Ziua Logo
  00:22, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Magazin

2009-09-08
xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-07 22:40
apocrifele...

...care de altfel nu sunt Biblice si DUMNEZEU nu a ingaduit sa intre in canonul Bibliei deoarece nu au ca autor pe Duhul Sfant ...aceste apocrife sunt folosite si invocate tot mai des de "biserica" ortodoxa ...semn mai mult decat clar ...daca mai era necesar ... ca nesocotesc pe DUMNEZEU si Sfanta Scriptura.
In "Biblia" ortodoxa au "incaput" ...16... carti apocrife.

3Regi
4 Regi
Tobit
Iudita
Baruh
Ieremia
3 tineri
III Ezdra
Solomon
Ecclesiasticul
Susanei
Ist. Balaurului
I Macabei
II Macabei
III Macabei
Manase

...aceste adaugiri la Biblie , califica acest cult ca fiind anticrestin...fiindca apocrifele contrazic Biblia...ori DUMNEZEU nu se contrazice NICIODATA...deci ce duh este acolo care calauzeste pe acesti "crestini" sa introduca in canonul Biblic apocrife ce se opun invataturii Bibliei?... simplu... este acel duh antihristic...de care pomenea Apostolul Pavel..

Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, (2Tim.3:16)

...deci daca toata Scriptura este inuflata de DUMNEZEU... apocrifele...de cine sunt insuflate?... e limpede... de satan, inselatorul :

Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana, acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apoc.12:9)


Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v'am propovaduit-o noi, sa fie anatema! (Gal.1:8)

Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o Evanghelie, deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema! (Gal.1:9)


Pocaiti-va si credeti in DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE CURAND.

www.sfarsitul-vremurilor.webs.com

aliconnex (...@yahoo.com, IP: 89.120.253...)
2009-09-08 12:53
pt. xViorel

Esti incult si habar n-ai de istoria crestinismului!

Biserica Ortodoxa are deplinatatea Adevarului si este "Biserica pe care portile iadului nu o vor birui". Nu s-a schimbat de 2000 de ani, asa sa stii!

Ce, crezi ca Hristos a asteptat 2000 de ani sa vina predicatorul sectei tale sa instaureze "crestinismul"? O fi vreun bleg, Hristos asta? Sunteti cam multi si cam diferiti, cei care pretindeti ca detineti adevarul, mai ales in ultima suta de ani - aparuti ca cipercile pe balegar. Niste dubiosi care racoleaza oameni inculti.

Voi debitati doar ce va invata la "adunare" duhurile rautatii. Dar e mai simplu sa inghiti galusca, decat sa-ti pui mintea la contributie si sa studiezi.

Nu te-ai intrebat cum au disparut din "Biblia" voastra acele capitole?

Cum credeti ca rabda "iubitul vostru" Iisus hulirea Mamei Sale, defaimarea Crucii si calcarea in picioare a tot ceea ce a lasat prin Apostoli?

Da, Hristos vine curand, dar pe tine nu te vad bine cand o veni...!!!!

Vestea buna este ca inca mai ai timp! Smereste-te, lasa autosuficienta si cauta Adevarul, nu mai inghiti gata digerat ce vi se serveste la "adunare"!

xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-08 14:21
Re: apocrifele...

...nu ai gasit ADEVARUL ?... esti inca pierdut... eu L-am gasit :

Isus i-a zis: "Eu sunt Calea, ADEVARUL si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. (Ioan.14:6)

... cine are pe DOMNUL Isus Hristos ca Mantuitor si DOMN are si Adevarul cu El ... cum ? ... chiar DOMNUL promis asta :

Drept raspuns, Isus i-a zis: "Daca Ma iubeste cineva, va PAZI cuvantul Meu, si Tatal Meu il va iubi. Noi vom Veni la el, si vom locui impreuna cu el. (Ioan.14:23)

... DOMNUL nu a propovaduit religia si nici Apostolii ci Credinta in DOMNUL Isus Hristos, in EL este Credinta ADEVARATA care mantuie pe om :

Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine CREDE in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vecinica. (Ioan.3:16)

...deci Singura credinta care mantuie pe om este credinta in DOMNUL Isus Hristos.

