Ziua Logo
  21:21, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-07-06
ionion (...@hotmail.com, IP: 83.208.128...)
2005-07-06 06:54
pt Olga Kahn : iti mai bati joc mult de CRESTINISM ?


respecta pe altii si vei fi si tu respectata si nu mai
rade si ironiza crestinismul !

George W. Bush din White House (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-07-06 07:08
CRESTINISM ?ISLAMISM?BUDHISM?ETC.ETC.

ioane,du-te bre si trage-ti o cinzeaca-n trompa
si nu ne mai obosi cu texte religioase la
aceasta ora inaintata.evlaviosii,se roaga
la zeu' ban si "troznesc" pushtoaice.
ti-ar place,nu?lasa ceru',ca ametesti.

La 2005-07-06 06:54:24, ionion a scris:

> 
> respecta pe altii si vei fi si tu respectata si nu mai
> rade si ironiza crestinismul !
> 
> 

traktorist din SMT (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-07-06 07:13
CRESTINISM ?

La 2005-07-06 06:54:24, ionion a scris:

> 
> respecta pe altii si vei fi si tu respectata si nu mai
> rade si ironiza crestinismul !
> 
Crestinismul are bilet de voie ?
E o afacere si trebuie demascata. Crestinii fac ce fac si ceilalti. Promit pt bani Lumea Cealalta despre care NIMENI nu are habar; nici tu , ionica ! 
Nu se stie nimic despre viata de dupa moarte. Absolut nimic. Cine stie la concret, sa ma informeze si pe mine !
Dumnezeu si Sfintu Petru
se jucau in Cer cu Cercul !
( din folclor ! ).
Biserica organizata este BUSINE$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !
Tare le mai plac.... ochii dracului ( talerii ) !!!!!!!!!!!

ionion (...@hotmail.com, IP: 83.208.128...)
2005-07-06 08:48
religia dragutza nu este pentru toata lumea ! mi-e mila de tine seceristule ! ndc

La 2005-07-06 07:13:24, traktorist a scris:

> La 2005-07-06 06:54:24, ionion a scris:
> 
> > 
> > respecta pe altii si vei fi si tu respectata si nu mai
> > rade si ironiza crestinismul !
> > 
>  Crestinismul are bilet de voie ?
> E o afacere si trebuie demascata. Crestinii fac ce fac si
> ceilalti. Promit pt bani Lumea Cealalta despre care
> NIMENI nu are habar; nici tu , ionica ! 
> Nu se stie nimic despre viata de dupa moarte. Absolut nimic.
>  Cine stie la concret, sa ma informeze si pe mine !
>  Dumnezeu si Sfintu Petru
>  se jucau in Cer cu Cercul !
> 
>  ( din folclor ! ).
> Biserica organizata este BUSINE$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !
> Tare le mai plac.... ochii dracului ( talerii ) !!!!!!!!!!!
> 
> 

oare din Tara ordinii si curateniei: De (...@web.de, IP: 84.151.237...)
2005-07-06 09:38
Re: religia si Calugaru

