Ziua Logo
  04:28, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-24
GICA CONTRA (...@hotmail.com, IP: 75.84.8...)
2008-11-24 00:45
UNDE ESTI POPOR ROMAN?

S-a tot vorbit de generatia EMO pe care am analizat-o intr-un comentariu trecut unde am aratat ca trecerea facuta in 44 apoi dedublarea, urmata de criza din anii 80 unde genocidul a fost in floare au facut ca revolutia sau rascoala din 89 ce de fapt a fost lovitura de stat sa faca pe mai toti romanii de bine sa isi vada sperantele terminate. Nu mai exista niciun Ceausescu sa moara ca sa se scoata castanele coapte cu mina lui care nu era de sfint oricum. Dar acest apel al acestui tinar ar trebui sa zguduie societatea romaneasca adormita care nu se gindeste decit la ea la buna starea din familiei ei uitindu-se fara mila la cele ce se intimpla in realitate. Emisiuni unde politicienii vorbesc ca niste mori stricate, curve, patroni, arogante, desteptii universali care se cred romanii, smecherii de smecheri nu fac decit sa nu-si vada sfirsitul. Sfirsit ce a fost accentuat si de crima facuta in zi de Craciun. CRestini doar cu numele si stergatori de vitrine cu icoane si moaste fara a intelege ce inseamna de fapt crestinismul. Mai toti sint niste Moise fara tablele de legi si de aici degringolada si anarhia din tara. Am fost adusi la nivelul primar, indobitocizati , smintiti crezind ca ne miscam inainte ca putem ca de fapt putem gindi prima mina nu in urma lui Dumnezeu. Iata ca acest copil vine si cere sa moara. Mai mult decit atit nu cred ca se mai poate. Am ajuns niste nemernici care nu vedem decit prigoni, basesti, tariceni, senzuali, esca, marin, banici, radulesti adica mai toate scursurile societatii care au vindut imagini machiate si texte scrise de alte capete. Valorile mor, iar noi ne stingem pe zi ce merge.

Ar dori romanii sa li se dea dupa inima? Sa ma ierte cei care sufera si care sint oameni de oameni dar si ei sint pe cale de disparitie. Doctori, avocati sau altii care ar puta ajuta sint acum ocupati cu alegerile si un om se stinge fara sa le pese.

Doamne ajuta acestui tinar sa creada si sa isi piarda speranta in tine. Societatea il va cataloga nebun dupa stilul unora care nu vor sa isi asume responsabilitate. SOMN USOR POPOR ROMAN!

Doamne cred ca ti-ai intors fata de la noi si o meritam din plin.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.