Pocaiti-va, CREDETI si Urmati pe DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE CURAND.

www.sfarsitul-vremurilor.webs.com



La 2009-09-07 22:40:46, xViorel a scris:

> ...care de altfel nu sunt Biblice si DUMNEZEU nu a ingaduit sa intre
> in canonul Bibliei deoarece nu au ca autor pe Duhul Sfant ...aceste
> apocrife sunt folosite si invocate tot mai des de "biserica" ortodoxa
> ...semn mai mult decat clar ...daca mai era necesar ... ca nesocotesc
> pe DUMNEZEU si Sfanta Scriptura.
> In "Biblia" ortodoxa au "incaput" ...16... carti apocrife.
>
> 3Regi
> 4 Regi
> Tobit
> Iudita
> Baruh
> Ieremia
> 3 tineri
> III Ezdra
> Solomon
> Ecclesiasticul
> Susanei
> Ist. Balaurului
> I Macabei
> II Macabei
> III Macabei
> Manase
>
> ...aceste adaugiri la Biblie , califica acest cult ca fiind
> anticrestin...fiindca apocrifele contrazic Biblia...ori DUMNEZEU nu
> se contrazice NICIODATA...deci ce duh este acolo care calauzeste pe
> acesti "crestini" sa introduca in canonul Biblic apocrife ce se opun
> invataturii Bibliei?... simplu... este acel duh antihristic...de care
> pomenea Apostolul Pavel..
>
> Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,
> sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
> (2Tim.3:16)
>
> ...deci daca toata Scriptura este inuflata de DUMNEZEU...
> apocrifele...de cine sunt insuflate?... e limpede... de satan,
> inselatorul :
>
> Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana,
> acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si
> impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apoc.12:9)
>
>
> Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va
> propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v'am
> propovaduit-o noi, sa fie anatema! (Gal.1:8)
>
> Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o
> Evanghelie, deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema!
> (Gal.1:9)
>
>
> Pocaiti-va si credeti in DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE
> CURAND.
>
> www.sfarsitul-vremurilor.webs.com
>
>
>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-09-08 14:21
Re: pt. xViorel

La 2009-09-08 12:53:45, aliconnex a scris:



Cum credeti ca rabda "iubitul vostru" Iisus hulirea Mamei Sale, defaimarea Crucii si calcarea in picioare a tot ceea ce a lasat prin Apostoli?


__________


Cu defaimarea Crucii sectantii s-au oprit din 1976, cind toate congregatiile crestine au stabilit ca simbolul crestinatatii ramine crucea Domnului. Asta a fost o mare victorie a ortodoxiei. Asa ca, dupa acest an, in toate casele lor de rugaciune, ale sectarilor, a aparut simbolul crucii, exceptie facind unele case de rugaciune sectare din Germania. In rest, toate, dar absolut toate bisericile sectare sunt impodobite cu acest simbol pe care l-au blasfemiat ani de-a rindul. Cit despre icoane, aici e o mare miscare in sinul bisericilor sectare, care, incetul cu incetul adopta iconografia bizantina, adica ortodoxa. Nevoia de imagine a omului nu poate fi ingradita. S-au tinut ei semeti in marirea lor diavoleasca, dar au inceput sa lase ifosele si sa se incadreze in aceasta nevoie de imagine, de a-ti adresa rugaciunile tale unei imagini care sa-L reprezinte pe Cel caruia i te adresezi. Printre putinii sectari care mai tin cozile in sus si se prefac ca sunt crestini, sunt sectantii de la noi si din celelalte tari ortodoxe, unde, crezamintul lor se reduce NUMAI la ,,a nu fi ortodox", caci in rest, in celelalte tari eminamente sectare, apropierea de ortodoxie este un fapt la ordinea zilei. Deja bisericile sectantilor sunt impodobite cu icoane ortodoxe, iar peretii lor abunda de vitralii cu reprezentari ale sfintilor din Noul si vechiul testament. Si cu Maica Domnului se misca lucrurile in bine. Nu mai sunt atit de agresivi. Mai ieri citeam intr-un buletin al unei biserici asa-zise evanghelice cum ca comitetul doamnelor al acestei biserici are denumirea ? ... nici mai mult nici mai putin de ,,Mother of God" ! Pai ? Lasa-l, bre, nene aliconnex-ule sa se zbata in disperarile lui, ca alt drum tot nu are decit cel al nostru al, ortodoxiei. Alta cale nu au decit intoarcerea la ,,iniocence", vorba lui M. Cretu din celebra lui melodie.

Pe amaritul asta care se semneaza cu X, nici nu trebuie sa-l bagam in seama. Ii doresc sa faca si el o excursie la ,,fratii" lui de dincolo de ocean ca sa respire si el un aer proaspat ortodox. Vai de mama lui de amarit !

