Ziua Logo
  12:30, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-01-07
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 79.115.15...)
2008-01-07 11:55
Care lupta de clasa dom' ?

Unde e lupta asta de clasa de care faceti vorbire domnule Pavel ?
Ziceti ca are lumea ce are cu bogatii nostri de azi ?
Pai sigur ca are, pen'ca averile lor sunt rodul unor afaceri necurate si cu iz penal in majoritate, sunt rodul unui rapt inimaginabil chiar si in atat de hulita regalitate pe care o condamna unii astazi sau o condamnau unii de atunci.
Pai daca ii ia cineva la anchetat asa cum trebuie pe bogatii de astazi, nu stiu daca gasim atatia cinstiti cate degete are un tamplar la o mana la care si-a pierdut doua degete la circular.
Ma-ntelegeti ?
Nu sunt in postura unui acuzator public dar domnia voastra domnule Pavel trebuia sa va filtrati nitel ideile inainte de a le da drumul pe hartie cu atat mai mult cu cat ati salahorit nitel in preajma unui individ care, trebuie sa mentionam acest lucru, are destule bube pe cap mai ales cu tanti Justitia.
Fondul problemei este cu totul altul.
Nu cu bogatii in sine are lumea ce are ci cu izvorul averilor dobandite de ei si cred ca poporul asta o ducea mult mai bine daca acesti imbogatiti erau stopati de lege si de cei care trebuiau sa aplice legea.
Nu cumva era mai bine ca de la inaltimea domniei voastre sa pledati pentru anchetarea marilor imbogatiti si a averilor lor facute peste noapte decat sa va faceti avocatul lor ?
Nu avem o lupta de clasa domnule decat daca vorbim de clasa profitorilor nerusinati si de clasa celor inca tinuti in mizeria de dinainte de 1989.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00754 sec.