Ziua Logo
  05:27, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-08-15
Louise Cagnan (, IP: 85.204.109...)
2005-08-15 11:42
Vreti sa-l "remodelati" pe Bãsescu ?


Ca politolog ati incântat multã lume cu comentariile dvs. Dar cred cã în cazul lui Bãsescu aveti unele probleme de interpretare . Vreti sã-i sugerati sã vã ia de mentor pentru a-i întelege pe autorii citati de dvs. ? Nu cred cã Bãsescu e Becali . El are o personalitate mult prea puternicã pentru a fi "modelat" de unul sau altul , chiar atunci când acestia sunt de bunã credintã . E prea devreme sã începem a face bilantul lui Bãsescu , experienta lui de cãpitan de vas prea este vehiculatã în presã , ca exemplu negativ . Eu cred cã e constient de diferenta existentã între a conduce un vas sau o tarã , numai rãutãciosii nu vor sã admitã asta . Cei care afirmã cã Bãsescu confundã România cu vasul "Biruinta" îl jignesc pe preºedinte fiindcã , fie îl considerã dictator , fie îi subapreciazã inteligenta . Si intr-un caz si în celãlalt eroarea lor pleacã de la "modelul" de presedinte pe care fiecare dintre ei îl considerã adecvat pentru perioada actualã . Cu cât se va implica mai mult în lupta anticoruptie cu atât va fi mai contestat de cãtre unele ziare , ce reprezintã tocmai grupurile de interese vizate de Bãsescu , dar va gãsi nu numai întelegere ci si aprobare din partea majoritãtii electoratului . Doar viitorul ne va arãta cine va avea câstig de cauzã .

Raquel (...@hotmail.com, IP: 80.97.105...)
2005-08-15 13:42
Re: Vreti sa-l "remodelati" pe Bãsescu ?

Draga Louise, cand te-a cucerit vajnicul marinar, cand dansa tiganeste pe litoral, sau cand radea "ca proasta in targ" ?!

Louise Cagnan din Cluj-Napoca (...@yahoo.com, IP: 85.204.109...)
2005-08-15 14:30
Re: Vreti sa-l "remodelati" pe Bãsescu ?

La 2005-08-15 13:42:16, Raquel a scris:

> Draga Louise, cand te-a cucerit vajnicul marinar, cand dansa tiganeste
> pe litoral, sau cand radea "ca proasta in targ" ?!
> 


De ce amesteci actiunea lui ca presedinte împotriva grupurilor de interese si a mafiei , în general , cu modul cum a ales el sã se relaxeze în concediu ? Ori esti rea intentionatã , ori judeci dupã preceptele detractorilor sãi . Important este ce face în functia pe care o detine , nu cum râde sau cu cine danseazã . Apropo , în Adevãrul de acum douã zile era un articol despre Bãsescu , cu trimitere la Bismarck , din punct de vedere al implicãrii în treburile tãrii . Poate ai citit si articolul si pãrerile forumistilor . Nu vreau si nici nu pot sã redau aici toate aspectele . Un lucru doar vreau sã spun : Bismarck era apreciat ca mare betivan si afemeiat , dar asta nu l-a împiedicat sã domine scena politicã germanã pânã când Wilhelm II nu l-a silit sã demisioneze . Dar timp de 2 decenii , Bismarck a schimbat faþa Germaniei . Ca sã nu mã întelegi gresit , fac aici rãspicat precizarea : nu-l compar pe Bãsescu cu Bismarck ! Vreau doar atât : nu vã luati dupã bârfe ! Este si o vorbã : sã faci ce zice popa , nu ce face popa . Sper cã ai înteles ce vreau sã spun .


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00670 sec.