In fiecare an, la mine la biserica ortodoxa unde merg vin peste trei sute de americani in preajma Pastelui ca sa asiste la slujbele noastre ortodoxe si sunt uimiti de bogatia ritualului din Sfintele noastre Liturghii. Sunt uimiti de tainicul care emana din rugaciuni si din modul cum se desfasoara liturghiile noastre, nu ca la ei unde totul e fad si fara sens ! Nici nu poti sa spui ca sunt anticrestini; ei sunt doar niste rataciti. Nu mai disting tainicul, nu mai reusesc sa intre in contact cu divinitatea prin intermediul sfintilor, al atmosferei tainice din timpul Liturghiei, a muzicii sfinte, a inchinaciunilor si tot restul de manifestari care la ei nu exista iar ei duc lipsa de aceste frumuseti duhovnicesti. Noi suntem binecuvintati sa le avem si sa ne nastem si sa fim botezati in ele, pe cind ei ? La ei trebuie sa ne gindim ca la niste oameni pierduti, rataciti, demni numai de mila. Cu cit va cauta acest ratacit de xviorel in biblia lor sectar-diavoleasca adevaruri prin care, crede el, ne va contrazice pe noi, cu atit isi va da seama de neadevarurile lui. El e ca Mitica ala cu flasneta din ,,Doua loturi" a lui Caragiale care din ,,cistigator" la loto, a devenit nebun, invirtind la o flashneta hodorogita in jurul unei biserici invitind oamenii sa-si extraga ,,norocul" cu ajutorul unui papagal !

xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-08 14:55
Re: apocrifele...

...ai zis bine iubitul nostru, caci noi pocaitii iubim pe DOMNUL dar voi nu-L iubiti...si asta se vede limpede ... DOMNUL Isus este Mantuitorul meu... noi nu hulim pe Maria mama DOMNULUI ... o iubim...dar NU NE INCHINAM EI ...iar crucea o purtam si noi in fiecare zi ...adica suferintele si prigoana din partea celor stapaniti de satan... purtam crucea , dar nu pe burta , cusuta sau din lemn sau alte obiecte... crucea inseamna suferintele DOMNULUI...
...arata din BIBLIE , nu din apocrifele satanice... CE ANUME CALCAM in picioare din ce au lasat scris Sfintii Apostoli? ...

DOMNUL sa aiba mila de tine.


La 2009-09-07 22:40:46, xViorel a scris:

> ...care de altfel nu sunt Biblice si DUMNEZEU nu a ingaduit sa intre
> in canonul Bibliei deoarece nu au ca autor pe Duhul Sfant ...aceste
> apocrife sunt folosite si invocate tot mai des de "biserica" ortodoxa
> ...semn mai mult decat clar ...daca mai era necesar ... ca nesocotesc
> pe DUMNEZEU si Sfanta Scriptura.
> In "Biblia" ortodoxa au "incaput" ...16... carti apocrife.
>
> 3Regi
> 4 Regi
> Tobit
> Iudita
> Baruh
> Ieremia
> 3 tineri
> III Ezdra
> Solomon
> Ecclesiasticul
> Susanei
> Ist. Balaurului
> I Macabei
> II Macabei
> III Macabei
> Manase
>
> ...aceste adaugiri la Biblie , califica acest cult ca fiind
> anticrestin...fiindca apocrifele contrazic Biblia...ori DUMNEZEU nu
> se contrazice NICIODATA...deci ce duh este acolo care calauzeste pe
> acesti "crestini" sa introduca in canonul Biblic apocrife ce se opun
> invataturii Bibliei?... simplu... este acel duh antihristic...de care
> pomenea Apostolul Pavel..
>
> Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,
> sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
> (2Tim.3:16)
>
> ...deci daca toata Scriptura este inuflata de DUMNEZEU...
> apocrifele...de cine sunt insuflate?... e limpede... de satan,
> inselatorul :
>
> Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana,
> acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si
> impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apoc.12:9)
>
>
> Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va
> propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v'am
> propovaduit-o noi, sa fie anatema! (Gal.1:8)
>
> Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o
> Evanghelie, deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema!
> (Gal.1:9)
>
>
> Pocaiti-va si credeti in DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE
> CURAND.
>
> www.sfarsitul-vremurilor.webs.com
>
>
>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-09-08 15:53
Re: apocrifele...

xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-08 16:37
Re: apocrifele...

...simt mila ptr tine...


