Ziua Logo
  18:14, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-06-27
Dogaru din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 129.241.81...)
2008-06-27 09:39
Duhovnicul Neamului --> Evul Mediu Contemporan

Nimic in plus.

Romeo2004 (...@ratb.ro, IP: 86.120.8...)
2008-06-27 10:19
Re: Duhovnicul Neamului --> Epoca de prigoana a imparatilor romani

TOTAL NEDUHOVNICEASCA REMARCA. Formularea corceta:
Duhovnicul Neamului --> Epoca de prigoana a imparatilor romani la standarte mai perfectionate

In 1993, Presedintele Consiliului pentru relatii externe, Les Gelb, anunta la televizor: << M-ati auzit mai devreme vorbind despre noua ordine mondiala... Dar eu vorbesc despre ea tot timpul... Este deja o singura lume... De voie sau de nevoie, fie ca suntem pregatiti sau nu, suntem cu totii implicati... Problema este cine va stabili primul sistem de guvernare mondial din istoria societatii natiunilor. Aceasta inseamna controlul asupra fiecaruia dintre noi ca indivizi si asupra tuturor la un loc, in calitate de comunitate>>.

Robert Muller, fost secretar adjunct al ONU declara cu prilejul celei de-a 50 aniversari ONU din 1995: " La inceput ONU a fost doar o speranta. Astazi este o realitate politica. Maine ea va fi religia lumii". Tot Muller afirma ca telul omenirii ar trebui sa fie acela <<de a vedea cum religiile lumii se globalizeaza urgent, pentru a ne da un sens universal, cosmic vietii pe Pamant si pt a da NASTERE PRIMEI CIVILIZATII GLOBALE, COSMICE UNIVERSALE."

Staretul Iustin Parvu avertizeaza: <<Prigoane, puscarii, lagare, temnite, izolari, infometari, schingiuiri, umiliri, astea le-am trecut si noi. Nu mai sunt atat de grozave. Dar prin ce veti trece voi, aceasta nu a mai fost de la inceputul lumii pana azi>>.

<<Pai nu vezi ca lumea intreaga e un Pitesti ? Daca pana acum slugile diavoilului au vrut sa ne lepadam de credinta, de Adevar, ceea ce va urma va fi satanizarea omului. Acum e inca o oarecatre pace. Dar vor veni zile cand se vor stradui din toate puterile sa indraceasca.>>

<< La ora actuala ne aflam intr-o situatie oarecum apocaliptica. Vin incercari care trebuie sa se implineasca. Inca de cand aveam 10-12 ani lucrurile acestea incepusera sa se manifeste, batranii de atunci le prevedeausi acum eu parca le inteleg mai bine. Ele constau in caderile morale, in propovaduirea pacatelor ca pe niste valori si drepturi, dar si ingradirea treptata si pe ascuns a libertatii umane, in introducerea unui control care vizeaza in final constiintele.>>

Inca din 1987, Cuviosul Paisie de Sf Munte Athos, facator de minuni, avertiza: <<.... Iar in spatele sistemului perfect de asigurare computerizata, ce se face prin 'cartela' electronica se ascunde dictatura mondiala, sclavia lui antihrist.>>

"... ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numaii cel ce are semnul, adica numele fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numele fiarei, caci este numar de om. Si numarul lui este sase sute saizeci si sase" (Apocalipsa 13, 16-18)

...... Asadar dupa cartela si dupa buletinul electronic, adica 'indosarierea' persoanelor, ce se va face pentru a inainta cu viclenie la pecetluire, vor spune mereu la televizor ca oarecare a furat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca. Pe de alta parte vor face reclama la 'sistemul perfect', adica a pecetluirii pe mana sau pe frunte cu raze laser, a numarului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber.>>

<<Incet incet, dupa cartela si buletin de identitate, adica dupa indosariere, vor inainta in mod viclean spre pecetluire. Vor sili prin diferite mijloace viclene, pentru ca oamenii sa primeasca pecetluirea pe frunte sau pe mana. Vor forta astfel lucrurile si vor spune: 'Va veti misca numai cu cartelele; banii se vor desfinta'. Va da cineva cartela la magazin si va cumpara si vanzatorul va lua banii din banca. Cel ce nu va putea nici vinde, nici cumpara. Pe de alta parte va incepe sa faca reclama 'sistemului perfect', pecetluirii cu raze laser cu 666 pe mana sau pe frunte, care nu se va vedea in exterior; in aceklasi timp la televizor vor arata ca cutare a luat cartela cutaruia si i-a luat baniidin banca si vor spune mereu:

' Mai sigura este pecetluirea cu raze laser pe mana sau pe frunte, pentru ca numai detinatorul isi stie numarul lui. Pecetluirea este sistemul perfect. Celalalt nu-ti va putea lua nici capul, nici mana nu-ti va vedea pecetea.' DE ACEEA LASA ACUM PE HOTI , PE FACATORII DE RELE SA ARE>>.

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 64.12.116...)
2008-06-27 18:47
Re: Duhovnicul Neamului --> Epoca de prigoana a imparatilor romani

La 2008-06-27 10:19:19, Romeo2004 a scris:

>> Staretul Iustin Parvu avertizeaza: <<Prigoane, puscarii, lagare,
> temnite, izolari, infometari, schingiuiri, umiliri, astea le-am trecut
> si noi. Nu mai sunt atat de grozave. Dar prin ce veti trece voi,
> aceasta nu a mai fost de la inceputul lumii pana azi>>.

<<< Duhovnicul Neamului >>> avertizeaza exact la fel ca si V.C.Tudor care vorbea de mitraliere pe stadioane si multime de celule.
Romani, asta va asteapta, si inca si mai mult , din partea talibanilor mobilizati de ideile popii de la Petru Voda.
Ce au facut comunistii neamului romanesc a fost un mizilic fata de ce pregatesc sa faca cateii talibani ai lui Parvu & Co.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00720 sec.