Ziua Logo
  04:24, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-24
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2008-11-24 20:31
In SUA e mai rau.

Am ascultat vinerea trecuta un reportaj pe NPR de m-a lasat masca ! Acel reportaj fusese realizat pe subiectul sinuciderilor in rindul tinerilor foarte tineri, a caror numar s-a marit ingrijorator de mult. Copiii Americii se sinucid. Di she ? Pentru ca si cica ca, din cauza stresului, din cauza unhappiness-ului, din cauza obsesiilor de tot felul.

Intervievati fiind foarte multi tineri, acestia, in marea lor majoritate spuneau ca "viata nu are nici un sens pentru ei !" Nici macar in placere nu mai gasesc ceva bun tinerii din ziua de azi. "Life is spanding of time in vain!", spunea o tinara de 18 ani al carei boyfriend se sinucisese in aceeasi seara dupa ce avusese sex cu ea. Un baiat care a avut trei tentative de suicid spunea ca sinuciderea pentru el a devenit un fel de rutina si ca acum nu se gindeste decit cum sa-si ia viata intr-un mod cit mai cool ! Un alt caz, al unei fetite de 18 ani care muncea la un Taco bell, spunea ca a ea nu are nici o sansa in viata si ca nu vede de ce ar mai trai. Un pusti de 16 ani spunea ca are sex de la 13 ani si ca acum traieste degeaba ca nimic nu-i mai trezeste interesul in viata asta; se simte ca o termita a carei sens in viata nu exista. Si alte si alte cazuri la fel de tulburatoare s-au perindat pe la microfonul acestui post de radio. Invitati de onoare au fost tot felul de sociologi, de filozofi, de politicieni si alte creiere care-mi-de-care mai "diplomizate", dar nici unul dintre acesti "derbedei" nu a atins punctul nevralgic al problemei; pur si simplu ti facea greata sa-i auzi cum incercau printr-un limbaj "decent" si "doct" sa se invirte ca un coi intr-o caldare fara sa spuna nimic semnificativ. Rusine.

Intrebati-o si pe lil sa-si spuna opinia la acest subiect si veti vedea ca nici ea nu este departe de "diplomistii" intervievati; dar isi permite, gagica, sa screme un "habotnici" sexist ! :-)))


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00671 sec.