Ziua Logo
  19:16, sambata, 6 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »

Anchete

2005-04-15
Smultron (...@yahoo.com, IP: 193.227.212...)
2005-04-15 10:02
ce nu intelege enzo

enzo - acum ca esti mai calm (exista sanse sa-ti dea un bonus) - trebuie sa intelegi ca nu ma intereseaza smecheriile juridice. Ma intereseaza ca hidra sa fie decapitata. Intr-un fel sau altul. Si nebuloasa asta a minciunii (de care esti ultra_constient) sa explodeze. In jdemii de bucatele. Sper sa nu ajungeti la sinucidere in masa. Dar nu se stie. Sunteti maestrii in a pune saua pe cele mai mari aberatii.

Nu mai bate câmpii cu cei 25.000 - 30.000 de zombi cu studii superioare. Cu atât mai grav. Asta-i adevarata IGNORANTA. Dar ... nu studiile conteaza. Ar trebui sa fie o oarescare legatura. Cultura este cea care va lipseste. Ati pus in loc surogate. Unele criminale. Sunteti unul dintre pericolele la pastrarea sanatatii acestui neam. Sunteti o cangrena pentru psihismul colectiv.

Nu sunt furios. Sunt trist.

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 10:40
Ce nu va intelege enzo in veci ....

Oamenilor ca enzo le-a fost picurat in gandire un soi periculos de refuz al realitatii . Le-au fost anihilate mecanisme de gandire rationala , capaciatatea de filtra realitatea prin gandirea proprie in scopul de ai pune in conflict cu societatea si de ai face vulnerabili pana la extrem la vointa sefului suprem.
Degeaba ii vom explica lui enzo , si altora ca el , ca de fapt realitatea e alta si ca daca va avea curajul sa iasa din bezna pe care i-o ofera ashramul lui Bivolaru , are sanse sa se resocializeze .
Ura cu care privesc societatea e periculoasa . In opinia lor toti cei care sunt in afara "miscarii" poarta o vina . Cei care indraznesc sa ii contrazica sau , si mai grav , sa-i critice sunt deja condamnati de de "miscare" .
Stiu sigur ca unii lideri din MISA primesc informari zilnice despre comentariile mele , e posibil ca si Bivolaru sa fi fost informat . Din discutiile mele cu un fost cursant stiu ca nu utilizeaza calculatorul , probabil pentru ca nu stie si tot ce nu stie il enerveaza .
Ce stiu in mod sigur e ca se tem de ceea ce scriu eu . Pentru ca aduc argumente bazate pe realitate .
Consider ca nu am pierdut nimic ; voi continua sa scriu , nici trist , nici furios ci lucid . Stiu ca luciditatea nu e o calitate a "yoghinilor" lui Bivolaru .




La 2005-04-15 10:02:37, Smultron a scris:

> enzo - acum ca esti mai calm (exista sanse sa-ti dea un bonus) -
> trebuie sa intelegi ca nu ma intereseaza smecheriile juridice. Ma
> intereseaza ca hidra sa fie decapitata. Intr-un fel sau altul. Si
> nebuloasa asta a minciunii (de care esti ultra_constient) sa
> explodeze. In jdemii de bucatele. Sper sa nu ajungeti la sinucidere
> in masa. Dar nu se stie. Sunteti maestrii in a pune saua pe cele mai
> mari aberatii.
>
> Nu mai bate câmpii cu cei 25.000 - 30.000 de zombi cu studii
> superioare. Cu atât mai grav. Asta-i adevarata IGNORANTA. Dar
> ... nu studiile conteaza. Ar trebui sa fie o oarescare legatura.
> Cultura este cea care va lipseste. Ati pus in loc surogate. Unele
> criminale. Sunteti unul dintre pericolele la pastrarea sanatatii
> acestui neam. Sunteti o cangrena pentru psihismul colectiv.
>
> Nu sunt furios. Sunt trist.
>
>
>

adrianbmw din stuttgart (...@dmdg.de, IP: 84.162.126...)
2005-04-15 10:40
Re: ce nu intelege enzo/As dori o lamurire domnule Smultron...

La 2005-04-15 10:02:37, Smultron a scris:

> enzo - acum ca esti mai calm (exista sanse sa-ti dea un bonus) -
> trebuie sa intelegi ca nu ma intereseaza smecheriile juridice. Ma
> intereseaza ca hidra sa fie decapitata. Intr-un fel sau altul. Si
> nebuloasa asta a minciunii (de care esti ultra_constient) sa
> explodeze. In jdemii de bucatele. Sper sa nu ajungeti la sinucidere
> in masa. Dar nu se stie. Sunteti maestrii in a pune saua pe cele mai
> mari aberatii.
> 
> Nu mai bate câmpii cu cei 25.000 - 30.000 de zombi cu studii
> superioare. Cu atât mai grav. Asta-i adevarata IGNORANTA. Dar
> ... nu studiile conteaza. Ar trebui sa fie o oarescare legatura.
> Cultura este cea care va lipseste. Ati pus in loc surogate. Unele
> criminale. Sunteti unul dintre pericolele la pastrarea sanatatii
> acestui neam. Sunteti o cangrena pentru psihismul colectiv.
> 
> Nu sunt furios. Sunt trist.
> ..................................................................................................................................
Ati putea sa-mi explicati si mie ce este , sau ce inseamna MISA?Eu locuiesc de 25 de ani in Germania,si cu toate ca citesc unele ziare romanesti,nu prea am citit ,mare lucru de ....MISA.Este o secta?!Este o miscare Yoga?!Este ceva ...politic?!Din pacate , eu am retinut doar franturi din realitatea nepolitica a tarii.Stiu doar ca, fratii(?) Bivolaru erau mereu tratati de mass-mediile anilor 90 ca fiind "mafioti"?!Acum ce sa cred,ca un frate este in puscarie sau nu(?) si unul autoexilat in Suenia?!
Multumesc anticipat pentru un raspuns obiectiv!
Adrian T.R.
> 
> 

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 11:11
Re: ce nu intelege Smultron

... este ca acuzele nu se fabrica cu generalitati si cu telenovele. Nu doresc sa mai reiau cele spuse ieri pe forum pe aceasta tema, dar afirmatiile tale nu au acoperire.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 11:19
Re: Ce nu va intelege Marcu Arcasu in veci ....

