Ziua Logo
  19:19, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-09-26
Petre S din USA (...@yahoo.com, IP: 24.5.182...)
2009-09-27 20:44
O clarificare

Am fost si sunt intrebat de ce oare il compar si il numesc constant pe Basescu, Ceausescu 2. Iata raspunsul meu la vedere, poate cine stie, socul similitudinii ii mai trezeste pe unii.
Da, cateodata si eu ma intreb de ce il compar cu Ceasescu? Oare nu il nedreptatesc pe pe marele carmaci cand il compar cu "son capitain", cel de pe vapor si de la Anvers, please excuse my French?
Ei bine raspunsul e ca desi cei doi nu sunt exact clona celuilalt, -canalia securista de la 3 Coceni depasindu-l cu mult pe Ceausescu si in multe privinte, la capitolul lipsa de scrupule si de constiinta cei doi sunt absolut identici. Pana la urma numitorul comun, nenorocirea neamului pe care trebuiau amandoi sa-l apere si sa-l serveasca cred eu ca justifica pe deplin comparatia si nickname-ul atribuit bestiei contemporane. Paraleleele sunt socant si numeroase. Cazuri patologice precum putoarea alintata sub numele ""de cod secret EBA, Mircea Basescu/Scornicescu fratele dictatorului, Coana Leana a lu' Cocos fudula si proasta ca o scanura sunt si ele exemple elocvente. Dar nimic nu socheaza mai mult in paralelism decat relatia celoi doi cu serviciile secrete, dispretul fata de Parlament si Justitie, si baile de multime in o, prea-cunoscutul stil Kim-Il-Sen. Pana si exemplul micului si obedientului Boc , acel homuncul atat de prost cum nici Dascalescu n-a fost, e socant de similar cu ceea ce romanii au mai vazut in trecutul lor nu prea indepartat. Si mai e ceva, nu va suparati: masele, adica cireada aceeea lenesa, hoata si retrograda, care in prea cunoscutul stil mioritic scandau atunci "Partiduuuuuu, Ceausescuuuu, Romannia...". Aceleasi specimene, sau mai exact clonele celor cu o generatie mai in varsta cu aceia, pe care ciclopul de la Cotroceni doreste sa le legalizeeze in schimbul perpetuarii dictaturii personale si "famigliei" sale. "Cosa nostra", stimabilior- de fapt, cosa vostra.
Ca de obicei va reamintesc: FIECARE NATIE ARE EXACT CONDUCATORII PE CARE-I MERITA. Oare voi nu credeti ca meritati mai mult?





spaiu' (...@k.ro, IP: 66.198.41...)
2009-09-27 20:55
Re: O clarificare

Petre draga, unii nu mai cred nimic... le lipseste organul de crezut...
>
>
>

Petre S din USA (...@yahoo.com, IP: 24.5.182...)
2009-09-27 21:04
Re: O clarificare

Spaiule draga, speranta e ultima care trebuie sa moara. Altfel, ca de obicei, suntem perfect de acord. Sa auzim numai de bine...


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00707 sec.