Ziua Logo
  21:24, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-06-23
lucid din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 194.102.59...)
2005-06-23 15:05
m-au cenzurat pana acum dar macar asta poate trece..

....Apropos de acuza generala contra Bisericii: de doctorul Ciomu ce ziceti? Ati auzit un om cu scaun la cap sa culpabilizeze medicina romaneasca? Iar Ciomu ala sustinea ca doar asa, a avut un moment de ratacire, pe cand preotul de la Tanacu e vizibil de la o posta ca trebuie dus la psihiatru.

Gwendolyn (...@lostone.net, IP: 80.86.99...)
2005-06-23 15:32
Re: m-au cenzurat pana acum dar macar asta poate trece..

La 2005-06-23 15:05:00, lucid a scris:

> ....Apropos de acuza generala contra Bisericii: de doctorul Ciomu ce
> ziceti? Ati auzit un om cu scaun la cap sa culpabilizeze medicina
> romaneasca?

Da, dupa doctorul Ciomu multi au culpabilizat nu medicina, ci sistemul medical din Romania, sistem care, fie vorba intre noi, e dezastruos.
La fel s-a intamplat dupa cazul Adriana Iliescu, dupa cel al copiilor infectati cu HIV , al nou-nascutilor disparuti din maternitatea din Ploiesti etc. De cate ori n-au aparut in presa articole despre medicii care iau spaga, despre examenele de rezidentiat cumparate, despre greseli medicale incredibile?
Pana si ultimul filmul romanesc premiat la Cannes descrie cinismul si dispretul fata de oameni al sistemului medical din Romania.

Asadar, nici un grup nu are imunitate in fata criticii. Medicii, politistii, politicienii, magistratii... preotii...
Iar felul in care ajung unii preoti in cadrul BOR si metodele pe care le folosesc sunt cel putin dubioase. E un defect de sistem.

Sobru (...@yahoo.com, IP: 81.196.220...)
2005-06-23 19:25
Re: m-au cenzurat pana acum dar macar asta poate trece..

Calugarul asta a avut ghinion c-a murit nefericita aia, insa cretinitatea care sta la baza practicilor de prin bisericile din Ro, tot aia ar fi ramas. Cu alte cuvinte, exceptional in cazul de fata este doar moartea unui om, ca ultim simptom al unei infectii mult mai adanci.
Ciomu este la randul lui un caz aparte, dar nu poate fi considerat expresia bolii intregului sistem medical. O boala a sistemului medical este de exemplu spaga, iar despre asta chiar se vorbeste, nu se ascunde.
Asa ca, una e una, si alta e alta. Ce-a facut popa asta, fac multi, colcaie Biserica de astfel de specimene, doar ca nu s-a murit pana acum. Raman insa indobitocirile in masa, mentinerea in primitivism a societatii, si bineinteles profitul, imbogatirea pe spinarea prostilor, dar si din banii bugetului de stat.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00507 sec.