Ziua Logo
  21:26, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-04-15
Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-15 14:34
O parere despre jurnalul Madalinei minora lui Bivolaru (forum Jurnalul National )

Salutari!

Sunt de acord ca este o lipsa de bun simt, o murdarie publicarea unui jurnal al oricariui om fara acordul acestuia. Insa nu este o ilegalitate scrisa in legile romanesti, asa cum nu a fost
o ilegalitate indoctrinarea sectara facuta de domnul BIVOLaru, in religia
personala pe care o propaga, indoctrinare care a distrus sau ranit psihic
sute sau mii de oameni. Marturiile si dovezile in aceasta privinta
sunt cu sutele si miile, de 10 ani incoace Politia Romana le tot aduna.
Este extrem de evident ca locul lui Bivolaru este al puscarie, si inca
de mult timp. Este evident ca Justitia Romana este impotenta, nu este
in stare sa apere populatia de un raufacator notoriu cum este Grigorian
Bivolaru. Publicarea jurnalului Madalinei este un gest prin care presa isi exprima frustrarea ca traim intro tara in care justita nu isi face datoria,
JUSTITA ROMANA NU ARE COLOANA VERTEBRALA!
Cum altfel sa-i spunem cazului Gregorian Bivolaru, care face rau la sute de oameni, totul pe fata, evident, si acesta ne ride in fata!
Eu ca cetatean al Romaniei imi doresc ca tara sa fie pina de tineri care
sa se zbata pentru realizare profesionala si materiala, si astfel sa ridice
repede tara din groapa tranzitiei. In schimb ce face acest BIVOLariu?
Nu numai ca ii indoctrineaza pe tineri in sensul valorilor "ABSOLUTUI",
in sensul ca acestia isi pierd motivatia de a lupta pentru partea materiala
a vietii, pentru cariera, familie, dar ii indobitoceste rusinos in religia sectara
pe care o propaga, religie creata special ca sa-si justifice curvia
(numai un obsedat sexual ca el se putea lauda la politie ca a regulat 6000 de femei, evident majoritatea profitind de pozitia de profesor si profet MISA).

Religia MISA aberanta si contradictorie TEORIETIC si PRACTIC:

TEORETIC: sustine ca inglobeaza CRESTINSMUL si RELIGIILE ASIATICE.
Crestinismul = monoteist - un singur Dumnezeu
Religiile Asiatice = POLITEISTE = populate de o multime de zeitati.
Membrii MISA in mod curent fac meditatii, consacrari si alte acte de divinatie catre zeitati diverse: TARA, KALI, SHAKTI etc, li se preda la cursurile oficiale aceasta, si li se cere sa practice aceste lucruri.
Crestinismul = nu admite reincarnarea - RELIGIILE ASIATICE = se bazeaza pe ideea de reincarnare - adica oamenii mor si nasc la infinit,
si scopul vietii este scaparea lantului moarte nastere, pentru ca VIATA UMANA INSEAMNA SUFERINTA zic ei.

PRACTIC: Pentru a atinge stari de extaz care sa ii apropie de Dumnezeu,
se foloseste ca metoda principala stoarcerea din trup a citor mai multe
placeri trupesti, orgasmul sexual este unealta principala se pare, in cazul
BIVOLarului, care este seful care da tonul organizatiei.
Revelator in acest sens este felul cum este numita urina de catre BIVOLaru: "NECTAR DIVIN" , deci consumarea urinei este o cale de apropiere de DUMNEZEU.

Intro tara in care 90% din populatie se declara de religie ortodoxa, religie bazata pe ritualuri monastice vechi de secole, vin niste "nimeni religiosi"
care le spune tinerilor romani ca ritualurile ortodoxe sunt insuficiente, si trebuiesc adaugiri in practica religioasa, pentru atingerea mai usoara a INDUMNEZEIRII, a finalitatii religioase. In jurnalul Madalinei este prezentata o metoda de virf a religiei MISA, RITUALUL TANTRIC (chiar exista o secta marunta, sau a existat asa ceva in Tibet, care folosea sexul in scopuri religioase) in care cei doi se reguleaza cu perversiuni, si in acelasi timp cu mintea concentrata pe ZEITATILE ASIATICE, partenerul de sex este asimilata cu o ZEITATE cu care se realizeaza un fel de indumnezeire, pentru ca aceasta contopire cu o zeitate sa fie maxima, trebuie ca cei doi sa-si bea unul celuilalt urina direct de la sursa.

