa superficialitate in gandire si rationament. Daca ai locui in Romania, ai vedea ca, in afara de varfurile vizibile, dupa alegeri nu au fost schimbati mai jos. De la nivelul doi in jos, totul este PSD-rizat, nu a fost eliminat. Conducerile parchetelor sunt aceleasi.
Romania a intrat in UE, dar mentiunea oficiala este ca va fi monitorizata - pe asta n-ai mai spus-o.
Bivolaru, prin atitudinea lui face bine Romaniei, pentru ca vor iesi la iveala multe dedesubturi, chiar mult mai multe decat iti imaginezi. Poate, cand voi avea timp, iti voi spune cateva.
De aparat, fiecare apara pe cine doreste: face parte din democratie. Daca e adevarat ca postezi din Suedia, rezulta din gandirea expusa de tine pe forum, ca nu prea ai retinut mare lucru din ce vezi acolo, dar nici din ceea ce se petrece aici.

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 11:27
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

La 2005-04-14 11:06:58, enzo a scris:

> Te grabesti cu afirmatiile, iar ceea ce propagi sunt numai presupuneri
> si arata multa superficialitate in gandire si rationament. Daca ai
> locui in Romania, ai vedea ca, in afara de varfurile vizibile, dupa
> alegeri nu au fost schimbati mai jos. De la nivelul doi in jos, totul
> este PSD-rizat, nu a fost eliminat. Conducerile parchetelor sunt
> aceleasi.
> Romania a intrat in UE, dar mentiunea oficiala este ca va fi
> monitorizata - pe asta n-ai mai spus-o.
> Bivolaru, prin atitudinea lui face bine Romaniei, pentru ca vor iesi
> la iveala multe dedesubturi, chiar mult mai multe decat iti
> imaginezi. Poate, cand voi avea timp, iti voi spune cateva.
> De aparat, fiecare apara pe cine doreste: face parte din democratie.
> Daca e adevarat ca postezi din Suedia, rezulta din gandirea expusa de
> tine pe forum, ca nu prea ai retinut mare lucru din ce vezi acolo, dar
> nici din ceea ce se petrece aici.
> 


De ce nu spuneti suedezilor ca Bivolaru are probleme cu masonii pe care i-a criticat ? Vedeti de ce manipulari va tineti ? In tara romanilor le spuneti una si afara strainilor le spuneti alta !

George-Felix (...@yahoo.com, IP: 132.195.96...)
2005-04-14 11:36
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

La 2005-04-14 10:52:16, Katty a scris:

> trecut. Nu inteleg de ce mai insistati sa aparati un om certat cu
> legea.Asta nu are nimic in comun cu apararea drepturilor omului. Cine
> incalca legile sa compara in fata justitiei.

Katty,

In Romania, SUA, Anglia, Franta, sau mai stiu eu pe unde apar secte certate cu legea, PRIMA chestie pe care ei o invoca e persecutia politica. Face parte din recuzita standard a avocatilor apararii (e dreptul lor de fapt)
Tot asa cum mafiotii, cand sunt prinsi, CEL DINTAI se plang de faptul ca politistii au incalcat legea. Iara, e dreptul lor legal:) sa incerce.

Dar pe langa avocatii apararii mai sunt in scena si procurorii, politistii si judecatorii. :)) Si grupurile de presiune (lobby de:)) care incearca sa influenteze verdictul. Iara, e dreptul lor. Iar judecatorii au datoria sa judece dupa probele aflatoare la dosar. Ceea ce vor si face.


Felix


Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 11:42
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

La 2005-04-14 10:58:35, enzo a scris:

> Katty draga, recunosc ca ai o colectie mare de articole de
> specialitate, dar incearca sa te raportezi macar pentru o secunda la
> ceea ce a spus Traian Basescu ieri 13.04.2005 despre criza
> ziaristilor ostateci din Irak, vis-avis de presa: "presa a
> provocat foarte multe dificultati in demersurile facute de
> oficialitati si a dat dovada de multa inconstienta". Aceasta
> remarca este valabila si pentru acest caz, nu 100%, ci 1000%.
> 

Domnule enzo , Bivolaru este dat in urmarire internationala pe baza unui dosar care contine niste acuzatii si nu pe speculatiil ale presei. Cu afirmatii gen "Bivolaru este un superman " nu cred ca o sa convingeti voi adeptii pe cineva. Daca este superman de ce fuge de raspunderea in fata legii ?

