Ziua Logo
  17:33, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-06-20
toni din Bucuresti (...@rol.ro, IP: 81.181.126...)
2005-06-20 21:19
Grozavii care se petrec pe alte meridiane - vinovati psihiatrii

http://infocirc.org/rollston.htm

In 1967 , in SUA , un baietel mai mic de un an , in timpul unei circumcizii , din cauza unei erori medicale , penisul sau a fost retezat de la radacina . Ceva cam in genul doctorului Ciomu. Familiei disperate , medicii psihiatrii i-au recomandat ca rezolvare a situatiei , taierea testicolelor si transfomarea baietelului in fetita , la care avea sa se adauge educatia familiei corespunzatoare pentru o fata . Mai ales ca pe vremea ceea erau foarte la moda teoriile feministe care sustineau ca diferentierea sexuala este o chestie ce tine exclusiv de educatie .

Timp de 25 de ani medicii au mintit grosolan spunand ca e vorba de un trimf al "stiintei moderne" . Totusi femeia , fostul baietel , s-a hotarat sa vorbeasca si a dezvaluit tragedia pe care o traieste si faptul ca medicii care au prezentat cazul pe un triumf au mintit grosolan .

Morala:
Iata o tragedie "stiintifica" . Destinul unui om a fost calcat in picioare cu cea mai mare nonsalanta . S-a intamplat in SUA unde "stiinta avansata a triumfat" . Tragedia din Romania mi , de care se folosesc multi pentru a ataca BOR si ortodoxia , mi se pare mult mai mica decat tragedia din SUA datoriat unor medici psihiatrii . Zic psihiatrii pentru ca mi se pare ca mai tare a fost chiniut omul din cauza trasformarii in femeie , decat de eroarea chirusgiucala ce l-a lasat fara penis .

Pentru corul acuzatorilor BOR : daca nu sunteti ipcriti si sunteti sinceri , sariti si acuzati psihiatria spunand despre ea ce ati spus despre BOR .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00655 sec.