Regret ca nu-ti pot reda bancul cu tristetea pe forum. Sa stii ca eu nu locuiesc intr-un ashram. Cum pot sa inteleg eu realitatea descrisa de unul care exprima pareri fara sa aiba dovezi, fara sa cunoscut direct ceea ce descrie. Doar tampit sa fiu....
In ceea ce priveste faptul ca sefii din MISA sunt informati despre ceea ce scrii tu pe forum, ti-am mai spus si ieri ca mai ai de mancat multa mamaliga, dar ai grija ca mamaliga tampeste tare de tot.
Te auto-plasezi presa sus si asta este o boala psihica. Considera-te asa cum esti in realitate: un las in fata unui monitor si in spatele nick-ului Marcu Arcasu si ... atat. Asta este priza ta la realitate.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 11:23
Re: adrianbmw: Nu intreba neaveniti, el nu stie decat din afara si din presa

Smultron nu a avut de a face niciodata cu MISA. De ce intrebi persoane care habar nu au ???

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-15 11:23
Re: ce nu intelege enzo/As dori o lamurire domnule Smultron...


> Ati putea sa-mi explicati si mie ce este , sau ce inseamna MISA?Eu
> locuiesc de 25 de ani in Germania,si cu toate ca citesc unele ziare
> romanesti,nu prea am citit ,mare lucru de ....MISA.

MISA reprezinta initialele de la Miscare de Integrare Spirituala in Absolut.

Este o secta?!

Ei spun ca sint o miscare , altii din afara o percep ca pe o secta din cauza modului ciudat de organizare si a secretului in care a invaluit-o Bivolaru. Putine informatii in ce priveste activitatea sa transpira in exterior. Ce se stie sint lucruri aflate doar de la cei ce s-au retras si de la unele rapoarte SRI care o tin sub observatie de la inceputu anilor 90.

Este
> o miscare Yoga?!

Ei spun ca da , ca are la baza meditatia Yoga. Alti yoghini grupati in jurul unui alt profesor pe nume Mario , spun ca este o deviatie de la Yoga traditionala din cauza accentului pus pe sexualitate. Mai multe aspecte despre diferentele dintre cele doua scoli de yoga din tara noastra cred ca ar putea sa le afli de la domnul George-Felix daca o sa aiba timp sa va explice.

Este ceva ...politic?!

Nu are nimic politic in ea. Bivolaru a creat confuzia ca miscarea este urmarita politic desi nu am auzit de vreo dizidenta politica din partea ei. De altfel nici nu este inregistrata ca partid , organizatie sau miscare politica. Cit priveste ideea de dizidenta aceasta nu isi mai are rostul in conditiile pluripartitismului din viata politica a Romaniei de azi .

Din pacate , eu am retinut doar
> franturi din realitatea nepolitica a tarii.Stiu doar ca, fratii(?)
> Bivolaru erau mereu tratati de mass-mediile anilor 90 ca fiind
> "mafioti"?!Acum ce sa cred,ca un frate este in puscarie sau
> nu(?) si unul autoexilat in Suenia?!

Despre cei doi Bivolaru se spune ca ar fi frati , ambii fiind nascuti in comuna Tartasesti jud. Dimbovita. Unii zic ca ar fi frati numai dupa tata. Dar asta nu are importanta. Unul dintre ei , Gabriel Bivolaru, este cunoscut ca parlamentar PSD implicat in numeroase scandaluri de coruptie incheiate cu o condamnare anul trecut la 5 ani inchisoare. Cel de al doilea frate , Gregorian Bivolaru, a imbratisat de mic cariera meditatiei si din anii 90 este in atentia politiei si SRI banuit de activitati care nu prea au de a face cu meditatia.

> Multumesc anticipat pentru un raspuns obiectiv!
> Adrian T.R.
> > 
> > 
> 
> 

Marcu Arcasu (, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 11:24
Explicatie pentru adrianbmw

In opinia mea MISA e o organizatie care serveste unor scopuri profund imorale determinate de un anumit comportament antisocial si sexual-deviant al lui Gragorian Bivolaru si , probabil , al altor lideri din aceasta organizatie semi-clandestina . Noilor veniti in organizatie si opiniei publice le este servit un simulacru de doctrina dupa care ar trebui sa-si conduca viata cursantii acestei "scoli de yoga" ; in fapt un amestec de filozofii orientale (in mod special shivaism) si percepte crestine care nu au cum sa faca un tot unitar. La ce serveste ? se intreaba firesc orice om normal .
Ne intoarcem din nou la Gragorian Bivoaru . Un individ fara prea multa scoala (4 clase si o meserie de ipsosar) dar obsedat de fantasme sexulale si animat de dorinta aproape paranoica de a fi lider .
O analiza ampla si foarte la obiect a fost publicata in editia electronica a ziarului Gardianul din 11 aprilie (adresa de mai jos) .

http://www.gardianul.ro/index.php?a=dezvaluiri2005041101.xml

..................................................................................................................................
> Ati putea sa-mi explicati si mie ce este , sau ce inseamna MISA?Eu
> locuiesc de 25 de ani in Germania,si cu toate ca citesc unele ziare
> romanesti,nu prea am citit ,mare lucru de ....MISA.Este o secta?!Este
> o miscare Yoga?!Este ceva ...politic?!Din pacate , eu am retinut doar
> franturi din realitatea nepolitica a tarii.Stiu doar ca, fratii(?)
> Bivolaru erau mereu tratati de mass-mediile anilor 90 ca fiind
> "mafioti"?!Acum ce sa cred,ca un frate este in puscarie sau
> nu(?) si unul autoexilat in Suenia?!
> Multumesc anticipat pentru un raspuns obiectiv!
> Adrian T.R.
> >
> >
>
>

Smultron (, IP: 193.227.212...)
2005-04-15 11:27
Adrian - sa incerc :)

istoria e lunga. Si nu stiu de merita sa fie raspovestita. Exista numeroase marturii. Inclusiv pe internet.

de ex. vezi: http://www.gardianul.ro/index.php?p=p&pagina=29

esenta ar fi:

inainte de '89 tinaru' bivo ajunge pe linga cercuri de yoga autohtone. Ciupeste pe ici-colo. O asana. Frinturi de limbaj. Nu are studii. Nu va avea. Este un semidoct. Citeste tot ce prinde in "domeniu". Este atras de partea sexuala. Unul din ramurile Yoga. Tantra. Reuseste sa grupeze in juru-i adepti. Atrasi - cum se putea altfel - de sex, mai bine zis de puterea derivata de aici.

Secu' il depisteaza in anii aia nu pentru vreun complot antistatal ci - banal - pentru raspindire de materiale porno. Si-l pune la racoare din cind in cind. De ce ? Pentru ca bivo avea acces si in cercurile mai inalte (mai un prof.univ. pe la spitalu' 9, mai un nomenclaturist).

Revolutia il gaseste la spitalu' de deranjati mintal. Pentru ca el chiar are o structura deranjata. Psihotica.