Incet incet vad ca scoti adevarul la iveala si anume ca Biblia a aparut dupa moartea Lui Isus si deci nu e chiar atat de veche, acum ar mai trebui sa recunosti ca acea Biblia aparuta atunci circula in tot felul de versiuni care de care mai traznite pana cand peste alte cca 200 de ani un nou papa a hotarat sa faca o carte unitara din ele si aceasta singura sa fie citite in biserici si uite asa la pus pe Ieronim la treaba si apoi a scos si a bagat in acea carte noua tot ce-i convenea iar ce nu-i convenea a taiat azi se spune cenzurat. Deci iata ai o imagine clara ca Biblia nu este o carte sfanta ci una manipulata!
Aveti nivelul intelectual sa pricepeti atata scofala: Da sau Ba? Apoi cum am mai spus in secolol 4 papa ca sa isi castige atuuri si legitimitate in fata sustinatorilor lui Arius dar nu numai a introdus Dogma trinitatii (cea cu Tatal Fiul si Duhul sfant) si de iaca cum Dumnezeu Unicul a devenit printr-o smecherie papala ... asa peste noapte ... dintr-o data 3 . exact de acest lucru s-a lovit bietul Erasm in evul mediu care la comanda papei a tradus Biblia dupa vechile evanghelii originale in limba greaca si de aici i s-a tras lui bietul Erasm toate problemele pe care le-a avut cu institutia papala caci in noua Biblie proaspat tradusa dupa originale nu aparea aniciunde dogma a trinitatii.... si greu de tot a acceptat stresatul si amenintatul Erasm propunerea imorala a papei de a baga obligatoriu in noua traducere din original aceste texte aflate doar in Biblia de servici a papei. Deci cat de mult adevar este intr-o asemenea Biblie si cat e minciuna e cat se poate de clar, acum intrebarea leit-motiv este daca o credinta si o carte carpita la comanda papei te poate mantui?d sau nu? daca da a avem de a face cu fenomenul mantuirii prin minciuna, colegii ziaristi inteleg ca manipularea unui text nu are nimic de a face cu adevarulci mai degraba cu minciuna. ....iar daca credem toate aceste "adevaruri biblice" fara sa studiem fenomenul probabil ca putem vorbi despre mantuirea prin lipsa de cunostinte adica mantuirea prin prostie... intrebarea e care din astea doua vi se pare Dvs in calitate de preot mai corecta sau oare trebuie sa intelegem ca unii autori de texte cuprinse in Biblie traitori cu 2 mii de ani inaintea lui Ieronim deja au pregatit frumos materialul didactic pentru viitoarea Biblie.... care va aprea peste mii de ani!
adica vechii filozofi greci sau preoti persani slujitori ai lui Zarahtustra dar asi ai boului Apis si a altor zei nationali la care se rugau si la care se inchinau ei si neamul lor este rebut si ca ar fi bine sa stranga maculatura de valoare si documentatie pentru viitorul proiect Biblic al papei de la Roma?
Iar Dl Synd(calist)ar trebui sa priceapa ca acel Borgia al scripturilor a bagat dupa cheful lui tot felul de texte care sa-i serveasca interesele. Iar dl calugar care afirma ca religia si stiinta merg in paralel desi istoria ne-a dovedit tocmai contrariul poate nu stie ca intre textul creatiei din Biblie si intre opinia geologilor si altor naturalisti si textul din Geneza e o foarte mare contradictie.
Cred ca ar fi mai bine ca in loc sa ma scrofaliti sa va mai documentati un pic si incercati sa vedeti daca vorbesc asa din fantezie sau poate sunt totusi documentat ... ia vedeti!

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2005-07-06 15:36
Re: religia si Calugaru

La 2005-07-06 09:38:46, oare a scris:

Iar dl calugar care afirma ca religia si stiinta merg in paralel desi istoria ne-a dovedit tocmai contrariul poate nu stie ca intre textul creatiei din Biblie si intre opinia geologilor si altor naturalisti si textul din Geneza e o foarte mare contradictie.

_________


Puicushorule, v-au scos ingrijitorii la aer curat ? Minca-l-ar mamica pe el de bosumflatzel. N-ai putut dormi azi-noapte din cauza lui Ghilkamesh ? Ooof-of-of, ce mai cartof ! De ce-ti chinuiesti tu intelectu' ala mai mare ca o ceapa, io nu-ntzeleg ! Chiar vrei sa te facem sfint si sa te impaiem ? Mai copilash buclucash, io cred cu toanta convingerea mea ca tu ieshti creatoru' ala de bancuri cu Bula si Shtrul. Nu se poate altfel. Prea le trosneshti amice. Mai ghiocel mofluz, io n-am zis ca religia merje in parailel cu stiinta. Io zisei, ba din contra, merg mina-n mina ca Matilda cu administratorul. Adicatelea nu iaste nici o diferenta intre stiinta si religie. Numa' orbi ca tine vad altceva. Capisci ? Ieu nu stiu din ce benzi desenate te intelectualicesti tu, dar Spider Man nu apare nicaieri in Biblie. Si nici Maron. Poate tu vreai sa zici Aaron. Pardon ! Io zic ca tu confunzi pin-la cotor cartea lu' Sanda Marin cu Scriptura. Nu cumva ai inceput sa gatesti dupa retzetele din Biblie ? Ai ? Te pomenesti c-ai gatit fasole din cartea lui Isaia ? Ai ? Si de-acolo tzi se trag gazele astea care te-au umflat ca nici alcaselzer-ul si bicarbonatu' nu te mai ,,dezumfla" ?