In concluzie se desprinde evident mesajul MISA catre ORTODOXIE:
DOMNILOR, TREBUIE SA VA INBUNATATITI PRACTICA RELIGIOASA, RITUALURILE VECHI DE SECOLE SUNT PERIMATE. TREBUIE SA ADAUGATI IN PRACTICA VOASTRA RITUALURILE TANTRICE SEXUALE,
PE CARE TREBUIE SA LE PRACTICATI CU CIT MAI MULTE FEMEI, PENTRU
A ATINGE CIT MAI REPEDE INDUMNEZEIREA, ABSOLUTUL, SCAPAREA
DE LANTUL REINCARNARILOR... CARE APROPO DE ASTA, CINDVA EXISTA IN BIBILIE DECLARATIA CA EXISTA REINCARNARE, DAR UN RAUVOITOR A INLATURAT ACEASTA, ASA CA TREBUIE SA ADUGATI SI CREDINTA IN REINCARNARE PRACTICII ORTODOXE.

Cu un astfel de mesaj, cred ca MISA batjocoreste poporul Roman majoritar ortodox, si teoretic, si practic prin coruperea de mii de tineri in religia MISA.

Oare cum se poate compara aceasta murdarie care este practica MISA,
cu murdaria de a publica un jurnal intim (evident este josnic aceasta)? cu atit mai mult cu cit aceasta a fost o reactie a presei, frustratata ca justita ROMANA nu isi face datoria, intr-un caz penal cu dovezi evidente.
Dupa parerea mea, BIVOLaru trebuie sa fie judecat si condamnat
pe viata, pentru GENOCID PSIHIC, nu gasesc termenul exact, in tot cazul
efectul MISA asupra unui tinar fanatic MISA este mult mai mare decit socul psihic pe care il are o virgina minora care este violata,
mii de tineri sub efectul MISA si-au pierdut motivatia, VALORILE societiatii actuale, forta psihica,
care impinge omul sa lupte cu viata, sa se realizeze familial, profesional, moral, civic etc. De aceea, sunt de parere ca, cazul BIVOLaru trebuie
tratat in primul rind avind acest aspect, de om care este un pericol social,
nu stiu cit de bolnav psihic este acest om, insa uneltele acestuia, zecile de profesori de yoga din orasele romaniei trebuiesc cercetate penal, pentru daunele psihice create elevilor lor.
Dupa cum se comporta justitia romana, politia, se pare ca, complexitatea acestui caz ii depaseste, si, pentru a-si spala rusinea cu bilbiala in acest caz, ar trebuie sa actioneze pragmatic.
Eu as face astfel: As pune pe un CD-ROM dosarele cazului MISA, si l-as raspindi la toti procurorii din Romania, si as face un concurs de propuneri
de actiune. Din acestea as selecta primele 10, si as forma 10 echipe de cercetare in competitie una cu alta, si in functie de rezultate, saptaminal as elimina echipa cea mai slaba, pina ramine cea mai buna. De asemenea i-as motiva pe procurori cu salarii de genul celor primiti de procurorii PNA (1000$ pe luna) Material de lucru ar avea cu totii din belsug, sunt zeci de mii de fosti membri MISA in toate orasele mari ale Romaniei, (zeci de profesori de yoga de interogat si dupa caz, de facut dosar penal) trebuie studiat efectul pe care l-a avut MISA asupra lor, prejudiciul pe care l-au adus personalitatii si caracterului acestora.
Eu pentru 500 euro pe luna m-as oferi sa particip la organizarea aceasta, am fost membru MISA acum 10 ani si cunosc multe.
Eu am scapat de MISA sanatos mintal in mare parte,(m-am expus la otrava lor mai putin timp,(eu am venit aici pentru gimnastica medicala yoga) datorita unor intimplari, nu pentru ca as fi eu tare, cei care au mai mult de 3 ani vechime sunt indobitociti peste 90%),
si in situatia asta sunt multi altii, ar putea sa fie angajati drept consultanti.