MATEI cap.12

46. Pe cand vorbea inca Isus noroadelor, iata ca mama si fratii Lui stateau afara si cautau sa vorbeasca cu El.

47. Atunci cineva I-a zis: "Iata, mama Ta si fratii Tai stau afara, si cauta sa vorbeasca cu Tine."

48. Dar Isus a raspuns celui ce-i adusese stirea aceasta: "Cine este mama Mea, si cari sunt fratii Mei?"

49. Apoi Si-a intins mana spre ucenicii Sai si a zis: "Iata mama Mea si fratii Mei!

50. Caci oricine face voia Tatalui Meu care este in ceruri, acela Imi este frate, sora si mama."



MARCU cap.3

31. Atunci au venit mama si fratii Lui, si, stand afara, au trimes sa-l cheme.

32. Multimea sedea in jurul Lui, cand I-au spus: "Iata ca mama Ta si fratii Tai sunt afara si Te cauta."

33. El a raspuns: "Cine este mama Mea, si fratii Mei?"

34. Apoi, aruncandu-Si privirile peste cei ce sedeau imprejurul Lui: "Iata," a zis El, "mama Mea si fratii Mei!

35. Caci oricine face voia lui Dumnezeu, acela Imi este frate, sora si mama."



LUCA cap.8

19. Mama si fratii lui Isus au venit la El; dar nu puteau sa-i vorbeasca, din pricina norodului.

20. Cineva I-a spus: "Mama-Ta si fratii Tai stau afara, si vor sa Te vada."

21. Dar El, drept raspuns, a zis: "Mama Mea si fratii Mei sunt ceice asculta Cuvantul lui Dumnezeu, si-l implinesc."



Ioan 7

1. Dupa aceea, Isus strabatea Galilea; nu voia sa stea in Iudea, pentruca Iudeii cautau sa-l omoare.

2. Si praznicul Iudeilor, praznicul zis al Corturilor, era aproape.

3. Fratii Lui I-au zis: "Pleaca de aici, si du-Te in Iudea, ca sa vada si ucenicii Tai lucrarile, pe cari le faci.

4. Nimeni nu face ceva in ascuns, cand cauta sa se faca cunoscut: daca faci aceste lucruri, arata-Te lumii."

5. Caci nici fratii Lui nu credeau in El.

6. Isus le-a zis: "Vremea Mea n'a sosit inca, dar voua vremea totdeauna va este prielnica.

7. Pe voi lumea nu va poate ura; pe Mine Ma uraste, pentruca marturisesc despre ea ca lucrarile ei sunt rele.

8. Suiti-va voi la praznicul acesta; Eu inca nu Ma sui la praznicul acesta, fiindca nu Mi s-a implinit inca vremea."

9. Dupace le-a spus aceste lucruri, a ramas in Galilea.

10. Dupa ce s-au suit fratii Lui la praznic, S-a suit si El, dar nu pe fata, ci cam pe ascuns.



Faptele Apostolilor cap.1

13. Cand au ajuns acasa, s-au suit in odaia de sus, unde stateau de obicei. Erau: Petru, Iacov, Ioan, Andrei, Filip, Toma, Bartolomeu, Matei, Iacov, fiul lui Alfeu, Simon Zilotul, si Iuda, fiul lui Iacov.

14. Toti acestia staruiau cu un cuget in rugaciune si in cereri, impreuna cu femeile, si cu Maria, mama lui Isus, si cu fratii Lui.


GALATENI cap.1

18. Dupa trei ani, m'am suit la Ierusalim sa fac cunostinta cu Chifa, si am ramas la el cincisprezece zile.

19. Dar n'am vazut pe NICUNUL altul dintre apostoli, decat pe Iacov, fratele Domnului.

20. In cele ce va scriu, iata, inaintea lui Dumnezeu, nu mint.


..."calugare"... daca nu crezi BIBLIA care este Cuvantul DOMNULUI si crezi asa zisi "cuviosi" care rastalmacesc Scripturile ...vei avea parte de soarta lor , adica Iazul de Foc.Erezia cu faptul ca Maria mama DOMNULUI nu a mai avut copii, este o justificare satanica ca oamenii sa poata fie impinsi la inchinarea in fata unui om...Trezeste-te cat mai ai timp...caci va veni vremea cand va fi prea tarziu.Si ca totul sa fie mai clar , ia originalul Noului Testament din Limba Greaca...si te convingi singurel...daca nu cumva satan are atata stapanire asupra ta incat nici macar asta nu iti da voie sa faci.

Pocaieste-te cat mai ai vreme.


DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.







