Ziua Logo
  04:23, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-01-09
dorumare din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 89.42.138...)
2009-01-09 01:29
rafulari...

Chiar daca pare a se deschide un al doilea front, ca putere militara nu prea are cu cine... Lumea araba (si chiar intreaga lume..) poate fi solidara cu suferinta poporului palestinian dar mai degraba sa faca presiuni pentru un armistitiu cu garantarea securitatii Israelului... (altfel si-o va garanta singur...dupa cum se vede...).
Se vorbeste aiurea de bomba atomica israeliana careia nici un strateg nu i-ar gasi vreo justificare in momentul de fata...(nici acum si nici la Haga..). Poate fi vorba de arme operative tactice cu incarcaturi nucleare (mici) pentru care insa hotarasc comandantii militari si nu presedintele sau parlamentul, dar care nu pot fi nici ele folosite decit impotriva tot a unor forte militare, ceea ce nu e cazul (din fericire..). Cine sa trimita trupe cu forta importanta impotriva Israelului si pe ce motiv?... (nu se mai pune problema cum..).
Cit priveste exportul de 'jihad', cred ca musulmanii din occident s-au cam saturat sa fie manipulati... Demonstratii vor fi, dar de solidaritate cu ai lor, pentru incetarea ostilitatilor, pentru o formula de pace...
Singura salvare vine tot... de al americani !!!....
Comentariile sunt cam de genul celor dintre doua galerii la meci si arata cit de labila este in general omenirea.. sau democratia..


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00849 sec.