Ziua Logo
  05:27, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-08-27
Louise Cagnan din Cluj-Napoca (...@yahoo.com, IP: 85.204.109...)
2005-08-27 17:56
Cine face legea ? Ei isi fac singuri regulamentul , asa ca.....


In alte domenii , cum ar fi cel al muncii , absentele sunt sanctionate . Dar trebuie sa tinem cont ca nu personalul muncitor a inclus aceasta clauza a sanctionarii absentelor . Daca ar fi fost asa , este de la sine inteles ca n-ar exista sanctiuni .
Cum sa se pedepseasca singuri parlamentarii nostri ? N-ati observat din relatarile presei ca unii deputati au comis chiar infractiuni (decontari false cu diurnele de deplasare , unii avand peste 365 de nopti de cazare intr-un singur an!!!) dar se pare ca nor scapa doar cu o mustrare de genul : " Tu ai lipsit de la ora cand s-a predat lectia cu zilele anului ?".
Daca regulamentul Parlamentului ar fi elaborat de reprezentantii electoratului (nu vi se pare corecta ideea ?) , sa fiti siguri ca ar exista pedepse mai serioase . Si daca s-ar prevedea ca apelul la fiecare sedinta sa fie efectuat nu de nea Nicu "Parerea mea " sau Adi de la Cornu , ci de personal extraparlamentar , sa vedeti ca alta ar fi situatia .
Pare cam ciudat , asa e pe la noi , dar interesul personal al parlamentarilor romani este mult prea mare fata de cel pentru care a fost trimis in parlament , pe banii nostri .


« Rezultatele cautarii



     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00551 sec.