Daca am fi americani, asa s-ar rezolva problema, dar imi este teama
ca noi romanii suntem mai toleranti la murdarie spirituala, asa cum am
fost foarte toleranti la comunism, marea majoritate din noi...

Justita romana pute rau... poate o sa faca ceva totusi... fara sa fie impinsa de la spate de forurile europene...

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 15:06
Re: O parere despre postarea lui Katty

Esti ambalata rau impotriva noastra si este evident ca nu mai sunt intrunite conditiile unei comunicari obiective. MISA respecta poporul roman, il divinizeaza. Dovada este recenta declaratie comuna cu asociatia Sarmisegetuza a revolutionarului timisorean Lorin Fortuna, daca stii ceva de ea. ca punct de reper, ea a aparut atunci cand presa se speriase ca MISA isi va face partid.
Scumpa mea, SRI+Politie+alte servicii secrete+parchete+alte autoritati se screm de peste 10 ani sa gaseasca ceva la MISA si nu reusesc. In urma "asaltului" din 18.03.2005, parchetul a rugat opinia publica sa aiba rabdare, ca au mult de cautat. Ei bine, draga Katty, nici acum nu au terminat de cautat. Intre timp, au declarat in public ca nu au acuzatii la adresa MISA si nici cu practica yoga.
Apropro, cate zile ai fost membru MISA ? Eu, dupa cate stiu, sunt numai 23 membri MISA, adica numai cei care au fondat miscarea.
Eu iti ofer 1000 euro pe luna, daca tu reusesti sa gasesti prin "organizare" proprie ceva dovezi clare. Pana atunci, sa fii iubita !!!

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 15:10
Felicitari Katty pentru comentariul tau bine argumentat .

Sunt foarte multi oameni care au trecut prin experienta MISA si care au avut de suferit pentru ca nu au vrut sa accepte modul de viata si conditia de semi-leguma care le era rezervata in cadrul "scolii de yoga" - Bivolaru .
Iata ca unii au tinut jurnale desi le era interzis. Unii au ales sa taca dupa ce au reusit sa se smulga din masina de spalat creiere.
Dar uite ca mai au unii curajul sa spuna ce au vazut si ce au patimit pe acolo.
Ma simt dator sa-i incurajez sa spuna adevarul pana la capat . Ei au nevoie de sprijin moral si de protectie din partea autoritatilor .



La 2005-04-15 14:34:42, Katty a scris:

> Salutari!
>
> Sunt de acord ca este o lipsa de bun simt, o murdarie publicarea unui
> jurnal al oricariui om fara acordul acestuia. Insa nu este o
> ilegalitate scrisa in legile romanesti, asa cum nu a fost
> o ilegalitate indoctrinarea sectara facuta de domnul BIVOLaru, in
> religia
> personala pe care o propaga, indoctrinare care a distrus sau ranit
> psihic
> sute sau mii de oameni. Marturiile si dovezile in aceasta privinta
> sunt cu sutele si miile, de 10 ani incoace Politia Romana le tot
> aduna.
> Este extrem de evident ca locul lui Bivolaru este al puscarie, si
> inca
> de mult timp. Este evident ca Justitia Romana este impotenta, nu este
> in stare sa apere populatia de un raufacator notoriu cum este
> Grigorian
> Bivolaru. Publicarea jurnalului Madalinei este un gest prin care presa
> isi exprima frustrarea ca traim intro tara in care justita nu isi face
> datoria,
> JUSTITA ROMANA NU ARE COLOANA VERTEBRALA!
> Cum altfel sa-i spunem cazului Gregorian Bivolaru, care face rau la
> sute de oameni, totul pe fata, evident, si acesta ne ride in fata!
> Eu ca cetatean al Romaniei imi doresc ca tara sa fie pina de tineri
> care
> sa se zbata pentru realizare profesionala si materiala, si astfel sa
> ridice
> repede tara din groapa tranzitiei. In schimb ce face acest BIVOLariu?
> Nu numai ca ii indoctrineaza pe tineri in sensul valorilor
> "ABSOLUTUI",
> in sensul ca acestia isi pierd motivatia de a lupta pentru partea
> materiala
> a vietii, pentru cariera, familie, dar ii indobitoceste rusinos in
> religia sectara
> pe care o propaga, religie creata special ca sa-si justifice curvia
> (numai un obsedat sexual ca el se putea lauda la politie ca a regulat
> 6000 de femei, evident majoritatea profitind de pozitia de profesor
> si profet MISA).
>
> Religia MISA aberanta si contradictorie TEORIETIC si PRACTIC:
>
> TEORETIC: sustine ca inglobeaza CRESTINSMUL si RELIGIILE ASIATICE.
> Crestinismul = monoteist - un singur Dumnezeu
> Religiile Asiatice = POLITEISTE = populate de o multime de zeitati.
> Membrii MISA in mod curent fac meditatii, consacrari si alte acte de
> divinatie catre zeitati diverse: TARA, KALI, SHAKTI etc, li se preda
> la cursurile oficiale aceasta, si li se cere sa practice aceste
> lucruri.
> Crestinismul = nu admite reincarnarea - RELIGIILE ASIATICE = se
> bazeaza pe ideea de reincarnare - adica oamenii mor si nasc la
> infinit,
> si scopul vietii este scaparea lantului moarte nastere, pentru ca
> VIATA UMANA INSEAMNA SUFERINTA zic ei.
>
> PRACTIC: Pentru a atinge stari de extaz care sa ii apropie de
> Dumnezeu,
> se foloseste ca metoda principala stoarcerea din trup a citor mai
> multe
> placeri trupesti, orgasmul sexual este unealta principala se pare, in
> cazul
> BIVOLarului, care este seful care da tonul organizatiei.
> Revelator in acest sens este felul cum este numita urina de catre
> BIVOLaru: "NECTAR DIVIN" , deci consumarea urinei este o
> cale de apropiere de DUMNEZEU.
>

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 15:18
Re: O parere despre jurnalul Madalinei minora lui Bivolaru (forum Jurnalul National )

Tantricul Mircea Eliade a studiat amanuntit despre KALI, TARA, etc. Sa-l ecludem ca roman si ca crestin !!! Haideti, dati cu piatra, tovarasi !!!

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-15 15:39
Re: Felicitari Katty pentru comentariul tau bine argumentat .

La 2005-04-15 15:10:04, Marcu Arcasu a scris:

> Sunt foarte multi oameni care au trecut prin experienta MISA si care
> au avut de suferit pentru ca nu au vrut sa accepte modul de viata si
> conditia de semi-leguma care le era rezervata in cadrul "scolii
> de yoga" - Bivolaru .
> Iata ca unii au tinut jurnale desi le era interzis. Unii au ales sa
> taca dupa ce au reusit sa se smulga din masina de spalat creiere.
> Dar uite ca mai au unii curajul sa spuna ce au vazut si ce au patimit
> pe acolo.
> Ma simt dator sa-i incurajez sa spuna adevarul pana la capat . Ei au
> nevoie de sprijin moral si de protectie din partea autoritatilor .
> 


Domnule Marcu , comentariul nu imi apartine , l-am copy&paste de la forumul ziarului Jurnalul National.

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 15:54
Re: Felicitari Katty inca odata .

Te felicit pentru ca te implici cu argumente in dezbaterea asta .
Sper sa se implice cat mai multi oameni responsabili si sa contribuie fiecare cu argumentele lui la aflarea adevarului .
Mi-ar placea sa vad si sustinatori ai MISA argumentand temeinic ceea ce sustin.
Pana acum nu am vazut din partea lor decat explicatii pline de omisiuni si fraze stereotipe .


La 2005-04-15 15:39:40, Katty a scris:

> Domnule Marcu , comentariul nu imi apartine , l-am copy&paste de
> la forumul ziarului Jurnalul National.
>

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:13
Re: CE JUSTITIE E AIA CU ALDE JUDECATOAREA-PORNO(OR MAI FI OARE JURISTI-PORNO NEDESCOPERITI INCA?)