Si acum incepe evolutia exploziva a fenomenului misa. Cu magnetul SEX in centru. Si manipulare. Plus putere. Asupra altora. Vechii amici se ocupa de tot si toate. Organizeaza noi filiale. Nu sunt prosti. Politica este de a trage persoane "interesante". Inteligente. In domenii ce pot fi de folos miscarii.

Unii din vechii adepti sunt expediati aiurea in lume. E nevoie de influenta si bani din vest. Fenomenul de fapt il depaseste pe bivo. In spate exista sigur eminenta cenusie, stearsa aparent (ca personalitate de prim rang) care trage sforile.

Intrebarea este: dar totusi de unde atractia, numarul de membri ?

Se incepe cu un cocktail atotcuprinzator de spiritualitate. Care poate atrage multe suflete nevinovate. Care-si cauta identitatea. Nimic nu este fortat. Initial. Pare o atmosfera de pe alta planeta. Apoi incep semnele. Inerente. Asta daca esti printre TINTE. Adica interesant. Ca putere, ca posibilitate de finantare. Ori - mai ales in caul femeilor - daca esti frumoasa. Daca ai ratat momentul desprinderii, ..., incepe calvarul dependentei. Care - sigur - este inrobitoare. Este placuta ! Este perversa.
Un alt motiv de dependenta este aspectul medical. Sigur ca multe din cele ce tin de hatha-yoga (yoga fizica, "sportiva") iti pot aduce beneficii in planul sanatatii. Dar e o perversa - din nou - justificare a restului. A gunoiului de sub "covor".

Apoi s-a ajuns la institutionalizarea RAULUI. La trimiteri de fete la "produs". La aberatii ajungind pina la cazuri de pedofilie. La "razboiri" fantasma cu masoneria :).

Avem acum de a face cu INSTITUTIA bivolaru ! Care isi apara deja structura, beneficiile, averea, oamenii ...

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 11:38
Re: Ce nu va intelege Marcu Arcasu in veci .... Probabil jignirile

Toate comentariile sustinatorilor lui Bivolaru abunda de jigniri si injurii la adresa celor care isi argumenteaza parerile .
Comportament "absolut" incompatibil cu yoga. Cei care practica yoga cu adevarat , nu pervesiunile MISA , capata anumite calitati , deprinderi care nu au nici o legatura cu modul de manifestare a "yoghinilor" Bivolari.
Am mai fost facut tampit de unii colegi de-ai tai draga enzo. Uni mi se adresau direct cu "bai prostule" .
Ce pot sa zic ? Ma voi limita in continuare la un limbaj considerat acceptabil de majoritate.
Comentariile noastre mai sunt citite si de altii . Acest amanunt iti scapa sistematic .
Spor la treaba ! ...... la treaba ta



La 2005-04-15 11:19:29, enzo a scris:

> Regret ca nu-ti pot reda bancul cu tristetea pe forum. Sa stii ca eu
> nu locuiesc intr-un ashram. Cum pot sa inteleg eu realitatea descrisa
> de unul care exprima pareri fara sa aiba dovezi, fara sa cunoscut
> direct ceea ce descrie. Doar tampit sa fiu....
> In ceea ce priveste faptul ca sefii din MISA sunt informati despre
> ceea ce scrii tu pe forum, ti-am mai spus si ieri ca mai ai de mancat
> multa mamaliga, dar ai grija ca mamaliga tampeste tare de tot.
> Te auto-plasezi presa sus si asta este o boala psihica. Considera-te
> asa cum esti in realitate: un las in fata unui monitor si in spatele
> nick-ului Marcu Arcasu si ... atat. Asta este priza ta la realitate.
>

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-15 11:39
Re: adrianbmw: Nu intreba neaveniti, el nu stie decat din afara si din presa Enzo

La 2005-04-15 11:23:24, enzo a scris:

> Smultron nu a avut de a face niciodata cu MISA. De ce intrebi persoane
> care habar nu au ???
> 


Pai explicati-i dv. daca stiti mai bine cu ce se ocupa MISA. Dar asa mai detaliat ca sa afle si lumea adevarul chiar de la unul din miscare.
V-a lovit domnul Adrian cumva in orgoliu sau de ce sinteti asa de otarit. ?

Nu invinuiti presa ,presa afla din firimiturile pe care le lasati voi din MISA sa transpire pentru cei ce voi ii considerati prosti pentru ca nu sint initiati in tainele voastre. Daca te increzi indreptatit sa vorbesti , ca esti in cunostinta de cauza , atunci povesteste.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 11:43
Re: sa dea si Enzo o lamurire despre Katty

Dupa cum te exprimi in ultima ta postare, incep sa inteleg ca te afli acolo cu "misiune" si ca ai grade pe undeva pe la vre-un UM din asta special.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 11:45
Re: Explicatie pentru adrianbmw de la enzo

Ti se dau dovezi ziare care nu au scris niciodata realitatea despre MISA si Bivolaru. Daca crezi ca merita sa apleci urechea, este problema ta, dar te sfatuiesc sa reflectezi inainte de a crede ce spune asta pe forum.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 11:50
Re: Ce nu va intelege Marcu Arcasu in veci .... Citeste mai bine

"doar tampit sa fiu" s-a referit la mine, nu la tine. Asta este o tehnica de a ocoli adevarul. Te dai lovit.

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-15 12:00
Re: sa dea si Enzo o lamurire despre Katty

La 2005-04-15 11:43:26, enzo a scris:

> Dupa cum te exprimi in ultima ta postare, incep sa inteleg ca te afli
> acolo cu "misiune" si ca ai grade pe undeva pe la vre-un UM
> din asta special.
> 


De ce provoci ? Cind lumea va cere explicatii o dati cu vechea metoda securistule , comunistule. Asa invatati voi acolo la yoga sa vorbiti cu oamenii ? Si va mai credeti superiori altora !

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 12:00
Felicitari Smultron ! O excelenta descriere a MISA .

Mai fac cateva precizari :
Bivolaru sustine cu asiduitate ca ar fi avut o corespondenta cu Mircea Eliade inainte de 1989 , probabil in dorinta sa paranoica de a se impune in fata cursantilor si de a-si construi un esafodaj de legitimitate .
Un singur argument scapa din vedere cei care il sustin pe Bivolaru cu privire la acest aspect . Anume imensa prapastie culturala care ii separa pe cei doi .
Un alt aspect profund imoral e faptul ca Bivolaru , in fatza adeptilor sai , se substituie divinitatii (asa cum un sustinator al lui , foarte "darg" mie, incearca sa ma convinga ca e altcineva) .
Fraze de tipul : " Eu sunt cel ales ! " , " Eu iti pot darui fericirea sau boala! " fac parte din marturiile celaor care au reusit sa se smulga din acest sistem care spala creiere la modul propriu .


