Ziua Logo
  14:16, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-08-19
Michael Theil - Lazarescu din Montréal (...@sympatico.ca, IP: 70.48.125...)
2005-08-19 00:05
Mai scotociti la BRD si veti mai gasi de ex. :

1) Ca BRD si-a cladit castelul prin furturile terenurilor proprietarilor din Bd. 1 Mai (Mihalache) nr. 9 sector 1 DIN PIATA VICTORIEI VIS-A-VIS DE PALATUL GUVERNAMENTAL "VICTORIA". Si tocmai d'aia !
2) Ca printre terenurile furate de drept comun, se afla si proprietatea mea din Bd. 1 Mai 9 sector 1 (zona 1 cod 0), furata cu concursul larg si absenta in instante simulate de mafiotii imobiliari ai sectorului 1, a juristilor primariei Bucuresti, intre care Dinulescu si faimoasa lui "comisie" a comisioanelor pt. aplicarea (aplecarea) Lg. 10, comisie in apararea careia Basescu a sarit personal la Parchet, cand aceasta comisie a ajuns datorita reclamatiilor numeroase de disparitii oculte ale dosarelor sau actelor din dosare depuse pe lg. 10.
3) Ajungandu-se ulterior la demisia "din propria initiativa" a comisiei .. care dupa spusele lui Basescu .. nu mai putea "lucra" linistita la .. cazuri.
4) SI AUTOSESISEAZA-TE SI DTA. DLE. PROCUROR MORARU AL PARCHETULUI NATIONAL ANTI-CORUPTIE DE CELE ARATATE DE MINE AICI, FIINDCA SUNT REALE CA SI NUMELE CU CARE SEMNEZ AICI SI NR. NOTIFICARII MELE (44) pe legea 10 !
5) Cauta si vei gasi poate in spatele constructorilor maretului sediu BRD catzarat pe terenul meu si supernationala mamut companie franceza Campenon Bernards sge .. care intre foarte multe altele a mai cladit si .. PALATUL CURTII EUROPENE A DREPTURILOR OMULUI DIN STRASBOURG.
Iata cum se explica fericirea de pe mutrele celor care REPREZINTA BRD.

stefanalexandru din bucuresti (...@hidroelectrica.ro, IP: 212.93.130...)
2005-08-19 11:06
Hai sa dam cartile pe fata: cu te ocupi dumneata si cum ai ajuns in Canada?

Daca pana acum retrocedarea proprietatilor a fost blocata de legile PSD aveti acum ocazia pana pe 22 sa reannoiti revendicarea.
In ceea ce ma priveste dreptul de proprietate mi s-a vrecunoscut caci avem acte swi testament autentificat la notar din 1943 pentru un teren intravilan si extravilan undeva la tara dar ni s-au propus despagubiri din partea consiliului local, deci frectii nici macar despagubiri prin mult trambitatul Fond Proprietatea, in loc de retrocedarea lui pe vechiul amplasament.
Evident ca ne-am adresat justitiei care pana acum dupa promulgarea ultimilor legi ale proprietatii a tergiversat cazul!!!
Dvs v-ati adresat justitiei?
Si care a fost rezultatul?


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00673 sec.