Ziua Logo
  19:24, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2009-08-15
MariuStoica din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 188.25.174...)
2009-08-15 00:18
Deleanu e Deleanu

succesiv , in datele de 2, 3 si 4 august Sorin Rosca Stanescu il acuza pe Basescu de tradare - pornind de la afirmatia acestuia cu privire la sustinerea lui Voronin in 2005.

ce se face ca uita SRS este ca mesajul (sau ordinul daca vreti) de sustinere a lui Voronin, in contextul "revolutiei oranj" a vebit de la SUA - marele licurici.

Anterior Voronin blocase initiativa de control total (planul Kozak) a Moldovei iar Putin care venise la Chisinau sa semneze dictatul s-a intors din drum furios fara zapisul parafat.

Poate SRS nu e la curent cu datele politicii regionale. E scuzabil, doar nu e specialist pe politica externa. e specialist doar in rasucitul cuvintelor si argumentelor, dupa cum ii convine pe moment.

In toate editorialel anterioare Rosca Stanescu il acuza exclusiv pe Basescu - si da vina pe servicii ca au intervenit la Chisinau.

dupa ce se tot intreba retoric care au fost parghiile Serviciului de Informatii Externe si agentii de influenta ai serviciului la Chisinau, care au facut posibila vointa lui Basescu - de sustinere a lui Voronin, iata ca vine Iurie Rosca si povesteste contextul, ba chiar indica si ofiterul care a mijlocit toata afacerea politica: Dorin Iacob, cadru SRI, fost director de cabinet al lui Virgil Magureanu, fost shadow - consilier pe probleme de securitate la Cotroceni.

Acum, cand are aceste informatii clare, chiar de la sursa, prin interviul surpriza care raspunde chiar intrebarilor SRS din articolele citate, iata ca maestrul SRS o intoarce din condei: nu Basescu era tradatorul ci Iurie Rosca!

ce sa intelegem, ca Rosca Stanescu s-a impacat cu marele sau inamic, Traian Basescu, exonerat brusc de orice vina, pentru a se intoarce acum contra lui Iurie Rosca.

Carevazasica nu Basescu era vinovatul -cel care "a manevrat in asa fel, folosindu-si autoritatea de Presedinte al Romaniei, incat a influentat pozitiv decizia de alegere a lui Vladimir Voronin"ci Rosca de la Chisinau...

Bravo Nashule, insfarsit il recunosc pe Deleanu din tine
(pentru cei mai tineri, cum e chiar tizul meu, "Deleanu" este adevaratul nume al cadrului deplin conspirat "Sorin Rosca Stanescu")


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00637 sec.