La 2005-04-15 11:27:05, Smultron a scris:

> istoria e lunga. Si nu stiu de merita sa fie raspovestita. Exista
> numeroase marturii. Inclusiv pe internet.
>
> de ex. vezi: http://www.gardianul.ro/index.php?p=p&pagina=29
>
> esenta ar fi:
>
> inainte de '89 tinaru' bivo ajunge pe linga cercuri de yoga autohtone.
> Ciupeste pe ici-colo. O asana. Frinturi de limbaj. Nu are studii. Nu
> va avea. Este un semidoct. Citeste tot ce prinde in
> "domeniu". Este atras de partea sexuala. Unul din ramurile
> Yoga. Tantra. Reuseste sa grupeze in juru-i adepti. Atrasi - cum se
> putea altfel - de sex, mai bine zis de puterea derivata de aici.
>
> Secu' il depisteaza in anii aia nu pentru vreun complot antistatal ci
> - banal - pentru raspindire de materiale porno. Si-l pune la racoare
> din cind in cind. De ce ? Pentru ca bivo avea acces si in cercurile
> mai inalte (mai un prof.univ. pe la spitalu' 9, mai un
> nomenclaturist).
>
> Revolutia il gaseste la spitalu' de deranjati mintal. Pentru ca el
> chiar are o structura deranjata. Psihotica.
>
> Si acum incepe evolutia exploziva a fenomenului misa. Cu magnetul SEX
> in centru. Si manipulare. Plus putere. Asupra altora. Vechii amici se
> ocupa de tot si toate. Organizeaza noi filiale. Nu sunt prosti.
> Politica este de a trage persoane "interesante".
> Inteligente. In domenii ce pot fi de folos miscarii.
>
> Unii din vechii adepti sunt expediati aiurea in lume. E nevoie de
> influenta si bani din vest. Fenomenul de fapt il depaseste pe bivo.
> In spate exista sigur eminenta cenusie, stearsa aparent (ca
> personalitate de prim rang) care trage sforile.
>
> Intrebarea este: dar totusi de unde atractia, numarul de membri ?
>
> Se incepe cu un cocktail atotcuprinzator de spiritualitate. Care poate
> atrage multe suflete nevinovate. Care-si cauta identitatea. Nimic nu
> este fortat. Initial. Pare o atmosfera de pe alta planeta. Apoi incep
> semnele. Inerente. Asta daca esti printre TINTE. Adica interesant. Ca
> putere, ca posibilitate de finantare. Ori - mai ales in caul femeilor
> - daca esti frumoasa. Daca ai ratat momentul desprinderii, ..., incepe
> calvarul dependentei. Care - sigur - este inrobitoare. Este placuta !
> Este perversa.
> Un alt motiv de dependenta este aspectul medical. Sigur ca multe din
> cele ce tin de hatha-yoga (yoga fizica, "sportiva") iti pot
> aduce beneficii in planul sanatatii. Dar e o perversa - din nou -
> justificare a restului. A gunoiului de sub "covor".
>
> Apoi s-a ajuns la institutionalizarea RAULUI. La trimiteri de fete la
> "produs". La aberatii ajungind pina la cazuri de pedofilie.
> La "razboiri" fantasma cu masoneria :).
>
> Avem acum de a face cu INSTITUTIA bivolaru ! Care isi apara deja
> structura, beneficiile, averea, oamenii ...
>
>
>

enzo (, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 12:21
Re: adrianbmw: Nu intreba neaveniti, el nu stie decat din afara si din presa Enzo

MISA este o scoala de yoga, cu filiale in 22 tari europene. Este membra a Federatiei Internationale de Yoga - singura orgenizatie de yoga care are reprezentant la ONU. Cine a dorit sa inteleaga practica yoga, a facut-o, cine nu, nu - consider ca asta este unica problema si ea apartine mentalului fiecarui individ in parte. Datorita faptului ca in structurile statului roman de dupa 1990 au ramas (chiar si pana azi) elemente securiste, s-a perpetuat agresiunea violenta si pregatita minutios de urmasii fostei securitati. Nu intamplator prima relatare despre Gregorian Bivolaru s-a produs in revista Europa a securistului notoriu Ilie Neacsu si ea a fost reproducerea unui interogatoriu luat lui GB pe vremea comunistilor. Asa cum pe vremea lui ceasca Petre Mihai Bacanu a facut oficial puscarie pentru acuzatia de "trafic cu masini", desi se el in realitate incercase sa insereze in paginile Romaniei Libere un manifest anticomunist, la fel si Gregorian Bivolaru a facut puscarie de trei ori pe vremea lui ceasca pentru motive oficiale ne-reale. In mod real, el a fost surprins intr-un apartament ca preda exercitii yoga unui numar de 17 persoane. El este inregistrat in baza de date a Amnesty International ca detinut politic. In presa exista un nucleu care de ani de zile incearca fara succes sa incrimineze MISA si pe GB in diverse acuzatii, incitand autoritatile in repetate randuri impotriva yoghinilor. Culmea a fost in 17 iunie 1996, cand politia a descins cu "mijloace specifice" in sala de sport LEU, drept pentru care Amnesty International a inclus cazul in raportul anual, atragand atentia autoritatilor romane. Nimeni in schimb nu se refera aproape de loc la faptul ca lui Bivolaru i s-a dat foc la apartament (sustinut prin trei experetize oficiale), tacere care spune multe. Nimeni nu spune acum ca la firma Extaz s-au efectuat cel putin trei controale ale tuturor oficialitatilor posibile si imposibile si nu s-a gasit nimic compromitator, anterior punerii sub acuzatie a firmei respective. Nimeni nu spune despre presiunile care se fac impotriva celor care practica yoga la MISA, concedieri discriminatoriu.
La MISA se practica in exclusivitate yoga, iar toate acuzatiile de sex in grup, pornografie, etc. nu au suport real, avand caracter manipulatoriu. Dau un singur exemplu: celebrul spectacol din 2002, ale caror imagini au fost utilizate abia dupa doi ani, desi ele sunt detinute de anumite posturi de televiziune, imediat dupa terminarea spectacolului.
Despre agresiunile facute asupra yoghinilor se pot spune multe,ele rac obiectul mai multor procese penale si anchete, inclusiv la Curtea Europeana a Drepturilor Omului - CEDO. Cei care se produc pe acest forum impotriva MISA, nu au rabdare sa vada deznodamantul acestui scandal generat din umbra, sau sunt pusi sa scrie abjectii si minciuni in scop manipulatoriu. In orice caz se apropie momentul cand Romania se va face de rusine afara din aceasta cauza. Am multumirea ca, pe acest forum am facut apel la ratiune, anterior formularii cererii de extradare pentru Gregorian Bivolaru. Se pare ca orgoliile sunt mult mai puternice decat dorinta de a deveni o democratie autentica.