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-14 11:59
Bivolaru nu are nici o problema cu masonii

Singura lui problema cu masoneria e aceea ca si-a dorit sa faca parte din Marea Loja a Romaniei si nu a fost bagat in seama .
Dupa aceea a transformat , in imaginatia lui bolnava , masoneria in dusmanul de moarte al MISA .
Intr-un comunicat de presa , Marea Loja a afirmat ca ignora total MISA , activitatile ei si pe Gregorian Bivolaru . Dar se pare ca in loc sa linisteasca lucrurile , acest comunicat , a pus din noi paie pe foc . Bivolaru s-a simtit din nou lezat in amorul de sine si de aici alta rafala de acuze la adresa masoneriei.
Singurele probleme ale lui Bivolaru sunt cele cu legea penala si au fost determinate de comportamentul sau antisocial .




La 2005-04-14 11:27:19, Katty a scris:

> La 2005-04-14 11:06:58, enzo a scris:
>
> > Te grabesti cu afirmatiile, iar ceea ce propagi sunt numai presupuneri
> > si arata multa superficialitate in gandire si rationament. Daca ai
> > locui in Romania, ai vedea ca, in afara de varfurile vizibile, dupa
> > alegeri nu au fost schimbati mai jos. De la nivelul doi in jos, totul
> > este PSD-rizat, nu a fost eliminat. Conducerile parchetelor sunt
> > aceleasi.
> > Romania a intrat in UE, dar mentiunea oficiala este ca va fi
> > monitorizata - pe asta n-ai mai spus-o.
> > Bivolaru, prin atitudinea lui face bine Romaniei, pentru ca vor iesi
> > la iveala multe dedesubturi, chiar mult mai multe decat iti
> > imaginezi. Poate, cand voi avea timp, iti voi spune cateva.
> > De aparat, fiecare apara pe cine doreste: face parte din democratie.
> > Daca e adevarat ca postezi din Suedia, rezulta din gandirea expusa de
> > tine pe forum, ca nu prea ai retinut mare lucru din ce vezi acolo, dar
> > nici din ceea ce se petrece aici.
> >
>
>
> De ce nu spuneti suedezilor ca Bivolaru are probleme cu masonii pe
> care i-a criticat ? Vedeti de ce manipulari va tineti ? In tara
> romanilor le spuneti una si afara strainilor le spuneti alta !
>

sorana (...@yahoo.se, IP: 195.84.86...)
2005-04-14 12:54
marcu armasu

La 2005-04-14 11:59:18, Marcu Arcasu a scris:

<<&nbsp;Intr-un comunicat de presa , Marea Loja a afirmat ca ignora total MISA
>&nbsp;, activitatile ei si pe Gregorian Bivolaru . <<


si daca "marea loja" zice ceva si face altceva - poate nu tot mereu, dar uneori, sau asa ceva nu se poate ?!?

:)sorana

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-14 12:57
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca

Acuzatiile ace ii sunt aduse se bazeaza pe declaratii smulse cu forta si cu tortura. Persoana respectiva si-a retras plangerea chiar in ziua in care a fost eliberata, dar parchetul nici acum nu o ia in seama. Dar judecatorii suedezi o vor lua in seama. Eu nu am afirmat si nici nu voi afirma vreodata chestia cu supermanul. Bivolaru doreste doar UN PROCES CORCT, OBIECTIV.

Katty din V&auml;xj&ouml; Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 13:11
Re: Sorana

La 2005-04-14 12:54:16, sorana a scris:

>&nbsp;La 2005-04-14 11:59:18, Marcu Arcasu a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;<<&nbsp;Intr-un comunicat de presa , Marea Loja a afirmat ca
>&nbsp;ignora total MISA
>&nbsp;>&nbsp;, activitatile ei si pe Gregorian Bivolaru . <<
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;si daca "marea loja" zice ceva si face altceva - poate nu
>&nbsp;tot mereu, dar uneori, sau asa ceva nu se poate ?!?
>&nbsp;
>&nbsp;:)sorana
>&nbsp;

Sorana , masonii daca vor sa-i faca rau il gasesc oriunde s-ar ascunde. Sa stii ca sint masoni si in Suedia care sint in legatura cu masonii din toate tarile si deci si cu cei din Romania. Deci cine o sa-i asigure lui Bivolaru protectia in Suedia si chiar crezi ca fuga de masoni este motiv de azil politic ? Pai atunci inseamna ca nici o tara din lumea asta , care are masoni nu este democratica . Ce te faci daca toate au masoni ?

sorana (...@yahoo.se, IP: 195.84.86...)
2005-04-14 13:20
Re: Sorana

La 2005-04-14 13:11:49, Katty a scris:

Pai atunci inseamna ca nici o
>&nbsp;tara din lumea asta , care are masoni nu este democratica . Ce te
>&nbsp;faci daca toate au masoni ?
>&nbsp;
si cand ti-am spus eu ca exista democratie?



