Ziua Logo
  17:23, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-09-06
andro (...@yahoo.fr, IP: 138.231.136...)
2005-09-06 18:46
Severinul e un gen specific


Am eu ce am cu Severinul pt ca unii il considera fata reformatoare si inteligenta a psd. Pai daca chiar asta este si nu e capabil psd de altceva, atunci chiar n-am nevoie de partid social in ro. (Apropo, el vorbeste de coruptia posibila in timp ce toate partidele sociale vorbesc de justitie sociala pe primul plan ... psd e o mutatzie celulara a PSE)

Sa va zic ce cred eu. Severin e un gen specific de roman care umbla prin straintate (sau sta acolo) dar cand se intoarece acas tot pe jos scuipa, ca asa e moda. E acela care ii place sa joace cu straintatea din perversitate, sa se invite in discutii intelectuale si sa inteleaga glumele dar nu si fondul sau aluziile, obrazul fiind gros. Pai lui daca nu ii spui in fata, dom'le ai un partid putred, cum vrei sa priceapa? Si la o adica pe cine intereseaza ro? dupa severin, am fi buricul pamantului. Nu, trebuie sa ne cladim singuri anticoruptia sau ceea ce vrem. Astea sunt detalii care nu intereseaza pe nimeni, strainatatea vrea stabilitate si cam atat (de asta a rezistat Ceusescu).

Sau poate e genul Iliescu, adica acela indoctrinat care din egoism nu intelege decat ce ii place si e conform cu trecutul sau.

Oricum, din nefericire nu e unic.


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00599 sec.