Ziua Logo
  14:16, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-02-28
Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.210...)
2009-03-01 16:10
Scrisoare de martisor de duminica

Adu-le aminte de aceste lucruri, marturisindu-le staruitor inaintea Domnului, sa nu faca lupta de cuvinte, care nu este de nici un folos, ci este spre daramarea celor care asculta. Straduieste-te sa te prezinti aprobat inaintea lui Dumnezeu, ca un lucrator care n-are de ce sa-i fie rusine si care imparte drept Cuvantul adevarului.
Fereste-te de vorbariile goale si lumesti, caci cei care le tin vor inainta tot mai mult in neleguire si cuvantul lor va roade ca o cangrena. Din numarul acestora sunt Imeneu si Filet, care s-au abatut de la adevar, zicand ca a si venit invierea si rastoarna credinta unora.
Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta neclantita, avand pecetea aceasta: ''Domnul cunoaste pe cei care sunt ai Sai'' si ''Oricine rosteste Numele Domnului sa se departeze de fara delege.''
Intr-o casa mare nu sunt numai vase de aur si de argint, ci si de lemn si de pamant. Unele sunt pentru cinste, iar altele pentru dispret.
Deci, daca cineva se curateste (se desparte) de acestea, va fi un vas de cinste, sfintit, folositor Stapanului sau, pregatit pentru orice lucrare buna.
2Timotei 2, 14-21


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00732 sec.