:)sorana

Katty din V&auml;xj&ouml; Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 14:14
Re: Sorana

La 2005-04-14 13:20:54, sorana a scris:

>&nbsp;La 2005-04-14 13:11:49, Katty a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;Pai atunci inseamna ca nici o
>&nbsp;>&nbsp;tara din lumea asta , care are masoni nu este democratica . Ce te
>&nbsp;>&nbsp;faci daca toate au masoni ?
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp; si cand ti-am spus eu ca exista democratie?
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;:)sorana
>&nbsp;

Intrebare manipulativa Sorana. Desigur ca democratie perfecta nu este nicaieri insa tu refuzi sa raspunzi la intrebarea mea : daca Bivolaru spune ca este urmarit de masoni de ce cere azil politic in alte tari cind se stie ca si acolo sint masoni ? La ce ii foloseste ? Chiar crezi ca de masoni fuge ?

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-14 14:56
Re: Sorana

Cred ca in acest moment ar fi bine sa te uiti, macar putin la ceea ce se intampla in curtea masonilor, adica la ceea ce dau ei publicitatii. Ma refer la scandalurile nesfarsite de ani de zile cu Szackvary & Co, mediatizate din abundenta. Acest scandal reflecta ceva din interiorul lor, desi s-au declarat discreti.

bunulsimt (...@delsyne.ro, IP: 85.186.54...)
2005-04-14 17:34
de ce fuge


> Daca este superman de ce fuge de raspunderea in fata legii ?

Pentru ca nu e superman, sa n-aiba nimic in cap. Nu ma refer la faptul ca Superman era ziarist. :)

Citeste despre explozia din 95 de la apartamentul dl Bivolaru, poate o sa-ti fie mai clar de ce fuge.

bunulsimt (...@delsyne.ro, IP: 85.186.54...)
2005-04-14 17:48
neaga Romania si tot ce este bun in ea?

> Bivolaru prin
> atitudinea lui face un rau Romaniei caci pentru a-si scapa pielea si
> a se sustrage pedepsei este in stare sa minta ca este tracasat
> politic si viata ii este in pericol sau ca nu are incredere in
> justitia romana.

300 (!) de jandarmi, politisti, procurori au participat la descinderile din 18 martie, si nici pana acum n-au dovedit nimic. Daca omul n-are incredere in justitia romana.. ce poti sa-i faci? :)

> Bivolaru nu are de ce sa se teama , caci azi in
> Romania exista o gramada de organizatii care apara drepturile omului.

..si pe langa asta o gramade de televiziuni si ziare care de la acuzatii de gen "organizatie paramilitara", "trafic de droguri", "prostitutie", au ajuns dupa cateva zile la acuzatii gen "incalcarea copyright-ului"..

> Prin atitudinea sa Bivolaru neaga Romania si tot ce este bun in ea. Eu
> nu pot avea respect pentru un astfel de om egoist si lipsit de simtul
> raspunderii.

Iti reamintesc de actiunea din 18 martie. Daca actiunea dl Bivolaru o sa scoata la iveala vinovatii, este foarte bine.
Impresia mea e ca nu neaga tot ce este bun, ba dimpotriva, accepta ceea ce este rau, si actioneaza in consecinta. :)


scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-14 19:37
Re: Bivolaru a tatonat sa ramana la inceput in Danemarca NU SE APLICA IN CAZUL MISA !!!!!!!!

La 2005-04-14 10:58:35, enzo a scris:

>&nbsp;Katty draga, recunosc ca ai o colectie mare de articole de
>&nbsp;specialitate, dar incearca sa te raportezi macar pentru o secunda la
>&nbsp;ceea ce a spus Traian Basescu ieri 13.04.2005 despre criza
>&nbsp;ziaristilor ostateci din Irak, vis-avis de presa: "presa a
>&nbsp;provocat foarte multe dificultati in demersurile facute de
>&nbsp;oficialitati si a dat dovada de multa inconstienta". Aceasta
>&nbsp;remarca este valabila si pentru acest caz, nu 100%, ci 1000%.
>&nbsp;

