Ziua Logo
  00:20, duminica, 7 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Mapamond

2009-09-03
xViorel din Ploiesti (...@yahoo.com, IP: 78.97.41...)
2009-09-03 13:52
Pentru Seherezada...

...seherezada , oricine ai fi tu.. ... DOMNUL sa te calauzeasca ... caci ORICINE iubeste pe ISRAEL este binecuvantat de DOMNUL :

Rugati-va pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc, sa se bucure de odihna. (Ps.122:6)

Voi binecuvanta pe ceice te vor binecuvanta, si voi blestema pe cei ce te vor blestema; si toate familiile pamantului vor fi binecuvantate in tine. (Fac.12:3)

..putini sunt cei ce apara pe ISRAEL... putini sunt din DUMNEZEU cu adevarat... ceilalti ce uras pe ISRAEL fac voia tatalui lor satan ...care cauta sa distruga tot ce inseamna crestin si evreu... de ce oare?.. asta este si doctrina "dumnezeului" islamului... allah... iar musulmanii care se arunca in aer nu sunt fanatici...GRESIT... ei doar cred ce spune cartea lor "sfant" s aomori pe crestini si evrei... si pe toti celalti daca nu vor sa se converteasca la islam... cat despre cei ce iau partea teroristilor ... ei singuri indirect recunosc ce "dumnezeu" sa in spatele urii lor...

...iata ce promitea DOMNUL DUMNEZEU pr sfarsitul vremurilor cu privire la ISRAEL ...hotarari ale DOMNULUI dar pe care satanistii le resping , ei insii declarandu-se antihristi :



Zaharia 12

1. Proorocia, Cuvantul Domnului despre Israel. Asa vorbeste Domnul, care a intins cerurile si a intemeiat pamantul, si a intocmit duhul omului din el:

2. "Iata, voi preface Ierusalimul intr'un potir de ametire pentru toate popoarele de primprejur, si chiar pentru Iuda, la impresurarea Ierusalimului.

3. In ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatra grea pentru toate popoarele. Toti cei ce o vor ridica, vor fi vatamati, si TOATE neamurile pamantului se vor strange impotriva lui.

4. In ziua aceea, zice Domnul, voi lovi cu ameteala pe toti caii, si cu turbare pe cei ce vor calari pe ei; dar voi avea ochii deschisi asupra casei lui Iuda, si voi orbi toti caii popoarelor.

5. Capeteniile lui Iuda vor zice in inima lor: "Locuitorii Ierusalimului sunt taria noastra, prin Domnul ostirilor, Dumnezeul lor.

6. In ziua aceea, voi face pe capeteniile lui Iuda ca o vatra de foc supt lemn, ca o faclie aprinsa supt snopi; VOI Mistui in Dreapta si in Stanga PE TOATE POPOARELE de jur Imprejur, iar Ierusalimul va fi locuit iaras la locul lui cel vechi.

7. Domnul va Mantui mai intai corturile lui Iuda, pentru ca slava casei lui David si fala locuitorilor Ierusalimului sa nu se inalte peste Iuda.

8. In ziua aceea, Domnul va ocroti pe locuitorii Ierusalimului, asa ca cel mai slab dintre ei va fi in ziua aceea ca David; si casa lui David va fi ca Dumnezeu, ca Ingerul Domnului inaintea lor.

9. In ziua aceea, voi cauta sa Nimicesc toate Neamurile cari vor veni impotriva Ierusalimului.

10. Atunci voi turna peste casa lui David si peste locuitorii Ierusalimului, un duh de indurare si de rugaciune, si isi vor intoarce privirile spre Mine, pe care L-au STRAPUNS. Il vor Plange cum plange cineva pe singurul lui fiu, si-l vor plange amarnic, cum plange cineva pe un intai nascut.


... inca putina vreme si ISRAEL va plange pe cel ce l-au strapuns ... adica pe DOMNUL Isus Hristos...cat despre cei ce urasc pe ISRAEL ...are grija DOMNUL de ei sa incapa in teascul maniei SALE.


... si va rog sa cititi si Ezechiel cap.38 , ce va face DOMNUL cu vrashmashii lui ISRAEL.. vrashmasi orbiti de ingerul cazut , satana, care cauta sa nimiceasca pe ISRAEL.. intrati pe link si cititi on-line.

http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ezechiel/38/


Pocaiti-va , credeti si urmati pe DOMNUL Isus Hristos caci EL vine FOARTE CURAND.

www.sfarsitul-vremurilor.webs.com


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00648 sec.