Te-as pedepsi dar nu poci. Esti prea simpaticulet. Chestia asta cu : ,,opinia geologilor si altor naturalisti " m-a facut sa ma rid cu lacramioare. Pishicherule ce esti. Faci tu ce faci si ma faci sa ma zimbesc. Minca-l-ar nenea de peloponez. Iante dom'le, geologu' mai e si naturalist pe de-asupra. Pai de-aia si-a lasat Milica cioculetz ca Cuza. Ca-i naturalist. Ca veni vorba. Ce-i aia Geneza. Nu cumva te-au pocait si pe tine naturalistii lui Baptistul Ratacit. De Facere ai auzit ? Nu ? Tu nu prinzi Moscova la aparat ? Ei, atunci te iert. Ia-ti si tu un aparat care prinde unde scurte si asculta radio Moscova sa te mai luminezi si mai lasa HBO-ul ca nu-ti face bine la hormoni. Nu vezi c-ai inceput sa vorbesti singur ca Mutu ?

Uite, trec peste toate neroziile cu care era sa ne omori de ris, si-am sa te contactez pe shest si-ti trimet o poza de-a mea ca sa iasa dracii din tine. O-nramezi, o pui pe nptiera si imi dai un pupic inainte de culcare ca sa nu mai visezi cai verzi pe pereti. Io cred ca maica-ta e de vina ca a dat cu verde de Paris in casa contra gindacilor si-a uitat ca tu dormai inca in patucul tau si te-a lasat acolo trei zile pina te-au gasit si pe tine tot verde. De-acolo ti se trage ca prea-mi-esti naturalist in cerul gurii !

Hai, pa si pusi ! (ca ai nevoie !)

oare din Tara ordinii si curateniei: De (...@web.de, IP: 84.151.213...)
2005-07-06 17:59
Re: religia si Calugaru

Se pare ca in cazul tau atunci cand argumentele sau epuizat singura salvare vine de la bagatelizarea problemei si a autorului. Pentru cunoscatori e clar din ce cauza tu procedezi astfel.
Chiar asa de slab pregatit sa fii in domeniu incat sa schimbi placa argumentatiei in cea penibila a mojiciei?
Pai inca nu tie clar la varsta matale ca pentru mojicii e suficient sa fi golan iar pentru a argumenta cu fundatie trebuie sa ai cu totul altceva decat fund in loc de cap... Vorba unei celebre academiciene din Ro ... Argumente ... argumente ..!





La 2005-07-06 15:36:54, CALUGARUL a scris:

> La 2005-07-06 09:38:46, oare a scris:
>
> Iar dl calugar care afirma ca religia si stiinta merg in paralel desi
> istoria ne-a dovedit tocmai contrariul poate nu stie ca intre textul
> creatiei din Biblie si intre opinia geologilor si altor naturalisti
> si textul din Geneza e o foarte mare contradictie.
>
> _________
>
>
> Puicushorule, v-au scos ingrijitorii la aer curat ? Minca-l-ar mamica
> pe el de bosumflatzel. N-ai putut dormi azi-noapte din cauza lui
> Ghilkamesh ? Ooof-of-of, ce mai cartof ! De ce-ti chinuiesti tu
> intelectu' ala mai mare ca o ceapa, io nu-ntzeleg ! Chiar vrei sa te
> facem sfint si sa te impaiem ? Mai copilash buclucash, io cred cu
> toanta convingerea mea ca tu ieshti creatoru' ala de bancuri cu Bula
> si Shtrul. Nu se poate altfel. Prea le trosneshti amice. Mai ghiocel
> mofluz, io n-am zis ca religia merje in parailel cu stiinta. Io
> zisei, ba din contra, merg mina-n mina ca Matilda cu administratorul.
> Adicatelea nu iaste nici o diferenta intre stiinta si religie. Numa'
> orbi ca tine vad altceva. Capisci ? Ieu nu stiu din ce benzi desenate
> te intelectualicesti tu, dar Spider Man nu apare nicaieri in Biblie.
> Si nici Maron. Poate tu vreai sa zici Aaron. Pardon ! Io zic ca tu
> confunzi pin-la cotor cartea lu' Sanda Marin cu Scriptura. Nu cumva
> ai inceput sa gatesti dupa retzetele din Biblie ? Ai ? Te pomenesti
> c-ai gatit fasole din cartea lui Isaia ? Ai ? Si de-acolo tzi se trag
> gazele astea care te-au umflat ca nici alcaselzer-ul si bicarbonatu'
> nu te mai ,,dezumfla" ?
>
> Te-as pedepsi dar nu poci. Esti prea simpaticulet. Chestia asta cu :
> ,,opinia geologilor si altor naturalisti " m-a facut sa ma rid
> cu lacramioare. Pishicherule ce esti. Faci tu ce faci si ma faci sa
> ma zimbesc. Minca-l-ar nenea de peloponez. Iante dom'le, geologu' mai
> e si naturalist pe de-asupra. Pai de-aia si-a lasat Milica cioculetz
> ca Cuza. Ca-i naturalist. Ca veni vorba. Ce-i aia Geneza. Nu cumva
> te-au pocait si pe tine naturalistii lui Baptistul Ratacit. De Facere
> ai auzit ? Nu ? Tu nu prinzi Moscova la aparat ? Ei, atunci te iert.
> Ia-ti si tu un aparat care prinde unde scurte si asculta radio
> Moscova sa te mai luminezi si mai lasa HBO-ul ca nu-ti face bine la
> hormoni. Nu vezi c-ai inceput sa vorbesti singur ca Mutu ?
>
> Uite, trec peste toate neroziile cu care era sa ne omori de ris, si-am
> sa te contactez pe shest si-ti trimet o poza de-a mea ca sa iasa
> dracii din tine. O-nramezi, o pui pe nptiera si imi dai un pupic
> inainte de culcare ca sa nu mai visezi cai verzi pe pereti. Io cred
> ca maica-ta e de vina ca a dat cu verde de Paris in casa contra
> gindacilor si-a uitat ca tu dormai inca in patucul tau si te-a lasat
> acolo trei zile pina te-au gasit si pe tine tot verde. De-acolo ti se
> trage ca prea-mi-esti naturalist in cerul gurii !
>
> Hai, pa si pusi ! (ca ai nevoie !)
>

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2005-07-06 18:13
Re: religia si Calugaru

La 2005-07-06 17:59:36, oare a scris:

Se pare ca in cazul tau atunci cand argumentele sau epuizat singura salvare vine de la bagatelizarea problemei si a autorului. Pentru cunoscatori e clar din ce cauza tu procedezi astfel.
Chiar asa de slab pregatit sa fii in domeniu incat sa schimbi placa argumentatiei in cea penibila a mojiciei?
Pai inca nu tie clar la varsta matale ca pentru mojicii e suficient sa fi golan iar pentru a argumenta cu fundatie trebuie sa ai cu totul altceva decat fund in loc de cap... Vorba unei celebre academiciene din Ro ... Argumente ... argumente ..!


