Ziua Logo
  03:21, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-02-24
MORARU (, IP: 80.128.46...)
2005-02-23 23:57
Dl Rosca Stanescu, ziarist iscusit, comentator mediocru, mercenar ieftin

Dl Stanescu scrie:

"Despre Ion Tiriac se poate spune aproape orice. Mai putin insa ca ar fi un prost sau un iresponsabil."

Tiriac se comporta ca ceeace este: un golan fara scupule dublat de un prost. Comportamentului lui Tiriac îi puneti un diagnostic corect: prost si iresponsabil. Faptul ca negati propriul diagnostic, nu dovedeste decât partizanatul mercenar care va caracterizeaza fiecare rând pe care îl scrieti.


"Intrand intr-un razboi dur, aproape violent, cu oameni importanti din Justitie,(...) el ar risca, daca nu ar fi absolut sigur pe probele pe care le detine, sa isi infunde fiul pana peste cap.Si nici un parinte nu s-ar lansa intr-o asemenea aventura daca nu ar fi absolut convins ca are dreptate."

Demonstratia la care va angajati, nu-i lipsita de aplomb si smecherie, dar tot ieftina ramâne, dl SRS. Demonstratia dvs. consta în a arata enormitatea, absurdul si huliganismul gestului lui Tiriac, pentru ca apoi sa sustineti ca asa ceva unul ca Tiriac, pe care în prealabil îl absolviti de prostie si iresponsabilitate, nu poate face decât cu temeiuri grele si serioase.

O demonstratie ieftina, de pietzar vechi, dar nu mai putin transparenta, dl. SRS !

Adica vine un Mitica beat acasa, face scandal, balamuc, strica, sparge, bate tot, iar pretenaru' Sorin, aflat p-aproape se-apuca sa strige. "Stati ba, ca nu-i chiar asa, Mitica nu e om sa faca scandal degeaba, o avea omu' motivele lui, ca doar nu-i prost sau iresponsabil !....si lumea, gata sa-l bata pe Mitica, ramâne sovaitoare pe gânduri si se raspândeste pe la cashile sale...

Asta se numeste diversiune. Nu zic, stiti sa lucrati dl. SRS, ca doar sunteti vechi în meserie, dar nu subestimati totusi publicul.

Ma rog, cred ca nici nu va pasa de public, dvs. va-ti facut datoria, ati executat comanda clientului, va-ti încasat banutii, negustor cinstit, mai poftiti si-alta data.

Mânie, daca vine alta comanda, ne veti explica cât de mult rau a facut Tiriac si cu complicii lui pesedei acestei biete tarisoare, vai de mamulica noastra...

"Tiriac mai are nevoie si de probe zdrobitoare. Pe care le-a pus pe masa la conferinta de presa."

Vax, n-a pus nimic pe masa decât amenintari arogante, de mardeias caruia i s-a urcat la cap

"Si altele pe care nu le-a pus."

Aha, adeca mai stii si altceva, coane SRS ? Înteleg ca ne ameninti cu noi dezvaluiri ? Hai nene, ca esti asa de ieftin, cine sa te creada ?!

"Daca aceste probe rezista, atunci e de rau."

Aha, "daca" - deci îti lasi totusi o mica portita de iesire prin dos.

....iar de încheiat, închei aruncând ca de obicei un tucal cu apa de ploaie în ochii cititorilor, asa, sa fie:

"Pentru cei doi procurori. Si pentru complicii lor. Si pentru cei care le tin spatele. Si pentru oricine a intervenit politic. Nu este exclus sa asistam la primul examen crucial pe care il da Justitia romana, dupa alegeri. "


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01045 sec.