La 2005-04-15 14:34:42, Katty a scris:

> Salutari!
> 
> Sunt de acord ca este o lipsa de bun simt, o murdarie publicarea unui
> jurnal al oricariui om fara acordul acestuia. Insa nu este o
> ilegalitate scrisa in legile romanesti, asa cum nu a fost
> o ilegalitate indoctrinarea sectara facuta de domnul BIVOLaru, in
> religia
> personala pe care o propaga, indoctrinare care a distrus sau ranit
> psihic
> sute sau mii de oameni. Marturiile si dovezile in aceasta privinta
> sunt cu sutele si miile, de 10 ani incoace Politia Romana le tot
> aduna.
> Este extrem de evident ca locul lui Bivolaru este al puscarie, si
> inca
> de mult timp. Este evident ca Justitia Romana este impotenta, nu este
> in stare sa apere populatia de un raufacator notoriu cum este
> Grigorian
> Bivolaru. Publicarea jurnalului Madalinei este un gest prin care presa
> isi exprima frustrarea ca traim intro tara in care justita nu isi face
> datoria,
> JUSTITA ROMANA NU ARE COLOANA VERTEBRALA!
> Cum altfel sa-i spunem cazului Gregorian Bivolaru, care face rau la
> sute de oameni, totul pe fata, evident, si acesta ne ride in fata!
> Eu ca cetatean al Romaniei imi doresc ca tara sa fie pina de tineri
> care
> sa se zbata pentru realizare profesionala si materiala, si astfel sa
> ridice
> repede tara din groapa tranzitiei. In schimb ce face acest BIVOLariu?
> Nu numai ca ii indoctrineaza pe tineri in sensul valorilor
> "ABSOLUTUI",
> in sensul ca acestia isi pierd motivatia de a lupta pentru partea
> materiala
> a vietii, pentru cariera, familie, dar ii indobitoceste rusinos in
> religia sectara
> pe care o propaga, religie creata special ca sa-si justifice curvia
> (numai un obsedat sexual ca el se putea lauda la politie ca a regulat
> 6000 de femei, evident majoritatea profitind de pozitia de profesor
> si profet MISA).
> 
> Religia MISA aberanta si contradictorie TEORIETIC si PRACTIC:
> 
> TEORETIC: sustine ca inglobeaza CRESTINSMUL si RELIGIILE ASIATICE.
> Crestinismul = monoteist - un singur Dumnezeu
> Religiile Asiatice = POLITEISTE = populate de o multime de zeitati.
> Membrii MISA in mod curent fac meditatii, consacrari si alte acte de
> divinatie catre zeitati diverse: TARA, KALI, SHAKTI etc, li se preda
> la cursurile oficiale aceasta, si li se cere sa practice aceste
> lucruri.
> Crestinismul = nu admite reincarnarea - RELIGIILE ASIATICE = se
> bazeaza pe ideea de reincarnare - adica oamenii mor si nasc la
> infinit,
> si scopul vietii este scaparea lantului moarte nastere, pentru ca
> VIATA UMANA INSEAMNA SUFERINTA zic ei.
> 
> PRACTIC: Pentru a atinge stari de extaz care sa ii apropie de
> Dumnezeu,
> se foloseste ca metoda principala stoarcerea din trup a citor mai
> multe
> placeri trupesti, orgasmul sexual este unealta principala se pare, in
> cazul
> BIVOLarului, care este seful care da tonul organizatiei.
> Revelator in acest sens este felul cum este numita urina de catre
> BIVOLaru: "NECTAR DIVIN" , deci consumarea urinei este o
> cale de apropiere de DUMNEZEU.
> 
> Intro tara in care 90% din populatie se declara de religie ortodoxa,
> religie bazata pe ritualuri monastice vechi de secole, vin niste
> "nimeni religiosi"
> care le spune tinerilor romani ca ritualurile ortodoxe sunt
> insuficiente, si trebuiesc adaugiri in practica religioasa, pentru
> atingerea mai usoara a INDUMNEZEIRII, a finalitatii religioase. In
> jurnalul Madalinei este prezentata o metoda de virf a religiei MISA,
> RITUALUL TANTRIC (chiar exista o secta marunta, sau a existat asa
> ceva in Tibet, care folosea sexul in scopuri religioase) in care cei
> doi se reguleaza cu perversiuni, si in acelasi timp cu mintea
> concentrata pe ZEITATILE ASIATICE, partenerul de sex este asimilata
> cu o ZEITATE cu care se realizeaza un fel de indumnezeire, pentru ca