_____________



Al naibii sa fiu daca n-am sa te infiez. Esti prea dulcic. Mai ai fratiori p'-acasa ? De un'le scoti, bombonelule ? Am ris de era sa vars cafeaua pe mine cind citii ,,pentru a argumenta cu fundatie". Iar cu chestia ca acacademiciana a spus Argumente... argumente ? de un'e-ai mai scos-o ? Baaai, strugurel ! Aia ce-o zise acacademiciana era cu termopane ... termopane ! Ce naiba le incurci atita ? Te pomenesti c-ai luat iar doua aspirine de-odata cu sifon ? Pai d'aia faci bashici pe nas.

Vezi ? Iesti atita de scumpic, ca nici nu ma poci supara pe tine. Io zic ca meriti premiul ,,Clovnul de onoare" al forumului Ziua. Ai muncit din greu ! Meriti. Jos basca !

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.242...)
2005-07-06 19:36
Re: CRESTINISM ? - Nu intodeauna. : )

La 2005-07-06 07:13:24, traktorist a scris:

> La 2005-07-06 06:54:24, ionion a scris:
> 
> > 
> > respecta pe altii si vei fi si tu respectata si nu mai
> > rade si ironiza crestinismul !
> > 
>  Crestinismul are bilet de voie ?
> E o afacere si trebuie demascata. Crestinii fac ce fac si
> ceilalti. Promit pt bani Lumea Cealalta despre care
> NIMENI nu are habar; nici tu , ionica ! 
> Nu se stie nimic despre viata de dupa moarte. Absolut nimic.
>  Cine stie la concret, sa ma informeze si pe mine !
>  Dumnezeu si Sfintu Petru
>  se jucau in Cer cu Cercul !
> 
>  ( din folclor ! ).
> Biserica organizata este BUSINE$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !
> Tare le mai plac.... ochii dracului ( talerii ) !!!!!!!!!!!
> 
> 
In biserica la care merg eu nu-ti scoate nimeni banii din buzunar si nici nu ti baga in buzunar..totul e liber si nu ai nici o obligatie, unii dau, altii nu..si toti sint crestini, chiar si cei care gindesc ca tine, mai bine priveste cerul.. si spune-mi ce vezi,
Matilda

oare din Tara ordinii si curateniei: De (...@web.de, IP: 84.151.227...)
2005-07-06 19:57
Re: CRESTINISM ? - Nu intodeauna. : )

da raspunde sincer: Ti-a pus popa patrafirul in cap?
Si daca da cum te simti cand pupi poala popi?


La 2005-07-06 19:36:12, Atamild a scris:

> La 2005-07-06 07:13:24, traktorist a scris:
> 
> > La 2005-07-06 06:54:24, ionion a scris:
> > 
> > > 
> > > respecta pe altii si vei fi si tu respectata si nu mai
> > > rade si ironiza crestinismul !
> > > 
> >  Crestinismul are bilet de voie ?
> > E o afacere si trebuie demascata. Crestinii fac ce fac si
> > ceilalti. Promit pt bani Lumea Cealalta despre care
> > NIMENI nu are habar; nici tu , ionica ! 
> > Nu se stie nimic despre viata de dupa moarte. Absolut nimic.
> >  Cine stie la concret, sa ma informeze si pe mine !
> >  Dumnezeu si Sfintu Petru
> >  se jucau in Cer cu Cercul !
> > 
> >  ( din folclor ! ).
> > Biserica organizata este BUSINE$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !
> > Tare le mai plac.... ochii dracului ( talerii ) !!!!!!!!!!!
> > 
> > 
> In biserica la care merg eu nu-ti scoate nimeni banii din buzunar si
> nici nu ti baga in buzunar..totul e liber si nu ai nici o obligatie,
> unii dau, altii nu..si toti sint crestini, chiar si cei care gindesc
> ca tine, mai bine priveste cerul.. si spune-mi ce vezi,
> Matilda
> 

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.242...)
2005-07-06 20:10
Re: CRESTINISM ? - Nu intodeauna. : ) -Eu raspund intodeauna sincer