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 12:36
Re: sa dea si Katty o lamurire despre Katty

In toate postarile facute mi-ai dat impresia unei persoane care cunoaste foarte putin ce se petrece cu noi, dar brusc ai dezvaluit un dosar intreg, asemanator cu cele de prin ziarele noastre. Asta este motivul consideratiei mele.

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 12:43
Nu intreba neaveniti, el nu stie decat din afara si din presa Enzo/ Din nou amnezie interesata ...

Nimic despre spectacolele in care zeci de femei complect dezbracate aduc "cinstire" lui Bivolaru cocotzat pe o masa .
Nimic despre incercarile de infiltrare a in politie , justitie , si vama a membrilor MISA .
Nimic despre imaginile filmate in ashram , acolo unde se facea video-chat.
Nimic despre cantitatea absolut imensa de reviste si casete video cu continut pornografic .

Iata cum virusul uitarii (absolut interesate) te bantuie din nou "dragul" meu enzo .
Daca vrem sa rezolvam o problema , ne facem ca nu exista ! Pare a fi un principiu de viata al MISA .




La 2005-04-15 12:21:33, enzo a scris:

> MISA este o scoala de yoga, cu filiale in 22 tari europene. Este
> membra a Federatiei Internationale de Yoga - singura orgenizatie de
> yoga care are reprezentant la ONU. Cine a dorit sa inteleaga practica
> yoga, a facut-o, cine nu, nu - consider ca asta este unica problema si
> ea apartine mentalului fiecarui individ in parte. Datorita faptului ca
> in structurile statului roman de dupa 1990 au ramas (chiar si pana
> azi) elemente securiste, s-a perpetuat agresiunea violenta si
> pregatita minutios de urmasii fostei securitati. Nu intamplator prima
> relatare despre Gregorian Bivolaru s-a produs in revista Europa a
> securistului notoriu Ilie Neacsu si ea a fost reproducerea unui
> interogatoriu luat lui GB pe vremea comunistilor. Asa cum pe vremea
> lui ceasca Petre Mihai Bacanu a facut oficial puscarie pentru
> acuzatia de "trafic cu masini", desi se el in realitate
> incercase sa insereze in paginile Romaniei Libere un manifest
> anticomunist, la fel si Gregorian Bivolaru a facut puscarie de trei
> ori pe vremea lui ceasca pentru motive oficiale ne-reale. In mod
> real, el a fost surprins intr-un apartament ca preda exercitii yoga
> unui numar de 17 persoane. El este inregistrat in baza de date a
> Amnesty International ca detinut politic. In presa exista un nucleu
> care de ani de zile incearca fara succes sa incrimineze MISA si pe GB
> in diverse acuzatii, incitand autoritatile in repetate randuri
> impotriva yoghinilor. Culmea a fost in 17 iunie 1996, cand politia a
> descins cu "mijloace specifice" in sala de sport LEU, drept
> pentru care Amnesty International a inclus cazul in raportul anual,
> atragand atentia autoritatilor romane. Nimeni in schimb nu se refera
> aproape de loc la faptul ca lui Bivolaru i s-a dat foc la apartament
> (sustinut prin trei experetize oficiale), tacere care spune multe.
> Nimeni nu spune acum ca la firma Extaz s-au efectuat cel putin trei
> controale ale tuturor oficialitatilor posibile si imposibile si nu
> s-a gasit nimic compromitator, anterior punerii sub acuzatie a firmei
> respective. Nimeni nu spune despre presiunile care se fac impotriva
> celor care practica yoga la MISA, concedieri discriminatoriu.
> La MISA se practica in exclusivitate yoga, iar toate acuzatiile de sex
> in grup, pornografie, etc. nu au suport real, avand caracter
> manipulatoriu. Dau un singur exemplu: celebrul spectacol din 2002,
> ale caror imagini au fost utilizate abia dupa doi ani, desi ele sunt
> detinute de anumite posturi de televiziune, imediat dupa terminarea
> spectacolului.
> Despre agresiunile facute asupra yoghinilor se pot spune multe,ele rac
> obiectul mai multor procese penale si anchete, inclusiv la Curtea
> Europeana a Drepturilor Omului - CEDO. Cei care se produc pe acest
> forum impotriva MISA, nu au rabdare sa vada deznodamantul acestui
> scandal generat din umbra, sau sunt pusi sa scrie abjectii si
> minciuni in scop manipulatoriu. In orice caz se apropie momentul
> cand Romania se va face de rusine afara din aceasta cauza. Am
> multumirea ca, pe acest forum am facut apel la ratiune, anterior
> formularii cererii de extradare pentru Gregorian Bivolaru. Se pare ca
> orgoliile sunt mult mai puternice decat dorinta de a deveni o
> democratie autentica.
>

Marcu Arcasu din Berseva sau Haifa (...@yahoo.com, IP: 193.231.177...)
2005-04-15 12:49
Re: sa dea si Katty o lamurire despre Katty / Lasa lingusala !

Ai mai facut un pas . Acum ii acorzi consideratie . Doar doar o veni la cursurile de "yoga" sa primeasca "binecuvantarea" Bivolarului .
Ce a zis ? Se intoarce in tzara? Vrea sa vada daca ati facut ....... recrutari de primavara ?



La 2005-04-15 12:36:03, enzo a scris:

> In toate postarile facute mi-ai dat impresia unei persoane care
> cunoaste foarte putin ce se petrece cu noi, dar brusc ai dezvaluit un
> dosar intreg, asemanator cu cele de prin ziarele noastre. Asta este
> motivul consideratiei mele.
>

Smultron (...@yahoo.com, IP: 193.227.212...)
2005-04-15 12:53
Arcasule ! lasa omu' sa respire :) ndc

La 2005-04-15 12:49:33, Marcu Arcasu a scris:

> Ai mai facut un pas . Acum ii acorzi consideratie . Doar doar o veni
> la cursurile de "yoga" sa primeasca
> "binecuvantarea" Bivolarului .
> Ce a zis ? Se intoarce in tzara? Vrea sa vada daca ati facut .......
> recrutari de primavara ?
> 
> 
> 
> La 2005-04-15 12:36:03, enzo a scris:
> 
> > In toate postarile facute mi-ai dat impresia unei persoane care
> > cunoaste foarte putin ce se petrece cu noi, dar brusc ai dezvaluit un
> > dosar intreg, asemanator cu cele de prin ziarele noastre. Asta este
> > motivul consideratiei mele.
> >
> 
> 