La 2009-09-07 22:40:46, xViorel a scris:

> ...care de altfel nu sunt Biblice si DUMNEZEU nu a ingaduit sa intre
> in canonul Bibliei deoarece nu au ca autor pe Duhul Sfant ...aceste
> apocrife sunt folosite si invocate tot mai des de "biserica" ortodoxa
> ...semn mai mult decat clar ...daca mai era necesar ... ca nesocotesc
> pe DUMNEZEU si Sfanta Scriptura.
> In "Biblia" ortodoxa au "incaput" ...16... carti apocrife.
>
> 3Regi
> 4 Regi
> Tobit
> Iudita
> Baruh
> Ieremia
> 3 tineri
> III Ezdra
> Solomon
> Ecclesiasticul
> Susanei
> Ist. Balaurului
> I Macabei
> II Macabei
> III Macabei
> Manase
>
> ...aceste adaugiri la Biblie , califica acest cult ca fiind
> anticrestin...fiindca apocrifele contrazic Biblia...ori DUMNEZEU nu
> se contrazice NICIODATA...deci ce duh este acolo care calauzeste pe
> acesti "crestini" sa introduca in canonul Biblic apocrife ce se opun
> invataturii Bibliei?... simplu... este acel duh antihristic...de care
> pomenea Apostolul Pavel..
>
> Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,
> sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
> (2Tim.3:16)
>
> ...deci daca toata Scriptura este inuflata de DUMNEZEU...
> apocrifele...de cine sunt insuflate?... e limpede... de satan,
> inselatorul :
>
> Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana,
> acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si
> impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apoc.12:9)
>
>
> Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va
> propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v'am
> propovaduit-o noi, sa fie anatema! (Gal.1:8)
>
> Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o
> Evanghelie, deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema!
> (Gal.1:9)
>
>
> Pocaiti-va si credeti in DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE
> CURAND.
>
> www.sfarsitul-vremurilor.webs.com
>
>
>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-09-08 17:13
Re: apocrifele...

xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-08 17:31
Re: apocrifele...

...scrie...dar tu nu crezi BIBLIA...

MATEI cap13

53. Dupa ce a ispravit Isus pildele acestea, a plecat de acolo.

54. A venit in patria Sa, si a inceput sa invete pe oameni in sinagoga; asa ca cei ce-l auzeau, se mirau si ziceau: "De unde are El intelepciunea si minunile acestea?

55. Oare nu este El fiul tamplarului? Nu este Maria mama Lui? Si Iacov, Iosif, Simon si Iuda, nu sunt ei fratii Lui?

56. Si surorile Lui nu sunt toate printre noi? Atunci de unde are El toate lucrurile acestea?"

57. Si gaseau astfel in El o pricina de poticnire. Dar Isus le-a zis: "Nicaieri nu este pretuit un prooroc mai putin decat in patria si in casa Lui."

58. Si n'a facut multe minuni in locul acela, din pricina necredintei lor.


DOMNUL sa aiba mila de tine.




La 2009-09-07 22:40:46, xViorel a scris:

> ...care de altfel nu sunt Biblice si DUMNEZEU nu a ingaduit sa intre
> in canonul Bibliei deoarece nu au ca autor pe Duhul Sfant ...aceste
> apocrife sunt folosite si invocate tot mai des de "biserica" ortodoxa
> ...semn mai mult decat clar ...daca mai era necesar ... ca nesocotesc
> pe DUMNEZEU si Sfanta Scriptura.
> In "Biblia" ortodoxa au "incaput" ...16... carti apocrife.
>
> 3Regi
> 4 Regi
> Tobit
> Iudita
> Baruh
> Ieremia
> 3 tineri
> III Ezdra
> Solomon
> Ecclesiasticul
> Susanei
> Ist. Balaurului
> I Macabei
> II Macabei
> III Macabei
> Manase
>
> ...aceste adaugiri la Biblie , califica acest cult ca fiind
> anticrestin...fiindca apocrifele contrazic Biblia...ori DUMNEZEU nu
> se contrazice NICIODATA...deci ce duh este acolo care calauzeste pe
> acesti "crestini" sa introduca in canonul Biblic apocrife ce se opun
> invataturii Bibliei?... simplu... este acel duh antihristic...de care
> pomenea Apostolul Pavel..
>
> Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,
> sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
> (2Tim.3:16)
>
> ...deci daca toata Scriptura este inuflata de DUMNEZEU...
> apocrifele...de cine sunt insuflate?... e limpede... de satan,
> inselatorul :
>
> Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana,
> acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si
> impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apoc.12:9)
>
>
> Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va
> propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v'am
> propovaduit-o noi, sa fie anatema! (Gal.1:8)
>
> Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o
> Evanghelie, deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema!
> (Gal.1:9)
>
>
> Pocaiti-va si credeti in DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE
> CURAND.
>
> www.sfarsitul-vremurilor.webs.com
>
>
>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-09-08 17:53
Re: apocrifele...