La 2005-07-06 19:57:24, oare a scris:

> da raspunde sincer: Ti-a pus popa patrafirul in cap?
> Si daca da cum te simti cand pupi poala popi?
> 
> 
> La 2005-07-06 19:36:12, Atamild a scris:
> 
> > La 2005-07-06 07:13:24, traktorist a scris:
> > 
> > > La 2005-07-06 06:54:24, ionion a scris:
> > > 
> > > > 
> > > > respecta pe altii si vei fi si tu respectata si nu mai
> > > > rade si ironiza crestinismul !
> > > > 
> > >  Crestinismul are bilet de voie ?
> > > E o afacere si trebuie demascata. Crestinii fac ce fac si
> > > ceilalti. Promit pt bani Lumea Cealalta despre care
> > > NIMENI nu are habar; nici tu , ionica ! 
> > > Nu se stie nimic despre viata de dupa moarte. Absolut nimic.
> > >  Cine stie la concret, sa ma informeze si pe mine !
> > >  Dumnezeu si Sfintu Petru
> > >  se jucau in Cer cu Cercul !
> > > 
> > >  ( din folclor ! ).
> > > Biserica organizata este BUSINE$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !
> > > Tare le mai plac.... ochii dracului ( talerii ) !!!!!!!!!!!
> > > 
> > > 
> > In biserica la care merg eu nu-ti scoate nimeni banii din buzunar si
> > nici nu ti baga in buzunar..totul e liber si nu ai nici o obligatie,
> > unii dau, altii nu..si toti sint crestini, chiar si cei care gindesc
> > ca tine, mai bine priveste cerul.. si spune-mi ce vezi,
> > Matilda
> > 
> 
> 
Insa gindurile tale nu meritau raspuns, gluma-i gluma, insa anumite glume intrec gluma. Mai vezi ce mai ai de scris - in afara de glume..
Matilda

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2005-07-06 20:26
Re: CRESTINISM ? - Nu intodeauna. : ) -Eu raspund intodeauna sincer

La 2005-07-06 20:10:32, Atamild a scris:

Insa gindurile tale nu meritau raspuns, gluma-i gluma, insa anumite glume intrec gluma. Mai vezi ce mai ai de scris - in afara de glume..
Matilda


_____



Matildutzo draga, ,,oare" asta-i mare bagabond, tu.

Lasa lumea sa vorbeasca
Noi s-avem dragostea noastra !
Hop, hop, hop-sha-sha !

Daca ti-au dat lacrimile si-tzi curge nasucu' de ciuda, da fugutza la nentu' emy sa-tzi dea batistutza cu care tomnai shi-a facut lustru la chelie. E bucuros nevoie mare ca in sfirsit i-au dat coarnele si i-au crescut copitele. Sa nu te sperii c-are ochii roshii. S-a bronzat la o candela cu ulei de floarea-soarelui si s-anrosit ca racul in calduri. Intreaba-l daca mai are el colectia ai cu timbre cu femei goale intre paginile bibliei si cit vrea pe seria aia cu femei baptiste in calduri sau horny cum se mai zice pe la adunare !

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.242...)
2005-07-06 20:59
Re: CRESTINISM ? - Nu intodeauna. : ) -Eu raspund intodeauna sincer..''oare, parca nu stiu?

La 2005-07-06 20:26:46, CALUGARUL a scris:

> La 2005-07-06 20:10:32, Atamild a scris:
> 
> Insa gindurile tale nu meritau raspuns, gluma-i gluma, insa anumite
> glume intrec gluma. Mai vezi ce mai ai de scris - in afara de glume..
> 
> Matilda
> 
> 
> _____
> 
> 
> 
> Matildutzo draga, ,,oare" asta-i mare bagabond, tu.
> 
> Lasa lumea sa vorbeasca
> Noi s-avem dragostea noastra !
> Hop, hop, hop-sha-sha !
> 
> Daca ti-au dat lacrimile si-tzi curge nasucu' de ciuda, da fugutza la
> nentu' emy sa-tzi dea batistutza cu care tomnai shi-a facut lustru la
> chelie. E bucuros nevoie mare ca in sfirsit i-au dat coarnele si i-au
> crescut copitele. Sa nu te sperii c-are ochii roshii. S-a bronzat la
> o candela cu ulei de floarea-soarelui si s-anrosit ca racul in
> calduri. Intreaba-l daca mai are el colectia ai cu timbre cu femei
> goale intre paginile bibliei si cit vrea pe seria aia cu femei
> baptiste in calduri sau horny cum se mai zice pe la adunare !
Emi este intr-adevar preot si tot ce a spus el este adevarat.
Matilda
p.s. Nu-mi cuge nimic si-s sanatoasa tun, mi-a crescut numai parul si m-a prins soarele.. blond : )
Vez-ti de treaba Calugare!
Matilda

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2005-07-06 21:40
Re: CRESTINISM ? - Nu intodeauna. : ) -Eu raspund intodeauna sincer..''oare, parca nu stiu?

La 2005-07-06 20:59:43, Atamild a scris:

Emi este intr-adevar preot si tot ce a spus el este adevarat.
Matilda

Da ! Si cine l-a hirotonit ? Unu cu coarne si copite ? Vai de voi !

______________


p.s. Nu-mi cuge nimic si-s sanatoasa tun, mi-a crescut numai parul si m-a prins soarele.. blond : )

Esti numai buna de ... decojit ! Uite-asa mai scapa omu de rapan !

_________

Vez-ti de treaba Calugare!


Ce-ai ? Esti bosumflatzica ? N-ai mai zburat de mult prin biserici ?

________________


Matilda

Ai uitat pe DE.

Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.218...)
2005-07-06 21:51
Re: CRESTINISM ? - Nu intodeauna. : ) -Eu raspund intodeauna sincer..''oare, parca nu stiu?

La 2005-07-06 21:40:36, CALUGARUL a scris:

> La 2005-07-06 20:59:43, Atamild a scris:
> 
> Emi este intr-adevar preot si tot ce a spus el este adevarat.
> Matilda
> 
> Da ! Si cine l-a hirotonit ? Unu cu coarne si copite ? Vai de voi !
> 
> ______________
> 
> 
> p.s. Nu-mi cuge nimic si-s sanatoasa tun, mi-a crescut numai parul si
> m-a prins soarele.. blond : )
> 
> Esti numai buna de ... decojit ! Uite-asa mai scapa omu de rapan !
> 
> _________
> 
> Vez-ti de treaba Calugare!
> 
> 
> Ce-ai ? Esti bosumflatzica ? N-ai mai zburat de mult prin biserici ?
> 
> ________________
> 
> 
> Matilda
> 
> Ai uitat pe DE.
> 
Inca nu mi-am luat ''pusca mitraliera'' cu DE mine (n-am venin) si sa pornesc prin desert..intilnisem acolo intr-un vis un castel plin cu fiare in custi, lei, tigrii, etc..se pare ca pe atunci au fost ..numai minele ..unei fete. Drumul asta prin desert are multe fete..
Matilda

oare din Tara ordinii si curateniei: De (...@web.de, IP: 84.151.214...)
2005-07-06 21:56
Re: Calugaru

Dupa postarile mele "originale" de ieri trebuia sa-ti dai seama ca eu nu am nimic cu cultele neoprotestante.
Daca pe voi preoti ortodocsi si catolici va socotesc doar niste amagitori dezinformati cu un plus ptr ortodocsi care mai sunt si niste ciubucari murdari. pe neoprotestanti ii consider "Brigazile de asalt ale satanei"
Deci intelege ca nu am nimic cu ei. Religia mea este Credinta directa in Dumnezeu si in Calea lui fara amagitori sa te abata din drum si fara ciubucari ordinari.
Dumnezeu nu a scris nici o carte de rete morale a la Sanda Marin cu chiftele biblice presarate cu telenovele istorice pentru ca lucrarea Domnului e atat de perfecta ca merge singura pe drumul corect fara preoti stupizio si ciubucari.
Capisci?


