Ziua Logo
  04:22, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-03-28
valybancu din Bucuresti (...@petrom.com, IP: 194.102.139...)
2008-03-28 09:59
Este imposibil ce se intampla

In tara aceasta parca nici nu exista autoritati, nu exista nimeni care sa ii protejeze pe cetateni. Cum este posibil sa se fure ca in codru si nimeni sa nu se sesizeze. Nu am vazut nici macar o data pe cineva ajuns dupa gratii dupa ce peste tot exista dovezi clare despre nelegiuirile lor.
Daca PD-ul si Basescu vor fi realesi o sa se retrocedeze si banii din buzunarele romanilor. Chiar nu vede nimeni ca suntem in cea mai mare criza economica de dupa revolutie? Chiar vreti sa acceptati sa vi se fure toate drepturile, desi in '89 au murit foarte multi oameni exact pentru drepturi si libertate? Mergeti la vot si aratati-va nemultumirea fata de acesti conducatori nedemni de respectul nostru si de a reprezenta tara. Daca nu vreti colaps economic in viitorul mandat haideti sa votam contra regimului de dictatura din sistemul romanesc. Nu avem nevoie de un om care protejeaza, intr-un fel lipsit de scrupule, un partid ai carui membrii permit astfel de infractiuni. Tara aceasta are un mare potential si e pacat sa il ruineze astfel de oameni.

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-03-28 10:19
Nu , este foarte posibil si mecanismul ie al dracului de simplu ...

Oriunde in lumea asta se fura . Se fura de cind lumea si pamintul .
Mafiile au facut totdeauna presiuni asupra puterii politice sprea a putea fura .
Mai nou s-a inventat comunismul ... Mafia s-a hotarit sa nu mai stea la poarta politicii cu mina intinsa sau cu pusca in coastele puterii spre a-si putea insusi cite ceva .
Au pus mina pe putere sprea a putea fura tot , dar mai ales sprea a putea fura " legal " ... sau ma rog , cu legea in mina .
Din '89 incoace asistam la perindarea in fruntea puterii a fostilor comunisti , a urmasilor dinsilor , indivizi specializati in furtul total , fara limite .
Au renuntat la ideologia bolsevica , dar nici pe departe nu au renuntat la practicile bolsevismului , furtul fiind ... a doua natura a dinsilor .
Grobieni needucati , mai nou cu o spoiala de educatie , capabili de orice spre a-si putea servi interesele proprii .
Generatiile mai tinere ale puterii sunt rudele sau afinii vechilor tartori comunisti care pastreaza cu sfintenie apucaturile inaintasilor .
Vor trebui sa treaca foarte multi ani pina cind cei imbuibati acum , urmasii lor , sa intreprinda masuri impotriva furtului spre a-si putea proteja agoniseala ... obtinuta tot prin furt .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00672 sec.