Ziua Logo
  12:27, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-09-15
Vaida (...@yahoo.com, IP: 212.202.176...)
2008-09-15 18:33
RE: Scurta notita./ alwis46

Dupa siguranta cu care spui ca si-a turnat ruda eu inteleg ca dl Palsu ti-a pus dosarul la dispozitie, iar tu l-ai citit cu atentie. Sunt convins de asta, de fapt, ca l-ai citit cu mare atentie.

In cazul acesta poate imi explici si mie cum poti sa-ti torni ruda ca a fugit in RFG la 2 ani dupa ce a fugit si cand, evident, toata lumea (inclusiv Securitatea) stia ca a fugit? Ca sa se numeasca ,,turnat" nu cumva trebuia s-o faca inainte sa fuga, astfel incat, ca un diabolic ce era, s-o impiedice sa fuga?

Asta e o intrebare la object si sa n-o luati razna cu Diaconescu, scaunele, Crescentul, conturile Cizmarului, suspendarea lui Basescu, sau mai stiu eu ce...
Concret, vorbim de ruda, fiindca un alt ziar deja a pus intrebarea asta. Sa fie aceia mai obiectivi sau mai logici?

Iar cu deontologia, lasati-o mai moale dle Palsu, fiindca ar fi trebuit sa observati amanuntul asta din dosar. Dar cum n-aveti deontologie, nu aveti nici spirit de observatie :).

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-09-15 18:49
Re: RE: Scurta notita./ alwis46

La 2008-09-15 18:33:01, Vaida a scris:



In cazul acesta poate imi explici si mie cum poti sa-ti torni ruda ca a fugit in RFG la 2 ani dupa ce a fugit si cand, evident, toata lumea (inclusiv Securitatea) stia ca a fugit? Ca sa se numeasca ,,turnat" nu cumva trebuia s-o faca inainte sa fuga, astfel incat, ca un diabolic ce era, s-o impiedice sa fuga?


_______


Baaaaa, da' prost mai esti ! Parca turnatu se rezuma numai la pirirea intentiei persoanei de-a o zbughi ! Nici vorba, baiatu' ! Turnatorie poate fi si aceea despre contactele rudei plecate cu familia : telefoane, pachete, acte, scrisori, discutii "la una mica" in intimitatea familiei, egcetera ! La asta se refera turnatoria !

Citat din dosar !

Anexa ASS-007; BXY 09-03- din 12-07-1983

BDS - Strict secret

Semnat :

cpt. Poenaru Marin

"Ia zi-ne Felixe, ce-a mai facut <ruda> ?" "Pai, ce sa faca, dom' capitan ? Ieri i-a dat telefon lu var'-miu ca le face rost de un <color> sh'-un vidio dar n-are prin cine sa-l trimeatza !" "De nea Nicu au mai vorbit ceva ?" "Da ! Ii zicea ca : <Ba, da' nu mai moare ala ?>" "L-a pomenit pe nume ?" "Nu ..., i-a zis doar cizmaru' ala !" "Aha !" "Si al'ceva ?" "Mai nimic ! Ca cica ca i-au iesit analizele nasoale la prostata lu' Mishu, varu dupa mama si ca sa-i trimeatza si lu' ala niste medicamente straine, da' n-are retzeata !" "Mishu ? Care Mishu ?" "Mishu, dom'le, ala de la <Republica> ! De la poarta ! V-am mai raportat eu de iel, cin' a furat tablile-alea de alumina ca sa-si faca o satelita sa vaza bulgarii; ce stiu io ?".


p.s. - mai vrei, maa ?

Vaida (...@yahoo.com, IP: 58.120.227...)
2008-09-15 19:02
Re: RE: Scurta notita./ CALUGARU

Aham... dupa cum iti imaginezi dialogul, inteleg ca n-ati citit dosarul si nici dl Palsu nu vi l-a dat.

De fapt asta era: vroiam sa ma lamuresc daca vorbiti in cunostinta sau off-topic. Sunteti off-topic si usor de manipulat.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00696 sec.