La 2005-07-06 21:40:36, CALUGARUL a scris:

> La 2005-07-06 20:59:43, Atamild a scris:
>
> Emi este intr-adevar preot si tot ce a spus el este adevarat.
> Matilda
>
> Da ! Si cine l-a hirotonit ? Unu cu coarne si copite ? Vai de voi !
>
> ______________
>
>
> p.s. Nu-mi cuge nimic si-s sanatoasa tun, mi-a crescut numai parul si
> m-a prins soarele.. blond : )
>
> Esti numai buna de ... decojit ! Uite-asa mai scapa omu de rapan !
>
> _________
>
> Vez-ti de treaba Calugare!
>
>
> Ce-ai ? Esti bosumflatzica ? N-ai mai zburat de mult prin biserici ?
>
> ________________
>
>
> Matilda
>
> Ai uitat pe DE.
>

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2005-07-06 22:22
Re: Calugaru

La 2005-07-06 21:56:06, oare a scris:

Dumnezeu nu a scris nici o carte de rete morale a la Sanda Marin cu chiftele biblice presarate cu telenovele istorice pentru ca lucrarea Domnului e atat de perfecta ca merge singura pe drumul corect fara preoti stupizio si ciubucari.
Capisci?

_______



Hoooo ! Tbbrrrrrrr ! Hoooo ! Ce te-aprinseshi asa dintr-o data. Iara mi te dai flacau, mai mogildeatza ? Mai, tu iar vrei sa te scarpin. Nu ? Pai ia-nte-acilea si vezi ce parascovenie ai mai scris : ,,lucrarea Domnului e atat de perfecta ca merge singura pe drumul corect ". Tu vezi pe ,,lucrarea (asta a ...) Domnului" mergind asa hai-hui de nebuna pe un drum drept ? Iar faci fente cu calciiul ? Mai, cintezoi, lucrarea domnului nu merge nicaieri, sarmana de ea. Lucrarea e ceva care presupune un cineva si ,,o determinare". Lucrarea e ceva care se infaptuieste, deci e o actiune a cuiva, care a dat in streche si s-a apucat de ceva si a facut ce si-a props, ce-a planuit sa faca. Capisci ? Logicutzul mamii ! Lucrarile domnului s-au infaptuit si s-au pus la catastif. Gata. Hales-bules-mandraveles. Nu mai ce sa le faci. Daca dai si tu in streche, si te-apuci de vreo lucrare, ce faci ? De unde te inspiri ? Din Sanda Marin ?, foietaje de iarna ? Ce naiba mai ghiocel nevrotic, chiar asa te-au lasat fortele ,,centrifugare" ? Deci, ca sa concluzionam de-adevaratelea : Domnu poate face lucrare prin cineva, daca Domnul vede ca acel cineva MERITA. Daca nu ?, il lasa in sucul lui propriu pina se decide. E ca traktoristu'. Ce sa-i mai faca Domnu' ? Domnu' il asteapta doar la mititica, si cind s-o prezenta acolo, intra direct in mashina de tocat. Sa vezi ce cirnaciori grasuti o sa iasa din el, si ce mirodenii. Mmmmm ! Or sa se bata dracii pe el !

Vrei si tu ca sa lucreze Domnu in tine ? Pai, du-te la sursa si vezi ce vrea Domnu' de la tine, de la mine, de la fabrici si uzine. Adica, pune mina pe Biblie si ceteste-o si vezi ce mai vrea si Domnu' asta de la noi, sh-apoi apuca-te de lucrare. Capisci ?

Unde te-ai julit in genunchi ? Iar ai sarit de pe magazie in cotetzul de gaini ? Bata-te sa te bata de giumbushluc ! Nu-i nimic, iti da mama cu vetreol pe rani sa-ti treaca !

Pa si pusi, c-ai nevoie !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00705 sec.