Ziua Logo
  14:15, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-03-21
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 79.114.174...)
2009-03-21 19:59
De fapt nu chiar O Ramura yinentr- O Laba si flutura ci o esafa made in China pe care

scrie : No Money no War !!!
Ceva timo in urma unu mai dihai ca premiantu lu Soros si-a intrebat pre cel mai bun genral care si conditiile ptr un razboi victorios . Raspunsul - celebru a fost - Bani, Bani si incao o data Bani !!
Malauia s-a terminat . China a cumparat ceva intre 1/4/si 1/3 din SUA . Mishela sa se gandeste sa faca o .. gradina de legume din peluza resedintei uficiale . Toata lumea e criza in gat si dacau e pe noi si e cat casa ....
Exacty conditiile sa faci un rezbel .....
Asa ca nu flutura ramura de maslin. Si in definitiv il poate trimite acolo pre eroul Americii Oliver North ala de vindea piese de schimb Iranului sub embargo. Si Israelul poate sa le bata obrzu ptr ca au furnizat si ei arme Iranului ...

nema molozu . Si imperiul binevoitor american cam ... Noul Secol se incheie inainte sa inceapa cu cheltuileile extravagante ale razboiului din Irac.
Si in curand si mancatorii de carbune ce scuipa foc de pe aici gen evreul anormal se vor racori si ei ... din aceleasi motive . ma rog unii dintre cei mai fideli "admiratori" vor fi autodezamagaioti : cam ma nici macar voi nu aveti molozu necesar ?!!!?
Momentan sfarsitul lumii se amana . Sa vedem pe unde scot evanghelistii camasa daca nu resusesc sa provoace un dezastru ( a se citi rezbel ) in 2012 .

Un dus rece copii . ...


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00651 sec.