> aceasta contopire cu o zeitate sa fie maxima, trebuie ca cei doi
> sa-si bea unul celuilalt urina direct de la sursa.
> 
> In concluzie se desprinde evident mesajul MISA catre ORTODOXIE:
> DOMNILOR, TREBUIE SA VA INBUNATATITI PRACTICA RELIGIOASA, RITUALURILE
> VECHI DE SECOLE SUNT PERIMATE. TREBUIE SA ADAUGATI IN PRACTICA
> VOASTRA RITUALURILE TANTRICE SEXUALE,
> PE CARE TREBUIE SA LE PRACTICATI CU CIT MAI MULTE FEMEI, PENTRU
> A ATINGE CIT MAI REPEDE INDUMNEZEIREA, ABSOLUTUL, SCAPAREA
> DE LANTUL REINCARNARILOR... CARE APROPO DE ASTA, CINDVA EXISTA IN
> BIBILIE DECLARATIA CA EXISTA REINCARNARE, DAR UN RAUVOITOR A
> INLATURAT ACEASTA, ASA CA TREBUIE SA ADUGATI SI CREDINTA IN
> REINCARNARE PRACTICII ORTODOXE.
> 
> Cu un astfel de mesaj, cred ca MISA batjocoreste poporul Roman
> majoritar ortodox, si teoretic, si practic prin coruperea de mii de
> tineri in religia MISA.
> 
> Oare cum se poate compara aceasta murdarie care este practica MISA,
> cu murdaria de a publica un jurnal intim (evident este josnic
> aceasta)? cu atit mai mult cu cit aceasta a fost o reactie a presei,
> frustratata ca justita ROMANA nu isi face datoria, intr-un caz penal
> cu dovezi evidente.
> Dupa parerea mea, BIVOLaru trebuie sa fie judecat si condamnat
> pe viata, pentru GENOCID PSIHIC, nu gasesc termenul exact, in tot
> cazul
> efectul MISA asupra unui tinar fanatic MISA este mult mai mare decit
> socul psihic pe care il are o virgina minora care este violata,
> mii de tineri sub efectul MISA si-au pierdut motivatia, VALORILE
> societiatii actuale, forta psihica,
> care impinge omul sa lupte cu viata, sa se realizeze familial,
> profesional, moral, civic etc. De aceea, sunt de parere ca, cazul
> BIVOLaru trebuie
> tratat in primul rind avind acest aspect, de om care este un pericol
> social,
> nu stiu cit de bolnav psihic este acest om, insa uneltele acestuia,
> zecile de profesori de yoga din orasele romaniei trebuiesc cercetate
> penal, pentru daunele psihice create elevilor lor.
> Dupa cum se comporta justitia romana, politia, se pare ca,
> complexitatea acestui caz ii depaseste, si, pentru a-si spala rusinea
> cu bilbiala in acest caz, ar trebuie sa actioneze pragmatic.
> Eu as face astfel: As pune pe un CD-ROM dosarele cazului MISA, si l-as
> raspindi la toti procurorii din Romania, si as face un concurs de
> propuneri
> de actiune. Din acestea as selecta primele 10, si as forma 10 echipe
> de cercetare in competitie una cu alta, si in functie de rezultate,
> saptaminal as elimina echipa cea mai slaba, pina ramine cea mai buna.
> De asemenea i-as motiva pe procurori cu salarii de genul celor primiti
> de procurorii PNA (1000$ pe luna) Material de lucru ar avea cu totii
> din belsug, sunt zeci de mii de fosti membri MISA in toate orasele
> mari ale Romaniei, (zeci de profesori de yoga de interogat si dupa
> caz, de facut dosar penal) trebuie studiat efectul pe care l-a avut
> MISA asupra lor, prejudiciul pe care l-au adus personalitatii si
> caracterului acestora.
> Eu pentru 500 euro pe luna m-as oferi sa particip la organizarea
> aceasta, am fost membru MISA acum 10 ani si cunosc multe.
> Eu am scapat de MISA sanatos mintal in mare parte,(m-am expus la
> otrava lor mai putin timp,(eu am venit aici pentru gimnastica
> medicala yoga) datorita unor intimplari, nu pentru ca as fi eu tare,
> cei care au mai mult de 3 ani vechime sunt indobitociti peste 90%),
> si in situatia asta sunt multi altii, ar putea sa fie angajati drept
> consultanti.
> 
> 
> Daca am fi americani, asa s-ar rezolva problema, dar imi este teama
> ca noi romanii suntem mai toleranti la murdarie spirituala, asa cum am
> 
> fost foarte toleranti la comunism, marea majoritate din noi...
> 
> Justita romana pute rau... poate o sa faca ceva totusi... fara sa fie
> impinsa de la spate de forurile europene...
> 

