Ziua Logo
  09:21, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-08-15
underinfluence din bucuresti (...@hotmail.ro, IP: 68.156.6...)
2005-08-14 23:38
un articol prost inspirat .....

Constantinescu a fost impus ?
De catre cine ?? n-am retinut ideea ...

Basescu este un demon robotizat si supus securistilor , asadra continuatorul politicii Ceasescu -Iliescu , spre deosebire de Constantinescu care a recunoscut ca a fost infrint de securisti datorita (probabil) opunerii sale de a colabora cu structurile securiste .
Basescu nu este un lidewr puternic atita vreme cit sistemul justitiar este acelas din vremea lui Iliescu cu mici schimbari impotrivindu-se ptr o lege a lustratiei si ineceperii unui proces ce sa condamne comunismul ca ideologie care a impiedicat dezvoltarea natiunii romanesti si crima facuta impotriva fiintei nationale .
Basescu este un presedinte servil si bunavoitor cu structurile bolsevic-securiste .
La inceput s-a crezut ca va fi un presedinte democrat care va marca inceperea unei noi ere a Romaniei moderne care va refuza sa colaboreze cu vechile structuri ce au impus politica romaneasca , ne-am inselat insa , Basescu este continuatorul liniei Iliescu dar cu o fata mai umana asa cum a fost Iliescu fata de regimul Ceasescu .

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-08-15 03:08
Re: un articol prost inspirat .....

La Constantinescu zice ceva de "nevoia de schimbare" sau cam asa. A fortat ca sa-i iasa teoria. De fapt Basescu a castigat la mustata cu voturile liberalilor care au votat in primul rand contra Nastase, plus o parte din peremisti. Pe aceeasi logica, Basescu a fost "impus" de sila fata de Bombo. Zice si Dan Pavel din gura, scoate teorii, evident nu pentru diletanti. Pentru fraieri sadea.
Dan Pavel are si el o raca impotriva lui Constantinescu. Cred ca sufera ca Stelian Tanase. Probabil ca astia asteptau ceva si nu li s-a dat sau n-au fost bagati in seama pe cat sperau.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00631 sec.