Ziua Logo
  15:26, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-09-06
Tudor Petrescu (...@acasa.ro, IP: 160.228.152...)
2005-09-06 00:45
Adrian Severin

Domnule Severin,

Cum ati putut sa va faceti o teza de doctorat despre minoritarii care paraziteaza poprul roman?
Tema este extrem de incorecta politic, incita la intoleranta si demonstreaza ca aveti un comportament si o gandire extrem de intoleranta si imatura.
Sunteti un politician de talia celebrilor politicieni comunisti, analfabeti, lipsiti de cultura si de spirit deschis. Sunteti exemplul tipic pentru incompetenta si neperformanta politicienilor romani din primii ani de dupa 1989.
Romania are nevoie urgenta sa scape de oameni ca dumneavoastra pentru a putea avansa. Romanii au nevoie sa se elibereze de sovinismul predicat de dumneavoastra si de "ideile" pe care le dezvoltati.
Dumneavoastra v-ati facut o teza de doctorat dar nivelul gandirii dumneavoastra nu il depaseste pe cel al unui licean crescut de bunici si unchi nostalgici de comunism si care nu a citit toata viata decat poate reviste de programe TV.
Domnule Severin, va rog, puneti mana si cititi mult. Inchideti televizorul, aruncati ziarele. Intrati in biblioteca si cititi! Poate nu e inca prea tarziu ca sa va salvati si sa evoluati mental. Daca doriti, va pot face o lista cu lecturi obligatorii pentru un om care se pregateste sa dea bacalaureatul. Sper ca veti putea astfel intelege, in sfarsit, lumea in care traiti. Sa va eliberati de ura si sa scapati de aroganta si autosuficienta.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00741 sec.