La 2009-09-08 17:31:33, xViorel a scris:



..scrie...dar tu nu crezi BIBLIA...


__________



Da, s-ar putea sa nu fiu atit de credincios ca tine, si sa fiu un netrebnic si ordinar de pacatos, dar ramin la credinta mea, si te rog sa nu ne mai agiti atita cu credinta ta atit de evlavioasa. lasa-ne pe noi in mila Domnului.

De ce vrei tu sa te ambitionezi sa traiesti in paralel cu realitatea limii asteia ? Traiesc de peste 20 de ani in SUA si m-am mai chiombit si eu unele emisiuni ale protestantilor si nu am vazut macar un singur minut, o singura secunda de vreun atac al lor la vreo alta credinta crestina sau de alta natura. Nici un cuvintel. Am auzit predici interesante, unele gresite d.p.d.v. dogmatic, dar spuse cu sinceritate si fara vreun atac impotriva altor crestini. Pe cind tu ? Tu latri toaaaata ziulica precum o ciuaua pe la talpile oamenilor ca suntem diavoli, apostazati, si mai stiu eu ce timpenii din capul tau. O cauti cu luminarea, mai baiatule.

De ce trebuie neaparat sa-ti raportezi tu credinta ta la credinta noastra ? Noi la cine ne raportam ? Noi nu ne raportam la nici o alta credinta decit cea apostoleasca asa cum am primit-o din clipa cind Iisus si-a dat duhul pe cruce. Asa am primit-o, asa am pastrat-o si cu ea vom sfirsi veacurile, din mila Domnului. Pe cind tu ? Tu iti raportezi credinta nu la ceea ce trebuie sa fie ci la ce scornesti tu ca noi nu am crede ,,cum trebuie". pai asta ti-e credinta ? Din ura iti cladesti tu credinta ?, din ura impotriva celuilalt ? Asta ai invatat tu din Biblie, amaritule ?

Daca tu te crezi superior noua, de ce tii cu tot dinadinsul, crezind ca detii adevarul absolut si tiimortis sa ni-l demonstrezi noua, daca noi nu dorim alte adevaruri decit pe cel al Cuvintului ? Ramii, tu, in credinta ta si lasa-ne pe noi intr-a noastra. Cu cit vei veni pe-aici sa ne agiti si sa ne minjesti cu balele tale, cu atit mai mult iti vom trage peste bot, poate ca o sa te linistesti o data.

Cit despre apusul veacurilor ? Mai, amaritule, uita-te putin la istoria voastra teribila cum v-ati catarat pe case pe la 1800 imbracati in camasi albe asteptind venirea intr-u slava a Domnulu. Dupa ce-ati stat pe case vreo trei zile nevenind nimeni, v-ati luat la omor tirindu-va prin tribunale sau omorindu-va cu pistoalele, pentru ca apoi sa va despartiti in zeci si zeci de mii de denominatiuni. Unde va este credinta voastra unica in Luther si Kalvin ? Unde este adevarul vastru suprem daca vi l-ati sfarimat in 38 de mii de denominatiuni protestante ? Nu vezi ce timpit esti ? Esti si de ris si de plins in acelasi timp, mai, cacealma umana ce esti !

xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-08 20:07
Re: apocrifele...

...calugare...nu ma simt superior... sunt un pacatos ca si tine , dar iertat de DUMNEZEU prin Harul si Mila SA care sa aratat in DOMNUL Isus Hristos...caci am venit la picioarele DOMNULUI si am marturisit Lui pacatele mele...iar EL mi-a dat pace si mangaiere.
...sa stii ca si ptr tine a murit DOMNUL Isus, a murit si ptr pacatele tale...
...pocaieste-te dar, crede din toata inima in DOMNUL Isus si El iti iarta pacatele...
...tine minte : credinta Adevarata, este cea care mantuie ADICA cea lasata de DUMNEZEU in BIBLIE : credinta in DOMNUL Isus Hristos...

DOMNUL sa te binecuvanteze.AMIN.