Katty din Växjö Suedia (...@home.com, IP: 213.64.59...)
2005-04-15 12:57
Re: adrianbmw: Nu intreba neaveniti, el nu stie decat din afara si din presa Enzo

La 2005-04-15 12:21:33, enzo a scris:

> MISA este o scoala de yoga, cu filiale in 22 tari europene. Este
> membra a Federatiei Internationale de Yoga - singura orgenizatie de
> yoga care are reprezentant la ONU. Cine a dorit sa inteleaga practica
> yoga, a facut-o, cine nu, nu - consider ca asta este unica problema si
> ea apartine mentalului fiecarui individ in parte. Datorita faptului ca
> in structurile statului roman de dupa 1990 au ramas (chiar si pana
> azi) elemente securiste, s-a perpetuat agresiunea violenta si
> pregatita minutios de urmasii fostei securitati. Nu intamplator prima
> relatare despre Gregorian Bivolaru s-a produs in revista Europa a
> securistului notoriu Ilie Neacsu si ea a fost reproducerea unui
> interogatoriu luat lui GB pe vremea comunistilor. Asa cum pe vremea
> lui ceasca Petre Mihai Bacanu a facut oficial puscarie pentru
> acuzatia de "trafic cu masini", desi se el in realitate
> incercase sa insereze in paginile Romaniei Libere un manifest
> anticomunist, la fel si Gregorian Bivolaru a facut puscarie de trei
> ori pe vremea lui ceasca pentru motive oficiale ne-reale. In mod
> real, el a fost surprins intr-un apartament ca preda exercitii yoga
> unui numar de 17 persoane. El este inregistrat in baza de date a
> Amnesty International ca detinut politic. In presa exista un nucleu
> care de ani de zile incearca fara succes sa incrimineze MISA si pe GB
> in diverse acuzatii, incitand autoritatile in repetate randuri
> impotriva yoghinilor. Culmea a fost in 17 iunie 1996, cand politia a
> descins cu "mijloace specifice" in sala de sport LEU, drept
> pentru care Amnesty International a inclus cazul in raportul anual,
> atragand atentia autoritatilor romane. Nimeni in schimb nu se refera
> aproape de loc la faptul ca lui Bivolaru i s-a dat foc la apartament
> (sustinut prin trei experetize oficiale), tacere care spune multe.
> Nimeni nu spune acum ca la firma Extaz s-au efectuat cel putin trei
> controale ale tuturor oficialitatilor posibile si imposibile si nu
> s-a gasit nimic compromitator, anterior punerii sub acuzatie a firmei
> respective. Nimeni nu spune despre presiunile care se fac impotriva
> celor care practica yoga la MISA, concedieri discriminatoriu.
> La MISA se practica in exclusivitate yoga, iar toate acuzatiile de sex
> in grup, pornografie, etc. nu au suport real, avand caracter
> manipulatoriu. Dau un singur exemplu: celebrul spectacol din 2002,
> ale caror imagini au fost utilizate abia dupa doi ani, desi ele sunt
> detinute de anumite posturi de televiziune, imediat dupa terminarea
> spectacolului.
> Despre agresiunile facute asupra yoghinilor se pot spune multe,ele rac
> obiectul mai multor procese penale si anchete, inclusiv la Curtea
> Europeana a Drepturilor Omului - CEDO. Cei care se produc pe acest
> forum impotriva MISA, nu au rabdare sa vada deznodamantul acestui
> scandal generat din umbra, sau sunt pusi sa scrie abjectii si
> minciuni in scop manipulatoriu. In orice caz se apropie momentul
> cand Romania se va face de rusine afara din aceasta cauza. Am
> multumirea ca, pe acest forum am facut apel la ratiune, anterior
> formularii cererii de extradare pentru Gregorian Bivolaru. Se pare ca
> orgoliile sunt mult mai puternice decat dorinta de a deveni o
> democratie autentica.
> 


Din ce an este Bivolaru inregistrat la Amnesty International ?

enzo din Bucuresti (...@pcnet.ro, IP: 213.154.132...)
2005-04-15 12:58
Re: sa dea si Katty o lamurire despre Katty / Lasa lingusala !

Recrutari se fac doar in imaginatia ta. Vezi sa nu cazi din pat cand te trezesti !!!

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:43
Re: adrianbmw: Nu intreba neaveniti, el nu stie decat din afara si din presa IARASI MINTI!!!!!!

La 2005-04-15 11:23:24, enzo a scris:

> Smultron nu a avut de a face niciodata cu MISA. De ce intrebi persoane
> care habar nu au ???
> 

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:51
Re: Adrian - sa incerc :)JOS PALARIA CEA MAI APROPIATE DESCRIERE DE REALITATE SI LA FEL A DLUI.MARCU

La 2005-04-15 11:27:05, Smultron a scris:

> istoria e lunga. Si nu stiu de merita sa fie raspovestita. Exista
> numeroase marturii. Inclusiv pe internet.
> 
> de ex. vezi: http://www.gardianul.ro/index.php?p=p&pagina=29
> 
> esenta ar fi:
> 
> inainte de '89 tinaru' bivo ajunge pe linga cercuri de yoga autohtone.
> Ciupeste pe ici-colo. O asana. Frinturi de limbaj. Nu are studii. Nu
> va avea. Este un semidoct. Citeste tot ce prinde in
> "domeniu". Este atras de partea sexuala. Unul din ramurile
> Yoga. Tantra. Reuseste sa grupeze in juru-i adepti. Atrasi - cum se
> putea altfel - de sex, mai bine zis de puterea derivata de aici.
> 
> Secu' il depisteaza in anii aia nu pentru vreun complot antistatal ci
> - banal - pentru raspindire de materiale porno. Si-l pune la racoare
> din cind in cind. De ce ? Pentru ca bivo avea acces si in cercurile
> mai inalte (mai un prof.univ. pe la spitalu' 9, mai un
> nomenclaturist).
> 
> Revolutia il gaseste la spitalu' de deranjati mintal. Pentru ca el
> chiar are

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:51
Re: Adrian - sa incerc :)JOS PALARIA CEA MAI APROPIATE DESCRIERE DE REALITATE SI LA FEL A DLUI.MARCU

La 2005-04-15 11:27:05, Smultron a scris:

> istoria e lunga. Si nu stiu de merita sa fie raspovestita. Exista
> numeroase marturii. Inclusiv pe internet.
> 
> de ex. vezi: http://www.gardianul.ro/index.php?p=p&pagina=29
> 
> esenta ar fi:
> 
> inainte de '89 tinaru' bivo ajunge pe linga cercuri de yoga autohtone.
> Ciupeste pe ici-colo. O asana. Frinturi de limbaj. Nu are studii. Nu
> va avea. Este un semidoct. Citeste tot ce prinde in
> "domeniu". Este atras de partea sexuala. Unul din ramurile
> Yoga. Tantra. Reuseste sa grupeze in juru-i adepti. Atrasi - cum se
> putea altfel - de sex, mai bine zis de puterea derivata de aici.
> 
> Secu' il depisteaza in anii aia nu pentru vreun complot antistatal ci
> - banal - pentru raspindire de materiale porno. Si-l pune la racoare
> din cind in cind. De ce ? Pentru ca bivo avea acces si in cercurile
> mai inalte (mai un prof.univ. pe la spitalu' 9, mai un
> nomenclaturist).
> 
> Revolutia il gaseste la spitalu' de deranjati mintal. Pentru ca el
> chiar are o structura deranjata. Psihotica.
> 
> Si acum incepe evolutia exploziva a fenomenului misa. Cu magnetul SEX
> in centru. Si manipulare. Plus putere. Asupra altora. Vechii amici se
> ocupa de tot si toate. Organizeaza noi filiale. Nu sunt prosti.
> Politica este de a trage persoane "interesante".
> Inteligente. In domenii ce pot fi de folos miscarii.
> 
> Unii din vechii adepti sunt expediati aiurea in lume. E nevoie de
> influenta si bani din vest. Fenomenul de fapt il depaseste pe bivo.
> In spate exista sigur eminenta cenusie, stearsa aparent (ca
> personalitate de prim rang) care trage sforile.
> 
> Intrebarea este: dar totusi de unde atractia, numarul de membri ?
> 
> Se incepe cu un cocktail atotcuprinzator de spiritualitate. Care poate
> atrage multe suflete nevinovate. Care-si cauta identitatea. Nimic nu
> este fortat. Initial. Pare o atmosfera de pe alta planeta. Apoi incep
> semnele. Inerente. Asta daca esti printre TINTE. Adica interesant. Ca
> putere, ca posibilitate de finantare. Ori - mai ales in caul femeilor
> - daca esti frumoasa. Daca ai ratat momentul desprinderii, ..., incepe
> calvarul dependentei. Care - sigur - este inrobitoare. Este placuta !
> Este perversa.
> Un alt motiv de dependenta este aspectul medical. Sigur ca multe din
> cele ce tin de hatha-yoga (yoga fizica, "sportiva") iti pot
> aduce beneficii in planul sanatatii. Dar e o perversa - din nou -
> justificare a restului. A gunoiului de sub "covor".
> 
> Apoi s-a ajuns la institutionalizarea RAULUI. La trimiteri de fete la
> "produs". La aberatii ajungind pina la cazuri de pedofilie.
> La "razboiri" fantasma cu masoneria :).
> 
> Avem acum de a face cu INSTITUTIA bivolaru ! Care isi apara deja
> structura, beneficiile, averea, oamenii ...
> 
> 
> 

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 16:57
Re: Explicatie pentru adrianbmw de la enzo TE SFATUIESC SA NU UITI NICIODATA CA CEI DE LA MISA SINT MINCINOSI-MANIPULATO

MANIPULATORI DE OAMENII!!!!!!!! La 2005-04-15 11:45:13, enzo a scris:

> Ti se dau dovezi ziare care nu au scris niciodata realitatea despre
> MISA si Bivolaru. Daca crezi ca merita sa apleci urechea, este
> problema ta, dar te sfatuiesc sa reflectezi inainte de a crede ce
> spune asta pe forum.
> 

danimilano din milano (...@yahoo.it, IP: 213.140.17...)
2005-04-15 18:30
Re: Ce nu va intelege enzo in veci ....

Liderii misa primesc zilnic informatii despre comentariile tale? Loooooooooool? Da cine-ai fi tu nene? Macar daca ai pune niste postari mai interesante si mai coerente! Eu sunt plecat de mult din tara, tot scandalul asta l-am urmarit mai mult din ziare si de pe forumurile internetului dar intotdeauna m-a frapat agresivitatea si limbajul obscen cu care este condamnata aceasta organizatie si raspunsurile cu destul bun-simt si oarecum intelegatoare ale celor de la misa...De ce oare?

danimilano din milano (...@yahoo.it, IP: 213.140.17...)
2005-04-15 18:41
Mi se pare mult mai plauzibil si cred ca are dreptate!

La 2005-04-15 12:21:33, enzo a scris:

> MISA este o scoala de yoga, cu filiale in 22 tari europene. Este
> membra a Federatiei Internationale de Yoga - singura orgenizatie de
> yoga care are reprezentant la ONU. Cine a dorit sa inteleaga practica
> yoga, a facut-o, cine nu, nu - consider ca asta este unica problema si
> ea apartine mentalului fiecarui individ in parte. Datorita faptului ca
> in structurile statului roman de dupa 1990 au ramas (chiar si pana
> azi) elemente securiste, s-a perpetuat agresiunea violenta si
> pregatita minutios de urmasii fostei securitati. Nu intamplator prima
> relatare despre Gregorian Bivolaru s-a produs in revista Europa a
> securistului notoriu Ilie Neacsu si ea a fost reproducerea unui
> interogatoriu luat lui GB pe vremea comunistilor. Asa cum pe vremea
> lui ceasca Petre Mihai Bacanu a facut oficial puscarie pentru
> acuzatia de "trafic cu masini", desi se el in realitate
> incercase sa insereze in paginile Romaniei Libere un manifest
> anticomunist, la fel si Gregorian Bivolaru a facut puscarie de trei
> ori pe vremea lui ceasca pentru motive oficiale ne-reale. In mod
> real, el a fost surprins intr-un apartament ca preda exercitii yoga
> unui numar de 17 persoane. El este inregistrat in baza de date a
> Amnesty International ca detinut politic. In presa exista un nucleu
> care de ani de zile incearca fara succes sa incrimineze MISA si pe GB
> in diverse acuzatii, incitand autoritatile in repetate randuri
> impotriva yoghinilor. Culmea a fost in 17 iunie 1996, cand politia a
> descins cu "mijloace specifice" in sala de sport LEU, drept
> pentru care Amnesty International a inclus cazul in raportul anual,
> atragand atentia autoritatilor romane. Nimeni in schimb nu se refera
> aproape de loc la faptul ca lui Bivolaru i s-a dat foc la apartament
> (sustinut prin trei experetize oficiale), tacere care spune multe.
> Nimeni nu spune acum ca la firma Extaz s-au efectuat cel putin trei
> controale ale tuturor oficialitatilor posibile si imposibile si nu
> s-a gasit nimic compromitator, anterior punerii sub acuzatie a firmei
> respective. Nimeni nu spune despre presiunile care se fac impotriva
> celor care practica yoga la MISA, concedieri discriminatoriu.
> La MISA se practica in exclusivitate yoga, iar toate acuzatiile de sex
> in grup, pornografie, etc. nu au suport real, avand caracter
> manipulatoriu. Dau un singur exemplu: celebrul spectacol din 2002,
> ale caror imagini au fost utilizate abia dupa doi ani, desi ele sunt
> detinute de anumite posturi de televiziune, imediat dupa terminarea
> spectacolului.
> Despre agresiunile facute asupra yoghinilor se pot spune multe,ele rac
> obiectul mai multor procese penale si anchete, inclusiv la Curtea
> Europeana a Drepturilor Omului - CEDO. Cei care se produc pe acest
> forum impotriva MISA, nu au rabdare sa vada deznodamantul acestui
> scandal generat din umbra, sau sunt pusi sa scrie abjectii si
> minciuni in scop manipulatoriu. In orice caz se apropie momentul
> cand Romania se va face de rusine afara din aceasta cauza. Am
> multumirea ca, pe acest forum am facut apel la ratiune, anterior
> formularii cererii de extradare pentru Gregorian Bivolaru. Se pare ca
> orgoliile sunt mult mai puternice decat dorinta de a deveni o
> democratie autentica.
> 

