Ziua Logo
  03:28, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-06-27
johnny lord (, IP: 193.120.72...)
2005-06-27 07:10
Popularii in Romania!

Popularii nu vor avea nici un viitor in Romania (poate si pentru numele obiectului indecent inclus in cuvantul "popular"...) si nu cred ca pot macar 1% dintre romani sa spuna ce este doctrina populara si cu ce se mananca ea. Insa, cand vine vorba de doctrina liberala, nu-ti trebuie prea multa scoala ca sa intelegi despre ce e vorba, iar romanii, din cate ii cunosc eu (si din cate ma cunosc pe mine insumi) sunt cel mai liberal popor din lume: fiecare trage focul sub oala lui in timp ce comunitatea nu are nici o relevanta pt. el (ceea ce inseamna ca, dupa cum putem observa din istoria pre-ocupatiei sovietice, social-democratia nu va avea niciodata succes la noi!). Liberalismul pune mai presus de orice drepturile si libertatile individului (inclusiv dreptul de-a se imbogati daca-l duce capul!). Cred ca oricine din Romania este convins ca nu reprezinta mai mult de 10% din populatie cei care ar renunta la drepturi individuale in favoarea celor colective!
PNT-ul (stramosul PPCD-ului) a avut succes in Romania nu pentru doctrina populara ci pentru ca reprezenta o clasa sociala dominanta acum aproape un secol! Nu mai este cazul acum si orice incercare de resuscitare va fi sortita esecului!
Contrar multor pareri, doctrina liberala este mult mai de dreapta decat doctrina populara si este practic incompatibila cu doctrina social-democrata: primii vor incerca tot timpul sa minimalizeze rolul statului in timp ce ultimii vor dori tot timpul sa maximizeze rolul acestuia.
PD face o mare greseala crezand ca a ajuns cel mai important partid din Romania! PNL, cu tot traseul sinusoidal parcurs pana acum si multa vreme de-acum inainte, a fost si va ramane singurul partid dupa chipul si asemanarea poporului roman: flexibil, pana la limita umilintei uneori, inventiv, chiar de-ar fi sa inventeze noi metode de sinucidere, peren cand cei mai multi il dadeau disparut, dar tot timpul urmarind interesele individului, ceea ce nu e neaparat rau pentru ca un popor format din indivizi fericiti va fi un popor fericit!
Eu stiu exact de ce am votat de cate ori am avut ocazia dupa 1989 cu PNL dar cei care astazi simpatizeaza PD-ul isi vor mai pastra optiunea si dupa ce Basescu, pe care l-am votat (si nu regret dar nici nu-l mai votez in cazul in care ramane tradator!) pentru ca era raul cel mai mic, va incepe sa piarda din pernele pe care sade acum? Orice-ar spune suporterii conjuncturali ai lui Basescu, PNL-ul a fost scara pe care a urcat si el si partidul lui pana la inaltimea la care se afla acum. Isi vor rupe gatul cand scara nu le va mai fi la dispozitie si vor avea nevoie de ea!

motanul incaltat din USA (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-06-27 07:27
Re: Popularii in Romania!

La 2005-06-27 07:10:53, johnny lord a scris:

Orice-ar spune suporterii conjuncturali ai lui Basescu, PNL-ul a fost
> scara pe care a urcat si el si partidul lui pana la inaltimea la care
> se afla acum. Isi vor rupe gatul cand scara nu le va mai fi la
> dispozitie si vor avea nevoie de ea!


Ho-ho-ho....ai rabdare ! Nu trebuie sa faci razbel cu PD-ul !
Motanul este....Liberal ! (desi nu prea-i inteleg)
Dar unchi si veri de-ai mei au fost "la parnaie" pentru "activitate liberala"....ba am avut si "primari de comuna" dintre unchii nostri...
Daca le adun ANII DE PUSHCARIE, as face vreo 50, din trei inshi.....
In 2004 am fost ACASA (dupa 20 de ani de lipsa) si am apucat sa vorbesc cu ei......OLTENI de vitza veche baaaa.....d'ai lui Banu Maracine....
Ce stii tu, straine ?...Mie mi-e RUSHINE de mine, ca am "fugit", iar ei -au primit ca pe un erou, cind, de fapt, eu eram un LASH !!!!!!! Un fugitivo....
fuck me !
Motanul

Gore (, IP: 82.77.61...)
2005-06-27 08:52
Popularimea politichianista romana si miscarea browniana din oala cu zupa Europoida!

La 2005-06-27 07:27:16, motanul incaltat a scris:

> La 2005-06-27 07:10:53, johnny lord a scris:
>
> Orice-ar spune suporterii conjuncturali ai lui Basescu, PNL-ul a fost
> > scara pe care a urcat si el si partidul lui pana la inaltimea la care
> > se afla acum. Isi vor rupe gatul cand scara nu le va mai fi la
> > dispozitie si vor avea nevoie de ea!
>
>
> Ho-ho-ho....ai rabdare ! Nu trebuie sa faci razbel cu PD-ul !
> Motanul este....Liberal ! (desi nu prea-i inteleg)
> Dar unchi si veri de-ai mei au fost "la parnaie" pentru
> "activitate liberala"....ba am avut si "primari de
> comuna" dintre unchii nostri...
> Daca le adun ANII DE PUSHCARIE, as face vreo 50, din trei inshi.....
> In 2004 am fost ACASA (dupa 20 de ani de lipsa) si am apucat sa
> vorbesc cu ei......OLTENI de vitza veche baaaa.....d'ai lui Banu
> Maracine....
> Ce stii tu, straine ?...Mie mi-e RUSHINE de mine, ca am
> "fugit", iar ei -au primit ca pe un erou, cind, de fapt, eu
> eram un LASH !!!!!!! Un fugitivo....
> fuck me !
> Motanul
>
>

Sau despre ceea ce naste din pisica, nu mananca intodeauna shoareci. Nu fac referire la Motanimea voastra, care banui ca nicidecum nu ar manca un shoricel, astia din urma fiind foarte simpatici uneori daca sunt dresati sa sperie tinerele fete, o fitza din arsenalul feminin care le ajuta sa iasa in evidentza.
Deci faliile tectonice din DA incep sa se precipite spre un seism de proportzii de nu va mai ramane urma de aliantza, si asta nu peste multa vreme.
PD-ul incepe sa sufere din cauza blestemelor lui Roman (si nu numai), cel atat de usor "lucrat" de Base; pentru a scapa de aceste blesteme, PD-ul incearca un truc stramosesc "schimba parul" problema este insa la narav (a se vedea doctrina) care nu prea ii vine bine. Toata agitatzia asta care produce atatea pasiuni va avea un final in care PD-ul o va sfarsi crestineste, calare pe Boc (a se citi: capra de taiat lemne - regionalism ardelenesc )


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01034 sec.