La 2009-09-07 22:40:46, xViorel a scris:

> ...care de altfel nu sunt Biblice si DUMNEZEU nu a ingaduit sa intre
> in canonul Bibliei deoarece nu au ca autor pe Duhul Sfant ...aceste
> apocrife sunt folosite si invocate tot mai des de "biserica" ortodoxa
> ...semn mai mult decat clar ...daca mai era necesar ... ca nesocotesc
> pe DUMNEZEU si Sfanta Scriptura.
> In "Biblia" ortodoxa au "incaput" ...16... carti apocrife.
>
> 3Regi
> 4 Regi
> Tobit
> Iudita
> Baruh
> Ieremia
> 3 tineri
> III Ezdra
> Solomon
> Ecclesiasticul
> Susanei
> Ist. Balaurului
> I Macabei
> II Macabei
> III Macabei
> Manase
>
> ...aceste adaugiri la Biblie , califica acest cult ca fiind
> anticrestin...fiindca apocrifele contrazic Biblia...ori DUMNEZEU nu
> se contrazice NICIODATA...deci ce duh este acolo care calauzeste pe
> acesti "crestini" sa introduca in canonul Biblic apocrife ce se opun
> invataturii Bibliei?... simplu... este acel duh antihristic...de care
> pomenea Apostolul Pavel..
>
> Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,
> sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
> (2Tim.3:16)
>
> ...deci daca toata Scriptura este inuflata de DUMNEZEU...
> apocrifele...de cine sunt insuflate?... e limpede... de satan,
> inselatorul :
>
> Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana,
> acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si
> impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apoc.12:9)
>
>
> Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va
> propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v'am
> propovaduit-o noi, sa fie anatema! (Gal.1:8)
>
> Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o
> Evanghelie, deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema!
> (Gal.1:9)
>
>
> Pocaiti-va si credeti in DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE
> CURAND.
>
> www.sfarsitul-vremurilor.webs.com
>
>
>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-09-08 21:07
Re: apocrifele...

La 2009-09-08 20:07:04, xViorel a scris:



...calugare...nu ma simt superior... sunt un pacatos ca si tine , dar iertat de DUMNEZEU prin Harul si Mila SA care sa aratat in DOMNUL Isus Hristos...




_______




Si cu iertarea asta, voi sectarii o luati precum vaca in papusoi ! Voi credeti intr-o iertare fara preot, ceea ce nuprea suna ,,a bine" ! daca ar fi dupa socoteala ta, atunci nu ar mai trebui nici sa ne rugam, ca Dumnezeu stie de ce avem lipsa si daca nu-i vom spune. Dumnezeu poate sa ierte si fara preot, dar nu vrea. El a voit ca om din gura omului sa auda cuvintul de iertare, pentru aceea catre niste oameni a zis : ,,Oricite veti lega pe pamint, vor filegate si in cer, si oricite veti dezlega pe pamint vor fi dezlegate si in cer" (Matei 18,18). Voi, sectarii, nu va supuneti la aceasta, pe voi nu va dezleaga nimeni aici pe pamint, nu sunteti dezlegati nici in cer. Sarmana oaie, care ti-aiparasit Pastorul, soarta ta nu poate fi alta decit pieirea !

Dumnezeu stie pacatele noastre, dar vrea sa le marturisim cu ,,inima infrinta si smerita", dar sectarii nu prea au smerenia in inima, ca in loc sa-si descopere preotuluipacatele lor, mai degraba sea fla vorbind ,,de" pacatele preotilor.

de altfel, voi nu bagati de seama cum se joaca satana cu voi. Satana stie bine ca pacatele numaiprin Sfinta Spovedanie se pot ierta. De aceea el toate vi le ingaduie: va lasa bucuros sa va rugati indelung, sa cintati, sa cititi Scripturile, sa predicati cit vreti - numai sa nu va spovediti, ca sa NU puteti fi mintuiti !

xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-08 21:23
Re: apocrifele...

"Cum vorbeste omul acesta astfel? Huleste! Cine poate sa ierte pacatele DECAT Numai Dumnezeu?" (Marc.2:7)

Dar, ca sa stiti ca Fiul omului are putere pe pamant sa ierte pacatele, -"Scoala-te", a zis El slabanogului, "ridica-ti patul, si du-te acasa." (Mat.9:6)

10. Dar, ca sa stiti ca Fiul omului are putere pe pamant sa ierte pacatele,
11. "Tie iti poruncesc", a zis El slabanogului, -"scoala-te, ridica-ti patul, si du-te acasa." (MARCU cap.2)

Dar, ca sa stiti ca Fiul omului are putere pe pamant sa ierte pacatele: -,Tie iti poruncesc", a zis El slabanogului, "scoala-te, ridica-ti patul, si du-te acasa." (Luca 5:24)


1 Ioan 2

1. Copilasilor, va scriu aceste lucruri, ca sa nu pacatuiti. Dar daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Mijlocitor (Sau Advocat. Greceste: Paraclet, adica aparator, ajutor.), pe Isus Hristos, Cel neprihanit.