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 16:16
Re: O parere despre jurnalul Madalinei minora lui Bivolaru (forum Jurnalul National )

Faptul ca Bivoalru o tine sus si tare ca a purtat o corespondenta cu Mircea Eliade e mai mult decat o piatra aruncata , e chiar nerusinare dusa la extrem .
Intre cei doi e o prapastie culturala asa cum spuneam intr-un comentariu anterior.
Probabil ca in fantasmele care-i bantuie intelectul , Bivolaru se vede ocupand un loc intre savanti , filozofi , oameni de stiinta care au lasat umanitatii ceva demn de pastrat .
In urma lui Bivolaru ce va ramane in afara unui sir de scandaluri de presa lung cat viata lui ?




La 2005-04-15 15:18:03, enzo a scris:

> Tantricul Mircea Eliade a studiat amanuntit despre KALI, TARA, etc.
> Sa-l ecludem ca roman si ca crestin !!! Haideti, dati cu piatra,
> tovarasi !!!
>

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:19
Re: NU AI INTELES NIMIC DIN ELIADE ,MOCOF....ENZO!!!!!!!!!!!

La 2005-04-15 15:18:03, enzo a scris:

> Tantricul Mircea Eliade a studiat amanuntit despre KALI, TARA, etc.
> Sa-l ecludem ca roman si ca crestin !!! Haideti, dati cu piatra,
> tovarasi !!!
> 

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:21
Re: Felicitari Katty inca odata .FELICITARI SI DE LA MINE!!!!!!!!

La 2005-04-15 15:54:04, Marcu Arcasu a scris:

> Te felicit pentru ca te implici cu argumente in dezbaterea asta .
> Sper sa se implice cat mai multi oameni responsabili si sa contribuie
> fiecare cu argumentele lui la aflarea adevarului .
> Mi-ar placea sa vad si sustinatori ai MISA argumentand temeinic ceea
> ce sustin.
> Pana acum nu am vazut din partea lor decat explicatii pline de
> omisiuni si fraze stereotipe .
> 
> 
> La 2005-04-15 15:39:40, Katty a scris:
> 
> > Domnule Marcu , comentariul nu imi apartine , l-am copy&paste de
> > la forumul ziarului Jurnalul National.
> >
> 
> 

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:23
Re: O parere despre jurnalul Madalinei minora lui Bivolaru PERFECT ADEVARAT!!!!!!!!!!!!!!!

La 2005-04-15 16:16:10, Marcu Arcasu a scris:

> Faptul ca Bivoalru o tine sus si tare ca a purtat o corespondenta cu
> Mircea Eliade e mai mult decat o piatra aruncata , e chiar nerusinare
> dusa la extrem .
> Intre cei doi e o prapastie culturala asa cum spuneam intr-un
> comentariu anterior.
> Probabil ca in fantasmele care-i bantuie intelectul , Bivolaru se vede
> ocupand un loc intre savanti , filozofi , oameni de stiinta care au
> lasat umanitatii ceva demn de pastrat .
> In urma lui Bivolaru ce va ramane in afara unui sir de scandaluri de
> presa lung cat viata lui ?
> 
> 
> 
> 
> La 2005-04-15 15:18:03, enzo a scris:
> 
> > Tantricul Mircea Eliade a studiat amanuntit despre KALI, TARA, etc.
> > Sa-l ecludem ca roman si ca crestin !!! Haideti, dati cu piatra,
> > tovarasi !!!
> >
> 
> 


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00744 sec.