Ziua Logo
  07:25, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-02-23
Mario (...@yahoo.com, IP: 89.165.218...)
2008-02-24 18:30
Pentru dl XL5

Nu am nici o legatura cu domnul specificat de dumneata, Mario din Dubai. Numele meu este Marian, cu domiciliul actual in Italia, nu in Dubai. Intr-adevar, am o cunostiinta-tot roman, care a muncit in Dubai ca un sclav pe o mizerie de salariu. Iar dumneata pur si simplu esti un biet om intoxicat cu propaganda americana, asa ca nu am nici un motiv sa dau crezare celor spuse de dumneata.
Adevarul este acesta, fie ca-ti place sau nu: jurnalistul Peter Allen de la London Daily Mail, a dezvaluit stransele legaturi dintre George W. Bush si Salem bin Laden, fratele lui Osam: "Incredibil, scrie el, Salem este partener de afaceri cu omul care conduce vanatoarea fratelui sau".
Prima companie petroliera a lui Bush, Arbusto Energy, fondata in '70 in Texas, l-a avut ca asociat pe Salem bin Laden. In companie a facut investitii de 50.000 de dolari si un afacerist texan, pe nume James Bath, un bun prieten de-al lui Bush. In acelasi an, Bath a cumparat aeroportul Huston Gulf pe numele lui Salem
In 1987, Arbusto Energy devine Harken Energy Corporation si mai mult de 25 de milioane de dolari sunt investiti in companie. Tranzactia are loc prin intermediul unor banci elvetiene, cu care James Bath are stranse legaturi: Uniunea Bancilor Elvetiene si Banca de Comert si Credit International (BCCI) din Geneva. BCCI a fost acuzata ulterior ca a sprijinit activitatile secrete ale CIA-ului din Afghanistan. Prin aceste relatii de afaceri, clanul Bush a primit miliarde de dolari de la clanul Bin Laden, bani care au influentat politica externa a SUA.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00571 sec.