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-14 19:44
Re: BIVOLARU SI MISA NE SI SPALA LA CREIERE NU DOAR NE MANIPULEAZA

La 2005-04-14 11:27:19, Katty a scris:

>&nbsp;La 2005-04-14 11:06:58, enzo a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;Te grabesti cu afirmatiile, iar ceea ce propagi sunt numai presupuneri
>&nbsp;>&nbsp;si arata multa superficialitate in gandire si rationament. Daca ai
>&nbsp;>&nbsp;locui in Romania, ai vedea ca, in afara de varfurile vizibile, dupa
>&nbsp;>&nbsp;alegeri nu au fost schimbati mai jos. De la nivelul doi in jos, totul
>&nbsp;>&nbsp;este PSD-rizat, nu a fost eliminat. Conducerile parchetelor sunt
>&nbsp;>&nbsp;aceleasi.
>&nbsp;>&nbsp;Romania a intrat in UE, dar mentiunea oficiala este ca va fi
>&nbsp;>&nbsp;monitorizata - pe asta n-ai mai spus-o.
>&nbsp;>&nbsp;Bivolaru, prin atitudinea lui face bine Romaniei, pentru ca vor iesi
>&nbsp;>&nbsp;la iveala multe dedesubturi, chiar mult mai multe decat iti
>&nbsp;>&nbsp;imaginezi. Poate, cand voi avea timp, iti voi spune cateva.
>&nbsp;>&nbsp;De aparat, fiecare apara pe cine doreste: face parte din democratie.
>&nbsp;>&nbsp;Daca e adevarat ca postezi din Suedia, rezulta din gandirea expusa de
>&nbsp;>&nbsp;tine pe forum, ca nu prea ai retinut mare lucru din ce vezi acolo, dar
>&nbsp;>&nbsp;nici din ceea ce se petrece aici.
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp; De ce nu spuneti suedezilor ca Bivolaru are probleme cu masonii pe
>&nbsp;care i-a criticat ? Vedeti de ce manipulari va tineti ? In tara
>&nbsp;romanilor le spuneti una si afara strainilor le spuneti alta !
>&nbsp;

Katty din V&auml;xj&ouml; Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-14 19:46
Re: de ce fuge bunulsimt

La 2005-04-14 17:34:39, bunulsimt a scris:

>&nbsp;
>&nbsp;> Daca este superman de ce fuge de raspunderea in fata legii ?
>&nbsp;
>&nbsp; Pentru ca nu e superman, sa n-aiba nimic in cap. Nu ma refer la
>&nbsp;faptul ca Superman era ziarist. :)
>&nbsp;
>&nbsp; Citeste despre explozia din 95 de la apartamentul dl Bivolaru, poate
>&nbsp;o sa-ti fie mai clar de ce fuge.
>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp;


Haida de bunule simt ! Si s-a trezit sa fuga tocmai acum , dupa 9 ani ! Cam tirzie reactia lui. Daca cineva chiar si-ar fi pus mintea cu el , era mort pina acum.

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-14 19:51
Re: Sorana SA FUGA IN COREA DE NORD acolo nu sunt masoni!!!!!!!!!!!!!!

La 2005-04-14 13:11:49, Katty a scris:

>&nbsp;La 2005-04-14 12:54:16, sorana a scris:
>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;La 2005-04-14 11:59:18, Marcu Arcasu a scris:
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;<<&nbsp;Intr-un comunicat de presa , Marea Loja a afirmat ca
>&nbsp;>&nbsp;ignora total MISA
>&nbsp;>&nbsp;>&nbsp;, activitatile ei si pe Gregorian Bivolaru . <<
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;si daca "marea loja" zice ceva si face altceva - poate nu
>&nbsp;>&nbsp;tot mereu, dar uneori, sau asa ceva nu se poate ?!?
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;>&nbsp;:)sorana
>&nbsp;>&nbsp;
>&nbsp;
>&nbsp; Sorana , masonii daca vor sa-i faca rau il gasesc oriunde s-ar
>&nbsp;ascunde. Sa stii ca sint masoni si in Suedia care sint in legatura cu
>&nbsp;masonii din toate tarile si deci si cu cei din Romania. Deci cine o
>&nbsp;sa-i asigure lui Bivolaru protectia in Suedia si chiar crezi ca fuga
>&nbsp;de masoni este motiv de azil politic ? Pai atunci inseamna ca nici o
>&nbsp;tara din lumea asta , care are masoni nu este democratica . Ce te
>&nbsp;faci daca toate au masoni ?
>&nbsp;


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00674 sec.