Ziua Logo
  14:27, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2008-06-18
rosu.costel55 din italia (...@yahoo.com, IP: 87.20.71...)
2008-06-18 16:17
MARELE ORACOL DAN CIACHIR

De fiecare data cind gasesc articole semnate de Ciachir stiu dinainte ce vor sa spuna.Ciachir se vede un fel de mare oracol prevestitor de vremuri negre si de mari probleme intre religii.Adevarul ca ortodoxia a fost talibanizata de fanatici care nu au inteles niciodata mesajul pe carel-a lasat Isus catre omenire,..de iubire,toleranta,de respect pentru cel de alaturi.Sub motivatia asa zisei sfinte traditii biserica impune reguli stabilite de ea fara o motivatie logica.Mitropolitul Corneanu a dat o lectie celor care cred ca au locuri rezervate pentru ei in rai ,ca raiul e rezrevat ortodoxilor iar ceilalti,...care sint miliarde se vor duce in iad.Ce imagine pot face unii lui Dumnezeu,...mai ginditiva oameni buni ci inima ,cu capul, si nu va luati dupa un Ciachir

D. D. din CJ (...@hotmail.com, IP: 79.116.106...)
2008-06-18 16:43
Re: MARELE ORACOL DAN CIACHIR

Mi-ai luat vorba de la gura. A fi crestin inseamn a avea iubirea crestina in suflet, chiar daca cu dogmele, cu filoloque si altele le mai incurci, Cei care propaga brutalitatea si perfidia in numele respectarii dogmelor sunt evident pagani, necredinciosi. Ei doar repetea papagaliceste niste cuvinte care trebuie aprobate fara a fi intelese. Cantonarea in forme, la suprafete, fara a fi capabil sa patrunzi esentele - asta-i ortodoxia multora.


La 2008-06-18 16:17:42, rosu.costel55 a scris:

> De fiecare data cind gasesc articole semnate de Ciachir stiu dinainte
> ce vor sa spuna.Ciachir se vede un fel de mare oracol prevestitor de
> vremuri negre si de mari probleme intre religii.Adevarul ca ortodoxia
> a fost talibanizata de fanatici care nu au inteles niciodata mesajul
> pe carel-a lasat Isus catre omenire,..de iubire,toleranta,de respect
> pentru cel de alaturi.

Anca2008 din Canada (...@aol.com, IP: 69.70.250...)
2008-06-18 20:38
Re: Pentru clujean si italian

La 2008-06-18 16:17:42, rosu.costel55 a scris:

Domnilor, toti cei care vorbesc ca dumneavoastra n-au citit o carte ortodoxa. Daca citeati un Ioan Gura de Aur, un Teofan Zavoritul, un Ignatie Briancianinov sau oricare dintre invatatori ati fi avut o idee cit de cit. Dar asa, faceti doar zgomot fara rost.
Ortodoxia nu 'propaga brutalitatea si perfidia' si nici nu este 'talibanizata de fanatici care nu au inteles niciodata mesajul pe care l-a lasat Isus catre omenire' (a propos, se scrie Iisus).
Dar Ortodoxia nu umbla cu jumatati de masura. Iar in ziua de astazi, in era compromisurilor si-a lui 'asa este pentru ca am vazut la televizor' , in care notiunea de demnitate a fost echivalata cu cea de prostie, cea de credinciosie cu cea de fundamentalism si cea de adevar cu cea de superstitie asa ceva este de neinteles.
Daca ar fi cedat presiunilor unora ca dvs care nu stiu despre ce vorbesc, nu ar mai fi existat de mult.
Iar domul Ciachir are dreptate: viitorul crestin este periclitat si daca (of, iar trebuie sa va trimit la sfinti) cititi profetiile lor, nu peste mult timp, cu contributia inaltilor nostri, va fi deformata asa incit va fi de nerecunoscut.
Pentru informatia dvs, liturghia catolica a fost deja schimbata in 1969. Versiunea de astazi se numeste 'Novus Ordo Missae' (ring a bell ??? noua ordine??? eh? eh?) pentru ca domnii catolici n-au stiut s-o apere. Noi ortodocsii vrem sa aparam liturghia noastra.
Daca vreti sa fiti credibili, intii informati-va si apoi aduceti argumente.


« Rezultatele cautarii

     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00664 sec.