2. El este jertfa de ispasire pentru pacatele noastre; si nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale intregei lumi.

Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire. (1Ioan.1:9)

...MARTURISIREA pacatelor se face la DOMNUL ...caci NICI UN OM nu poate ierta pacatele...caci toti au asupra lor pacate... dar DOMNUL Isus nu are pacat , EL este cel Neprihanit , EL are dreptul sa ierte pacatele si EL are putere pe pamant sa ierte pacatele... NIMENI ALTCINEVA...

caci acesta este sangele Meu, sangele legamantului celui nou, care se varsa pentru multi, spre iertarea pacatelor. (Mat.26:28)

Deci, cu atat mai mult acum, cand santem socotiti neprihaniti, prin sangele Lui, vom fi mantuiti prin El de mania lui Dumnezeu. (Rom.5:9)

In El avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau, (Efes.1:7)

in care avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor. (Col.1:14)

ORICINE ...nu crede si nu urmeaza pe DOMNUL Isus Hristos nu va vedea Imparatia Lui DUMNEZEU ..ci mania Lui DUMNEZEU va ramane peste cel ce a nesocotit Cuvintele DOMNULUI.





La 2009-09-07 22:40:46, xViorel a scris:

> ...care de altfel nu sunt Biblice si DUMNEZEU nu a ingaduit sa intre
> in canonul Bibliei deoarece nu au ca autor pe Duhul Sfant ...aceste
> apocrife sunt folosite si invocate tot mai des de "biserica" ortodoxa
> ...semn mai mult decat clar ...daca mai era necesar ... ca nesocotesc
> pe DUMNEZEU si Sfanta Scriptura.
> In "Biblia" ortodoxa au "incaput" ...16... carti apocrife.
>
> 3Regi
> 4 Regi
> Tobit
> Iudita
> Baruh
> Ieremia
> 3 tineri
> III Ezdra
> Solomon
> Ecclesiasticul
> Susanei
> Ist. Balaurului
> I Macabei
> II Macabei
> III Macabei
> Manase
>
> ...aceste adaugiri la Biblie , califica acest cult ca fiind
> anticrestin...fiindca apocrifele contrazic Biblia...ori DUMNEZEU nu
> se contrazice NICIODATA...deci ce duh este acolo care calauzeste pe
> acesti "crestini" sa introduca in canonul Biblic apocrife ce se opun
> invataturii Bibliei?... simplu... este acel duh antihristic...de care
> pomenea Apostolul Pavel..
>
> Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,
> sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,
> (2Tim.3:16)
>
> ...deci daca toata Scriptura este inuflata de DUMNEZEU...
> apocrifele...de cine sunt insuflate?... e limpede... de satan,
> inselatorul :
>
> Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana,
> acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si
> impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apoc.12:9)
>
>
> Dar chiar daca noi insine sau un inger din cer ar veni sa va
> propovaduiasca o Evanghelie, deosebita de aceea pe care v'am
> propovaduit-o noi, sa fie anatema! (Gal.1:8)
>
> Cum am mai spus, o spun si acum: daca va propovaduieste cineva o
> Evanghelie, deosebita de aceea pe care ati primit-o, sa fie anatema!
> (Gal.1:9)
>
>
> Pocaiti-va si credeti in DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE
> CURAND.
>
> www.sfarsitul-vremurilor.webs.com
>
>
>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.77.23...)
2009-09-08 21:27
Re: apocrifele...

La 2009-09-08 21:23:24, xViorel a scris:



Bine graita-i dar nu vezimai departe. Preotul este doar un simplu si umil slujitor al Doamnului, care a fost lasat TOCMAI de El pe pamint ca sa ne ierte pacatele sau sa ni le tina. Citatul pe care til-am dat din Biblie nu este al meu ci este rostit de insasi Mintuitorul. Incepe de la el, si ai sa vezi ca toate celelalte citate pe care mi le-ai dat nu mai au valoare daca nu-l intelegi pe acela pe care ti l-am dat eu, pentru ca toate versetele pe care mile-ai dat se sintetizeaza prin paragraful pe care cil-am citat eu. dar nu ma astept s-o faci ! Iti mai trebuiesc citeva mii de ani ca sa intelegi !


« Rezultatele cautarii

     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00810 sec.