Ziua Logo
  17:28, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-07-07
1221victor (...@hotmail.ro, IP: 172.141.63...)
2005-07-07 17:28
Schimbarea la fata a evenimentelor1

Name: Ludovic
Subject: Tanacu- azi 27-28 iunie din Protopopiatul Vaslui, Spitalul Vaslui, Judecatoria
Tue, Jun 28 2005 at 11:31 pm
[ Email Msg | Invite ]
Message:
Pina unde poate duce mizeria umana si lipsa de constiinta

Dupa ce o tara intreaga a vazut un regiment de jandarmi cu cagule, ducind pe fiecare maicuta cu catuse la mina, insotite de trei cagulati si un pistolar, inclusiv pe parintele Daniel, care nu este un criminal.
A fost intotdeauna un om de rugaciune, a slujit zilnic 5 ani de zile Sf. Liturghie, postea inca din tinerete din bancile facultatii si minca o data la doua zile, a cercetat toti duhovnicii mari cu experienta, dornic de traire autentica si afirmare duhovniceasca in sensul bun al cuvintului.
Aceasta a fost rasplata Bisericii pentru fii ei duhovnicesti: celula, catuse, procurori, judecatori si balegarul mass-media care a murdarit toate mintile ortodoxe ale Romaniei, si a spurcat si cugetele nevinovate, si sufletele curate, ale celor nestiutori in nesabuita fapta savirsita de doctorii de la Vaslui, jumatate eretici din acest spital.
Discutind cu oameni bine pregatiti in domeniul medicinei legale, cu oameni de mass-media, avocati si judecatori, am constatat cu multa stupefactie, cum mass-media prosteste mintea romanului contemporan.
S-a vorbit de "criminal" ca de reteaua Al-Qaeda, a fost prezentat ca ultimul pericol posibil social, drept pentru care in fata unui Sinod cu mintea si constiinta adormita, mass-media duce in catuse, oameni nevinovati.
Aceasta este biserica cea falsa, care cu atita usurinta, se leapada de fiii ei duhovnicesti. Sunt foarte curios in opinia populatiei ortodoxe care a privit aceste imagini de de-sacralizare a cinului monahal si a vietii bisericesti, ce au gindit crestinii cind au vazut cu cita usurinta Biserica isi da spre temnita pe fii ei din trupul si madularele lui Hristos. Oare cum inghit ierarhii, dumicatii de piine, uitindu-se la televizor cum fratele lor zace in catuse, iar lor nu le pasa.
Atit de mult a sporit Biserica ortodoxa, incit a devenit vitrega si stinghera in fata necazurilor fiilor ei duhovnicesti.
Lucrurile nu s-au terminat aici.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00601 sec.