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 21:23
Re: Ce nu va intelege enzo in veci .ADEPT MISA DUTE ,DISPARI NU MAI MURDARI LUMEA IMPREUNA CU MISA TA,NU MINTI CA NU ...

MINTI CA NU ESTI ADEPT MISA CA NU TINE!!!!!!!1 La 2005-04-15 18:30:47, danimilano a scris:

>  Liderii misa primesc zilnic informatii despre comentariile tale?
> Loooooooooool? Da cine-ai fi tu nene? Macar daca ai pune niste
> postari mai interesante si mai coerente! Eu sunt plecat de mult din
> tara, tot scandalul asta l-am urmarit mai mult din ziare si de pe
> forumurile internetului dar intotdeauna m-a frapat agresivitatea si
> limbajul obscen cu care este condamnata aceasta organizatie si
> raspunsurile cu destul bun-simt si oarecum intelegatoare ale celor de
> la misa...De ce oare?
> 

scirbitul-dezgustat din din Iadul numit Pamintsau Terra (...@yahoo.com, IP: 195.160.204...)
2005-04-15 21:27
Re: Mi se pare mult mai plauzibil si cred ca are dreptate!ESTI UN MEMBRU MISA CARE JOCI TEATRU TE FACI CA VII DIN AFARA

UN CETATEAN NEUTRU HA HA HA HA HA!!!!!! La 2005-04-15 18:41:45, danimilano a scris:

> La 2005-04-15 12:21:33, enzo a scris:
> 
> > MISA este o scoala de yoga, cu filiale in 22 tari europene. Este
> > membra a Federatiei Internationale de Yoga - singura orgenizatie de
> > yoga care are reprezentant la ONU. Cine a dorit sa inteleaga practica
> > yoga, a facut-o, cine nu, nu - consider ca asta este unica problema si
> > ea apartine mentalului fiecarui individ in parte. Datorita faptului ca
> > in structurile statului roman de dupa 1990 au ramas (chiar si pana
> > azi) elemente securiste, s-a perpetuat agresiunea violenta si
> > pregatita minutios de urmasii fostei securitati. Nu intamplator prima
> > relatare despre Gregorian Bivolaru s-a produs in revista Europa a
> > securistului notoriu Ilie Neacsu si ea a fost reproducerea unui
> > interogatoriu luat lui GB pe vremea comunistilor. Asa cum pe vremea
> > lui ceasca Petre Mihai Bacanu a facut oficial puscarie pentru
> > acuzatia de "trafic cu masini", desi se el in realitate
> > incercase sa insereze in paginile Romaniei Libere un manifest
> > anticomunist, la fel si Gregorian Bivolaru a facut puscarie de trei
> > ori pe vremea lui ceasca pentru motive oficiale ne-reale. In mod
> > real, el a fost surprins intr-un apartament ca preda exercitii yoga
> > unui numar de 17 persoane. El este inregistrat in baza de date a
> > Amnesty International ca detinut politic. In presa exista un nucleu
> > care de ani de zile incearca fara succes sa incrimineze MISA si pe GB
> > in diverse acuzatii, incitand autoritatile in repetate randuri
> > impotriva yoghinilor. Culmea a fost in 17 iunie 1996, cand politia a
> > descins cu "mijloace specifice" in sala de sport LEU, drept
> > pentru care Amnesty International a inclus cazul in raportul anual,
> > atragand atentia autoritatilor romane. Nimeni in schimb nu se refera
> > aproape de loc la faptul ca lui Bivolaru i s-a dat foc la apartament
> > (sustinut prin trei experetize oficiale), tacere care spune multe.
> > Nimeni nu spune acum ca la firma Extaz s-au efectuat cel putin trei
> > controale ale tuturor oficialitatilor posibile si imposibile si nu
> > s-a gasit nimic compromitator, anterior punerii sub acuzatie a firmei
> > respective. Nimeni nu spune despre presiunile care se fac impotriva
> > celor care practica yoga la MISA, concedieri discriminatoriu.
> > La MISA se practica in exclusivitate yoga, iar toate acuzatiile de sex
> > in grup, pornografie, etc. nu au suport real, avand caracter
> > manipulatoriu. Dau un singur exemplu: celebrul spectacol din 2002,
> > ale caror imagini au fost utilizate abia dupa doi ani, desi ele sunt
> > detinute de anumite posturi de televiziune, imediat dupa terminarea
> > spectacolului.
> > Despre agresiunile facute asupra yoghinilor se pot spune multe,ele rac
> > obiectul mai multor procese penale si anchete, inclusiv la Curtea
> > Europeana a Drepturilor Omului - CEDO. Cei care se produc pe acest
> > forum impotriva MISA, nu au rabdare sa vada deznodamantul acestui
> > scandal generat din umbra, sau sunt pusi sa scrie abjectii si
> > minciuni in scop manipulatoriu. In orice caz se apropie momentul
> > cand Romania se va face de rusine afara din aceasta cauza. Am
> > multumirea ca, pe acest forum am facut apel la ratiune, anterior
> > formularii cererii de extradare pentru Gregorian Bivolaru. Se pare ca
> > orgoliile sunt mult mai puternice decat dorinta de a deveni o
> > democratie autentica.
> > 
> 
> 


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00846 sec.